msamisengul
Community
Bugün bir sitede bu ürünü gördüm. Merak ettiğim likit demlemede bu ürün yada benzerleri iş görür mü?
Dış Bağlantı
Dış Bağlantı
+1????Bu ve benzeri ürünleri ilk başladığım zamanlarda sıkça kullanırdım lakin inanın gerek yok, elle 3-5dk çalkalayıp, serin ve güneş görmeyen bir yere kaldırıp demlenmesini bekleyin yeter.
Yazın ise 1 haftada içeceğim kadar doldurup bazen arabada bir gün bekletiyorum.Likitleri demleyin.
Güzelce paketleyip arabanın bagaja atın. 2 ay sonra güzel şeyler ortaya çıkıyor.
Yaz ayları HARİÇ.
İllaki bilen vardır ama bilmeyenler için evyap çözüm sunayım,
5-10 liraya burun kıl temizleme aleti alıyoruz. Ucunu çıkarınca kulak çubuğu girecek kadar bir çıkıntı oluyor orada. Kulak çubupumuzu alıp uçlarını kesiyoruz, kestiğimiz uçlardan birini pervane gibi açıyoruz. Kesmediğimiz ucu aletin çıkıntısına oturtuyoruz (japon veya silikon ile sabitliyoruz) evyap likit karıştırıcımız hazır.
yazı uzun bakmayın yapması 5dk sürmez. Aynı şekilde elektrikçiden motor alınıp kulak çubuğu ona da takılabilir.
Bende $2'lik kahve karistiricilarindan aldim, 1-2 defa kullandim ama sonra vazgectim. Elle calkalayip koyuyorum karanlik dolaba. Aksamdan aksama 20-30 calkalayip koyuyurum yine yerine.
Cok haklisin. Henuz 14 aydir kullaniyorum ama yeni basladigim her ne olursa olsun ilgimi cekiyorsa derinlemesine bilgi sahibi olmak icin cok okuyup arastiririm. Merakla her seyi denerim. Tecrube edindikce de bazi detaylarin onemsizligi kesfediliyorçalkalamak yeterli bencede ama herkes merak edip deniyor farklı yöntemleri bizim gibi
+1????????Bu ve benzeri ürünleri ilk başladığım zamanlarda sıkça kullanırdım lakin inanın gerek yok, elle 3-5dk çalkalayıp, serin ve güneş görmeyen bir yere kaldırıp demlenmesini bekleyin yeter.
Bunlara gerçekten hic gerek yok ????İllaki bilen vardır ama bilmeyenler için evyap çözüm sunayım,
5-10 liraya burun kıl temizleme aleti alıyoruz. Ucunu çıkarınca kulak çubuğu girecek kadar bir çıkıntı oluyor orada. Kulak çubupumuzu alıp uçlarını kesiyoruz, kestiğimiz uçlardan birini pervane gibi açıyoruz. Kesmediğimiz ucu aletin çıkıntısına oturtuyoruz (japon veya silikon ile sabitliyoruz) evyap likit karıştırıcımız hazır.
yazı uzun bakmayın yapması 5dk sürmez. Aynı şekilde elektrikçiden motor alınıp kulak çubuğu ona da takılabilir.
Elizabet candır, gerisi heyecan.çalkalamak yeterli bencede ama herkes merak edip deniyor farklı yöntemleri bizim gibi
Hocam etmaaaaElizabet candır, gerisi heyecan.
Sorma abi hep bunlar yüzünden ortaligi toparlamaya uğraşıyoruz baksana ????Anlıyorum ki mikrodalga dönemi çoktan geçmiş????