• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Elektronik Sigara Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GATEAM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GATEAM

Community
Merhaba arkadaşlar, elektronik sigara almayı düşünüyorum. Fikrinizi almak istiyorum. 1500,1600 TL civarı bütçem var. Uzun süre dayanacak, kaliteli ve sağlam bir tank mod cihaz arıyorum. Araştırmalarıma göre vaporesso kronik sorunları olmayan kaliteli bir marka gibi gözüküyor. O yüzden aklımda kesinlikle reklam yapmıyorum. Vaporesso GEN S - En Uygun Fiyat şu model var. Siz hangi modelleri önerirsiniz? Ayrıca bu site güvenilir midir? Kapıda ödeme yöntemiyle alacağım.

Oyla 0
dl içeceksen hazır coil kullanacaksan vaporesso kit iyi bir başlangıç olabilir zaten smok ve vaporesso harici hazır coil dl atomizer memlekete uğramadı
daha yeni bi tanıdığa 2tane vtc5a revenger mod nrg ato sattım iki de coil hediye ettim utanmadım bir şişe de likit verdim ama içemeyip abi al sat diye geri getircekler maksat gençler eğlensin o yüzden fiyatı düşük tuttum :)
1.600tl ödeyeceksem almazdım ama vaporesso, buradan alış ilanı açın bide telegramı kurcalayın illa sıfıra gerek yok temiz ikinci el bakılır en azından mod ikinci el olabilir
ne alırdım? aegis l200 aegis x felan alırdım bunlar kaba modlardır, estetik olsun diye ince hafif modlara bakardım tesla felan
ben x y z sitelerden alışveriş yapmam hem pahalı hem riskliler alım ilanı açmak ve telegrama bakmak daha mantıklı ama telegramda referans veya elden teslim için direnin
bu işin aslı likittir, likit dandikse 5.000eur da harcasan faydası yok

Geri