Babayagaa1
Community
Pod mod cihazım var, düşük nikotinli salt yokmu piyasada hiç? Yada salt içmek zorunda mıyım podda?
Hocam çok teşekkürler cevaplarınız için, peki kullandığınız likitilerin pg,vg değeri nedir ve nereden temin ediyorsunuz?9mg olarak salt nikotinli likit bulabilirsiniz piyasada. salt Nik* her ne kadar normale göre daha zararlı dense de 0,8 ve üzeri ohm kullanan podlarda Nik* doygunluğu sağlaması açısından daha iyi benim görüşüm. caliburn koko 1,2 ohm kartuşlarıyla 9 ya da 12 mg benim için yeterli oluyor. eşim 18 ya da 24 kullanıyor.
Teşekkürler hocamSalt içmek zorunda değilsiniz tabiiki. Düşük mg salt bulmanız biraz zor.
Normal likit olarak 50/50vgpg likitleri tercih edebilirsiniz.
forum tedarikçisidir. başka salt likit satanlarda var. diğer arkadaşlar yazarlarHocam çok teşekkürler cevaplarınız için, peki kullandığınız likitilerin pg,vg değeri nedir ve nereden temin ediyorsunuz?
ben www.manhattanlikit.net sitesinden damak tadıma uyanları kullanıyorum.Hocam çok teşekkürler cevaplarınız için, peki kullandığınız likitilerin pg,vg değeri nedir ve nereden temin ediyorsunuz?
Pod mod cihazım var, düşük nikotinli salt yokmu piyasada hiç? Yada salt içmek zorunda mıyım podda?
shortfill olduğu için istediğiniz oranda nik ekleyebilirsiniz likite
ayrıca tedarikçiye özel mesaj atarak likit-nik konusunda da yardım alabilirsiniz @Moby Labs.
Bilgi vermeye çalıştık vesselam ✌☺
Neden salta bulaşmayın dediniz? Birde evet kartuş değiştirerek kullanacağım , nelere dikkat etmeliyim tam olarak hangi türde likitler zarar veriyor?şahsi kanaatim salta bulaşmayın
9-12mg likit alın birer şişe
sizi kesmezse kendiniz salt yaparsınız
bazı hazır likitler coil killer tabir edilen pamuğu ve teli çabuk kirleten ürünlerdir
podda kendiniz sarmıyorsanız hazır coil-kartuş kullanıyorsanız likit almadan üreticiye coil killerlık durumunu sorun
nikotin tuzları freebase ile aynı etkiyi göstermiyorNeden salta bulaşmayın dediniz? Birde evet kartuş değiştirerek kullanacağım , nelere dikkat etmeliyim tam olarak hangi türde likitler zarar veriyor?
Hocam gerçekten çok bilgilendiriniz çok teşekkür ederim yardımınız için dediğiniz gibi yapacağım . Sanırım sonda söyledikleriniz kendi likitimi yapmak istersem kullanacağım detaylar , Carlo vg, merck pg anlasıldi . nic dediğiniz nedir nikotinmi hocam, ben yeni başlayacağım önce hazır likit alıp denemek istiyorum sonra kendim hazırlamayı düşünüyorum. hocam onerdiginiz tedarikçci ve likit varmıdır bu arada ürünüm geldi ama likitim yok ;D ve siz pg /vg oranï kaçta kullanıyorsunuz sizinkide podmu?Nik* tuzları freebase ile aynı etkiyi göstermiyor
içimi daha yumuşak ancak kana da hızlıca karışıyor
mesela bir arkadaş 18mg freebase emzik gibi içebiliyorken yaklaşık aynı oranda salt likiti içememişti alerji mi desem Nik* zehirlemesi mi desem emin değilim
yan komşu forumda da salt alıp içemeyenleri okumuştum
freebase Nik* yıllardır kullandığımız ve emin olduğumuz bir ürün
ha siz siparişinize bir tanecik salt ekleyip denersiniz, baktınız kötü etkisi yok ve kullanabiliyorsunuz içersiniz, tüm siparişi salt yapıp sağa sola dağıtmak zorundan kalmaktansa deneme yapmak iyidir
gelelim coil killer olayına, çoğu pastane aromalı likit kafadan coil killerdır
içinde sweetener vb efektör olanlar direkt coili mahvediyor
mesela moby arkadaşın pecan cevizli likiti coil killer ama tadı pek güzel
ben yıllardır hazır coil kullanırım, 30ml pastane aromalı likiti zor içtiğim coilde 90ml tütün aroması içebiliyorum (60ml base 2ml cdd veya fe aroma ama cdd 309 olmicak onda 60ml içiyorum)
içinde sweetener olmayan meyve aromaları da biraz coil dostudur tekil tütün aromaları yukarıda yazdığım gibi coil dostudur ancak n.e.t. tütün aromaları coili bir günde bile harcayabilir
içinde envai çeşit pastane aroması olan tütünlüler coilin yanaklarından öper ama dikkat etmek gerekir
gözünüze bir üretici/satıcı kestirin, sonra arkadaşa hazır coil kullanacağınızı belirtip coil dostu likit aradığınızı söyleyin yardımcı olurlar
kendi likitinizi yapacağınızda da pg markası ne nic markası önemli coil için
pg coil düşmanıdır, ben çareyi carlo vg/ merck pg ve nic ile buldum
kafanıza takılan olursa yazın
@Moby Labs.
@oopslikit
@EfkarLikit
@mtberber
@isco
Bu arkadaşlarımızda yerli, yabancı likit gani. Hem de tedarikçilerimiz, yani forumumuzun destekçileri.
üstte tedarikçileri sıralamış koba üstatHocam gerçekten çok bilgilendiriniz çok teşekkür ederim yardımınız için dediğiniz gibi yapacağım . Sanırım sonda söyledikleriniz kendi likitimi yapmak istersem kullanacağım detaylar , Carlo vg, merck pg anlasıldi . nic dediğiniz nedir nikotinmi hocam, ben yeni başlayacağım önce hazır likit alıp denemek istiyorum sonra kendim hazırlamayı düşünüyorum. hocam onerdiginiz tedarikçci ve likit varmıdır bu arada ürünüm geldi ama likitim yok ;D ve siz pg /vg oranï kaçta kullanıyorsunuz sizinkide podmu?
Hocam İstanbul'dayım ama göndermiş kadar oldunuz çok teşekkür ediyorum , kafanızı sisirdiysem kusura bakmayın, yeni baslıyorum çünkü . İyi geceler diliyorumüstte tedarikçileri sıralamış koba üstat
inceleyin beğendiğinizden alın likitinizi
ben öneride bulunacak kadar alışveriş yapmadım kendim yaparım %90...
nic Nik* evet
ben hazır coil mtl atomizerler kullanıyorum 60/40 nbase alırım genelde sen pod içiyorsun 50/50 olması daha iyi olur
samsundaysan siparişin gelene kadar likit vereyim