• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara E-Sigara Acil bir öneri istiyorum dostlar :) JUUL içerir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yukosss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yukosss

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar bundan 3-4 yıl önce juul içiyordum daha sonra kaybetmiştim onu tekrar sigaraya başlamıştım taa ki bu gün cihazı evde tekrar buldum ama hiç bir yerde orijinal pod bulamıyorum izmirdeyim, çok güzel bir cihazdı ufak ve minimaldi bulunabilir mi poodları?

2.Sorum bu tarz minimal ufak cihaz tavsiyeleriniz var mıdır arkadaşlar bütçem 1000-1500tl arası juulu olmadı satarım pod bulamazsam ama çok şekil cihazdı ya :)

coil , rpm falan filan hiç anlamam çok uzağım zaten yeni üyeyim foruma bilgilendirirseniz çok sevinirim bana çok zorluk çıkarmıcak likitini koyayım içeyim kafasında minik bir cihaz istiyorum :)

Oyla 0
juul iyi de
kartuş tedariği masrafı?
boş pod satan var ama randıman alınır mı bilemem
hocam sen pod al geç, dl mi mtl mi bir düşün... inceleme oku veya izle (tedarikçi ilanlarından isimlerine bakıp bakıp google)

1500 civarına xross 3 alırsan işini görecektir veya biraz daha yükseltip 1700-1800 civarına xross 4 daha yeni nesil kartuş watt ayar vs yok basit bir cihaz 4 lü kartuşlarıda 800 tl satılıyor bir aya yakın götürüyor yeni nesil corex kartuşları aroma vs performansı güzel tavsiye ederim

juul iyi de
kartuş tedariği masrafı?
boş pod satan var ama randıman alınır mı bilemem
hocam sen pod al geç, dl mi mtl mi bir düşün... inceleme oku veya izle (tedarikçi ilanlarından isimlerine bakıp bakıp google)
Evet hocam gerçekten pod sıkıntısı olmasa mükemmel cihazdı da, yasaklamadan sonra iyice bulunmaz hint kumaşına dönüştü bu juulun podları, senin tavsiye ediceğin bir cihaz var mıdır o tarzda?

1500 civarına xross 3 alırsan işini görecektir veya biraz daha yükseltip 1700-1800 civarına xross 4 daha yeni nesil kartuş watt ayar vs yok basit bir cihaz 4 lü kartuşlarıda 800 tl satılıyor bir aya yakın götürüyor yeni nesil corex kartuşları aroma vs performansı güzel tavsiye ederim
Nerden bulabilirim hocam güvenilir bir site var mıdır?

Coil yerine direk kartuş olması watt ayarı gibi şeylerinin olması başlangıç için sizin için iyi olacaktır kafa karıştırıp sıkılıp bırakmamanız açısından 👍
Aynen hocam Xros 4 alıcam karar verdim teşekkür ediyorum. Tavsiye ettiğiniz likit var mıdır hem günlük hem keyfi kullanım olarak?

Drifter aromalardan diykit alabilirsiniz aromaburada varmış forum tedarikçisi yardımcı olacaktır nasıl bir aroma istediğinizede bağlı deifter aromaları daha çok vozolumsu aromalardır .@AromaBurada yardımcı olacaklardır ilk içinden 0.4 ve 0.8 ohm çıkar 0.4 de 3 mg en fazla 6 mg freebase öneririm 0.8 de ise ister salt isterseniz 12 mg a kadar sigara içimi gibi olacaktır nasıl içmek istediğinizde önemli sonraki kartuş alımlarınız için diye düşünüyorum

Drifter aromalardan diykit alabilirsiniz aromaburada varmış forum tedarikçisi yardımcı olacaktır nasıl bir aroma istediğinizede bağlı deifter aromaları daha çok vozolumsu aromalardır .@AromaBurada yardımcı olacaklardır ilk içinden 0.4 ve 0.8 ohm çıkar 0.4 de 3 mg en fazla 6 mg freebase öneririm 0.8 de ise ister salt isterseniz 12 mg a kadar sigara içimi gibi olacaktır nasıl içmek istediğinizde önemli sonraki kartuş alımlarınız için diye düşünüyorum
Sigara içimi gibi olsun istiyorum, bir adet tütün aroması likit seçeceğim günlük kullanımımda falan içmek için, 1 adet de normal keyfi bir likit alacağım 0,4 de böyle ekşi elma tarzı bir şey olabilir veyahut çilek kurabiye süt tarzı bir şey olabilir, 0.8 de ise tribeca tarzı bir salt likit aroması alırım diye düşünüyorum sonrasında alacağım ohmler ise 0.8 ve üstü olucaktır bu yanında gelen ilk ohmler ne kadarda bir değiştirilmelidir hocam?

Sigara içimi gibi olsun istiyorum, bir adet tütün aroması likit seçeceğim günlük kullanımımda falan içmek için, 1 adet de normal keyfi bir likit alacağım 0,4 de böyle ekşi elma tarzı bir şey olabilir veyahut çilek kurabiye süt tarzı bir şey olabilir, 0.8 de ise tribeca tarzı bir salt likit aroması alırım diye düşünüyorum sonrasında alacağım ohmler ise 0.8 ve üstü olucaktır bu yanında gelen ilk ohmler ne kadarda bir değiştirilmelidir hocam?
Mantıksız değil 0.8 için 36 mg öneririm 50 çarpacaktır nikotin çarpması olmayın . 0.8 ateşliden kurtulmak için diğeri ise keyfi olacak şekilde düşünebilirsiniz. Tribeca çok güzeldir ateşliden kurtulmak için

Geri