Genel Sohbet Dünya Deliler Günü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KadirTurhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

KadirTurhan

Misafir
13537547_10153862181731701_2656073067388033827_n1.jpg
Deli deyince insanın aklına, akıl ve ruh sağlığı bozuk insanlar geliyor.

Yada atalarımız ,
Atın iyisine doru,yiğidin iyisine deli derler , demiş .
Hayatta her insanı deli edecek durumlar olabiliyor , bu konu altında kimseyi kırmadan üzmeden bu durumları paylaşabiliriz.

Misal , evvelki gün otizmli kardeşlerimiz ile ilgili haber ,insanı deli eder ...

Yada tuttuğu takımın yenilmesi...

Siz ne dersiniz

Bu durumda makasa başlıyorum. Makas atarken arkamdan yine makas atarak gelen trafik ekibinin plakamı anons ederek "çek sağa" demesi beni deli ediyor.
Hocam ben bu durumda aslında sabredip bekliyorum ama bizaman sonra madem yol vermiyor bari sağından geçeyim diyorum,O yol vermeyen vatandasin o an yanından gececekken yol veresi gelipte sağa sinyal verince bende aniden aci fren yapınca dahada deli oluyorum:) tabii bu tipler acemi ve bayan surucu olanlar değil,onlara bişey demiom,yüzde 90i o an cep telefonuyla konuşan ve ne konusuosa artık dünyadan kopan garip tipler..ama şunu diyebilirim ki kapikuleden çıkınca bizdeki bu haller yok başka memleketlerde,makina düzeni işleyiş var şeriflerde..
@KadirTurhan başka hakkim varmı?siyaset yasakmi.mesela absürt zamlar vs dile getirmek?

@KadirTurhan başka hakkim varmı?siyaset yasakmi.mesela absürt zamlar vs dile getirmek?
Delilik günümüz bitti aslında ... Dündü.

Ama nede olsa deliyiz , yardır gelsin hocam..

Tabi kimsenin siyasi görüşüne laf etmeden, yada buna yol açacak yorumlardan vs vs

Yahu adamlar 5 ayda elektriğe % 30 zam yaptılar.

Gelde söylenme ???

Delilik günümüz bitti aslında ... Dündü.

Ama nede olsa deliyiz , yardır gelsin hocam..

Tabi kimsenin siyasi görüşüne laf etmeden, yada buna yol açacak yorumlardan vs vs

Yahu adamlar 5 ayda elektriğe % 30 zam yaptılar.

Gelde söylenme ???
Çok geçmişe gitmiyorum, elektrik ve doğalgaza girmiyorum,giren girmiş yıl boyu bari tatile geliyorum,durmuyor 6-18 TL arası ve KİSİ BASİ(çocuk dahil)günlük ekstra oduyorum..çok şükür imkanım var otelede ek vergiyede,zevk meselesi çadır aldım kamp yapıyorum,ama arkadaş okuyunca haberi yine deliriyorum.ankarada öğrenciyken tual dinlerdim ,yine aylardan kasimdan sonra favori şarkım tamda bu konuluk:)

Geri