• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara ebuhar0 alış-veriş yapan var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mat

Community
Selam arkadaşlar. ebuhar0 sitesinden alış veriş yapan varmı. nasıldır. güvenebilir miyiz.

hocam açıksası ilk kez duyuyorum, yağmur sonrası türeyen mantar gibi site sayısında bir bolluk mevcut, alacağınız ürünler nedir? belki güvenilir diyebileceğimiz yerlerde vardır

hocam açıksası ilk kez duyuyorum, yağmur sonrası türeyen mantar gibi site sayısında bir bolluk mevcut, alacağınız ürünler nedir? belki güvenilir diyebileceğimiz yerlerde vardır
konuya cevap yazayım diye girmiştim bende. açtığım konu tam forumun güncelleme zamanına denk geldi pek gören olmadı herhalde. Biraz nette araştırma yaptım. Bu siteden alış veriş yapanlar olmuş. Buradan da cevap gelmeyince gözümü karartım. Zeus x rta siparişi verdim. Biraz önce geldi ürün. sorun çıkmadı.

konuya cevap yazayım diye girmiştim bende. açtığım konu tam forumun güncelleme zamanına denk geldi pek gören olmadı herhalde. Biraz nette araştırma yaptım. Bu siteden alış veriş yapanlar olmuş. Buradan da cevap gelmeyince gözümü karartım. Zeus x rta siparişi verdim. Biraz önce geldi ürün. sorun çıkmadı.
güle güle kullanın hocam
ülkece paranoyak olduk...
arkadaşa her zaman aldığım yerden pod istedik, kargoya çıkamamış diğer arkadaş haliyle gecikti, evhamlandı baya bizimki sonra sms gelmedi kargodan diye, bilinen adamdan bile nem kapıyoruz...

• Beğendim
Tepkiler: mat
Geri