• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara E-sigara Ateşlenince Coil Üzerinde Neden Köpük Oluşur?

kiklonsun

Community
Merhabalar ,
Rda yı kurdum pamukladım telledim ve garip gelen bir durumla karşılaştım. İlk defa rastladım. Coil ateşleme ile ısınıyor üzerinde köpükler oluşuyor. Sizce neden olabilir?
Tadı kötü değildi 30 ml likitin 10 ml ini tükettim. Aynı anda alınan diy kitlerden ve aynı nbase ile demlenen bir başka likiti açtım başka ato da kurulum yaptım köpürme yok ve aynı nbase ve aynı siparişte alınan 20 adet daha 30 ml likitim var daha açılmamış açmaya devam edeceğim içmeye de sizce bir sorun var mıdır?
7CA7BBF7-B08F-4DBC-8A45-92F6DF10EBF7.jpeg
7CA7BBF7-B08F-4DBC-8A45-92F6DF10EBF7.jpeg

O köpükten ziyade pamukta ki fazla likitin, özellikle likitim doğrudan telin üzerine döktü iseniz oluşan likitin kaynaması durumu gibi duruyor.
Eğer fotoğraftan anladığım doğru ise likiti doğrudan tele değil pamuklara dökerseniz o durum ve olası sıçrama durumu yaşanmaz.

O köpükten ziyade pamukta ki fazla likitin, özellikle likitim doğrudan telin üzerine döktü iseniz oluşan likitin kaynaması durumu gibi duruyor.
Eğer fotoğraftan anladığım doğru ise likiti doğrudan tele değil pamuklara dökerseniz o durum ve olası sıçrama durumu yaşanmaz.
Aslında squonk mod ile tabandan beslendi orda üzerine hiç dökmedim tabandan çekmesini gözlemlemek için bekleyip bekleyip squonk yaparak besledim pamuğu. Pamuklama sıkıydı besleyecek mi diye öyle yaptım.

Geri