• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Ehpro 101 check atomizer hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kruelxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kruelxx

Community
Öncelikle herkese merhaba geçen hafta forumdan 2.el bir Ehpro 101 mod satın aldım.Bir kaç gün sorunsuz kullandım ancak ondan sonra cihaz sürekli check atomizer hatası vermeye başladı.Farklı atomizerler denememe rağmen sürekli aynı hatayı vermeye devam ediyor cihaz.Acaba nerede yanlış yapıyorum ya da bu durumu nasıl çözebilirim sizlere bir danışmak istedim.

Farklı atomizerler ile de aynı hatayı veriyorsa;

Mod açıkken ve atomizer takılı değilken 510 pin'e bir cımbız vb. iletken ile kısa devre yaptırın, atomizer short vermesi gerekir. Sonucu belirtirseniz ona göre ilerleyelim. (Modun ekranı açıkken cımbızın bir ucunu 510 pinin ortasındaki pozitife, bir kenarını da atomizeri vidaladığımız yiv kısmının biyerlerine aynı anda temas ettirdiğinizde ekranda atomizer short yazar. Yazmıyorsa tamirciye gitmesi gerekecek. Eğer atomizer short yazıyorsa 510 pininin yüksek çözünürlüklü birkaç fotoğrafının linkini paylaşın, inceleyelim.

Farklı atomizerler ile de aynı hatayı veriyorsa;

Mod açıkken ve atomizer takılı değilken 510 pin'e bir cımbız vb. iletken ile kısa devre yaptırın, atomizer short vermesi gerekir. Sonucu belirtirseniz ona göre ilerleyelim. (Modun ekranı açıkken cımbızın bir ucunu 510 pinin ortasındaki pozitife, bir kenarını da atomizeri vidaladığımız yiv kısmının biyerlerine aynı anda temas ettirdiğinizde ekranda atomizer short yazar. Yazmıyorsa tamirciye gitmesi gerekecek. Eğer atomizer short yazıyorsa 510 pininin yüksek çözünürlüklü birkaç fotoğrafının linkini paylaşın, inceleyelim.
Sen Yeni topram öldün artık.

Geri