• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara E sigaraya başlamayı düşünüyorum?

ogretmenaras

Community
Merhaba, yaklaşık 6 senedir sigara içiyorum, 2 günde bir paket alıyorum ve ortalama ayda 500 ₺ sigara masrafım var şu dönemde, sigarayı bırakmak istiyorum hem sağlık hemde maddiyat açısından.

E sigara aylık masrafı nedir, içtiğim sigaraya göre yani aylık 500 ₺ masrafı olur mu?

E sigara almaya karar verdim ve hiçbir bilgim yok, sağlam (sıfır), kullanımı kolay biraz da bilgilenmek istiyorum bu konuda. Yardımcı olabilecek var mı?

İnanın kimsenin size ücretsiz danışmanlık verecek ne zamanı nede hevesi olacağını sanmıyorum, bakın bu forumda yüzlerce müthiş derecede faydalı makale ve fikir edinebileceğiniz konular var. Hazır beklemek yerine içinize sine sine araştırıp öğrenmeniz daha faydalı ve doğru olur. Şuan ben uzmanım diyenin bile bilmediği konular var dipsiz kuyu anlayacağınız. Ben mesela istediğimi bulmak için onlarca atomizer değiştirdim hala tatmin olmuş değilim ???? neyaparsak yapalım buhar'ın dumana benzemeyeceğini bi türlü kendime anlatamıyorum mesela. Her neyse daha fazla uzatmayayım bu yolda başarılar size.

Merhaba, yaklaşık 6 senedir sigara içiyorum, 2 günde bir paket alıyorum ve ortalama ayda 500 ₺ sigara masrafım var şu dönemde, sigarayı bırakmak istiyorum hem sağlık hemde maddiyat açısından.

E sigara aylık masrafı nedir, içtiğim sigaraya göre yani aylık 500 ₺ masrafı olur mu?

E sigara almaya karar verdim ve hiçbir bilgim yok, sağlam (sıfır), kullanımı kolay biraz da bilgilenmek istiyorum bu konuda. Yardımcı olabilecek var mı?
Şurayı(tıkla) okuyabilirsiniz genel anlamda.

ilk maliyeti yüksektir bu işin, adam gibi mod+ato sıfır en az 1.500 sonu yok 3.000eur mod da alırsın piyasası var...
hazır coil var sarımlı (rta) atomizer var
dl ve mtl için likit masrafı tel pamuk veya coil masrafı değişir
günde yarım paket hiçbişey ben olsam e sigaraya başlamam gider sigara bırakma polikliniğinde şansımı denerim, burası ağır tiryaki yeri ben 3paket kent switch içtiğimi bilirim günde
bu da bir tiryakilik sigarayı bırakırsın bu meret kendini daha çok sevdirir şu atoyu alam bu modu deneyem şu likit iyi mi bu likit şahane mi yeni bi drip tip alayım moduma bi kılıf takayım derken sigara masrafını bile geçebilir
kısacası
var git yoluna yolcu bu han senlik değil

ilk maliyeti yüksektir bu işin, adam gibi mod+ato sıfır en az 1.500 sonu yok 3.000eur mod da alırsın piyasası var...
hazır coil var sarımlı (rta) atomizer var
dl ve mtl için likit masrafı tel pamuk veya coil masrafı değişir
günde yarım paket hiçbişey ben olsam e sigaraya başlamam gider sigara bırakma polikliniğinde şansımı denerim, burası ağır tiryaki yeri ben 3paket kent switch içtiğimi bilirim günde
bu da bir tiryakilik sigarayı bırakırsın bu meret kendini daha çok sevdirir şu atoyu alam bu modu deneyem şu likit iyi mi bu likit şahane mi yeni bi drip tip alayım moduma bi kılıf takayım derken sigara masrafını bile geçebilir
kısacası
var git yoluna yolcu bu han senlik değil
Yorumun için teşekkürler, yarım paket sigara kendimi kısıtladığım için yoksa 1 paket içtiğim zamanlar da oluyor. Günde 3 paket içeni ilk kez görüyorum, geçmiş olsun hocam.

Yorumun için teşekkürler, yarım paket sigara kendimi kısıtladığım için yoksa 1 paket içtiğim zamanlar da oluyor. Günde 3 paket içeni ilk kez görüyorum, geçmiş olsun hocam.
hocam bakın kendinizi baskılayarak herhangi bir destek almadan 10dal içiyorsanız tıbbi yardımla sigarayı bırakabilirsiniz, e sigara başlı başına bir bağımlılıktır ve maalesef hobi haline gelebilen bir bağımlılıktır, şuan 20den fazla modu bir o kadar atomizeri olan var, aynı mod üreticisinin 3-5 tane her biri binlerce lira tutan modlarına sahip olanlar var, 1500tl üzeri olan atomizerin aynısından birkaç tane kullanan var...
siz kendinizi hazır hissedince güzelce önce gögüs hastalıklarına gidin oradan sizi sigarayı bırakmaya yönlendirsin doktorumuz alın ilacınızı kurallara riayet edin bırakabilirsiniz, az olan bağımlılığınızı arttırmanın manası yok cidden yok
illa ama illa başlayacam ben bu işe derseniz de sıfır veya 2. el bir pod alın pod ile başlayın derim

Geri