Lokomotif006
Community
Merhaba buhardaşlar bu ara dudak kuruluğu yaşıyorum sizlerden yaşayan oldumu ağız kuruluğu yok dudak kuruluğu var sadece dudaklarım geriliyor 50/50 likit kullanıyorum.
Deneyim bakalım umarım çözüm olur teşekkürler.İlk kez duydum. Ancak tecrübelerime dayanarak pg oranını düşürmeni tavsiye edebilirim.
Deneyim bakalım umarım çözüm olur teşekkürler.
Katılıyorum size soğukta daha fazla oluyor ama ateşli içerken olmuyordu oyuzden sizlere danışmak istedim yorumunuz için teşekkür ederimÖzellikle soğuk havalarda fazla oluyor. Sıcaklık farkından diye düşünüyorum.
Buharın sıcaklığı ile dış ortam sıcaklığı arasındaki fark etkiliyor sanki.
Fazla sık ve zincir çekim yaptığımda özellikle artıyor.
Siz sorana kadar çok önemsememiştim. Sorunuzu görünce biraz kafa yordum.
Sıcak suyun soğuk sudan daha hızlı donması gibi olduğunu düşünüyorum.
Şahsi fikrim böyle.
aman ateşli içmeyeyim de her yeri çatlasın dudağımın.Katılıyorum size soğukta daha fazla oluyor ama ateşli içerken olmuyordu oyuzden sizlere danışmak istedim yorumunuz için teşekkür ederim
Ultem driptip alacağım yakın zamanda sirenin driptipi iğrenç, dener paylaşırım.Tuhaf olacak ama metal driptip bu etkiyi daha fazla arttırmaz mı acaba soğuk havada?Bir ultem driptip le arasında fark olacak mı dışarıda denemek lazım.
Forum tedarikcilerinden birinin likiti kullanıyorum değiştirip deneyeceğim.Aynı sorun bendede var soğukla alakası oldunu sanmıyorum likit değiştirdim biraz daha iyi gibi bakalim
fakirs mods dan troy driptileri öneririmUltem driptip alacağım yakın zamanda sirenin driptipi iğrenç, dener paylaşırım.
Hangisini önerirsiniz.fakirs mods dan troy driptileri öneririm
Hangisini önerirsiniz.
Çok teşekkürlerBu seriden ultem ve bacteria killer silver metal kullaniyorum ustad
Üstad son sorum driptip kaç mm yani delik olan kısımÇok teşekkürler