• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Drop RDA Vs Dejavu RDTA?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eeGoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eeGoo

Community
Herkese iyi buharlar bu ikisi arasında kararsızlık yaşıyorum. Buhara ve aromaya doymak istiyorum. Dejavu ile arasında 70 tl fark var tabi birde rda rdta farkı var ama bu farka değer diyorsanız alıp geçicem.

Oyla 0
Dejavu RDTA türünde çok başarılı bir atomizer ancak ayarlayanamayan alt hava kanalı nedeniyle hep belli bir ölçü üzerindeki içimlerde performans ortaya koyabiliyor. Yani olur da daha basit bir coil sararak içim yapmak isterseniz hayal kırıklığına uğratır. Clapton türevleri ya da iyi tasarlanmış düz tel sarımları ile tadını alırsınız Dejavu'nun.

Öte yandan Dejavu gibi tankı olmasa da bu eksiğini deck'inin ço...ok yönlülüğü ile kapatan Drop RDA ile A'dan Z'ye her türlü tat alabilmeniz mümkün. Basit coil'lerde bile Dejavu'ya oranla çok iyi sonuç verecektir Drop.

hocam aslında wasp Nano rda yı yada sıfır olarak temin edebileceğim dl olarak tavsiyeleriniz de alabilirim.Ben ulaşabildiklerim arasından yazdım.Mevcutta Zeus x rta kullanıyorum aslında memnunum ama hem rda performansı hemde demlediğim likitlerimi denemek olsun arada hemde Zeus x i sadece dışarıda kullandırılacak yoğun aroma performansı arıyorum.

Dejavu RDTA türünde çok başarılı bir atomizer ancak ayarlayanamayan alt hava kanalı nedeniyle hep belli bir ölçü üzerindeki içimlerde performans ortaya koyabiliyor. Yani olur da daha basit bir coil sararak içim yapmak isterseniz hayal kırıklığına uğratır. Clapton türevleri ya da iyi tasarlanmış düz tel sarımları ile tadını alırsınız Dejavu'nun.

Öte yandan Dejavu gibi tankı olmasa da bu eksiğini deck'inin ço...ok yönlülüğü ile kapatan Drop RDA ile A'dan Z'ye her türlü tat alabilmeniz mümkün. Basit coil'lerde bile Dejavu'ya oranla çok iyi sonuç verecektir Drop.
Üstad senin görüşlerini önemsiyorum incelemelerini yorumlarını hep takip ederim ben uzun zamandır rta kullanıyorum işim gereği.Bilgi işlemci olduğum için sürekli hareketli ve aktif çalışıyorum o yüzden Zeus x beni fazlasıyla memnun ediyor.Akıtması dumanı lezzeti single ve dual yapabilmem vs vs bir çok sebebi var.daha önce intake ofrf gear rta de kullandım onlarda güzeldi ama Zeus x e alışınca aromasını pamuğuna alien ve fused tellerine kadar kendim belirleyebiliyorum.işe giderken mesela single Alien clapton ni80 kullanıyorum. Sosyal ortamda fused clapton flat ss TC mod kullanıyorum iki tane zeusum var. Bir yandan da evde litreler ve şişelerce likit demliyorum ???????? hem kendimi şımartmak hem deneme yapmak adına kullanıcam.Kafanı şişirdim üstad hakkını helal et ???? İşin özeti dropdan yanayım şu an.

Hocam ben rda olarak drop, goon, goon 1.5, wasp nano, kenndy... gibi atomizerleri denedim ama en smooth ( siz Türkler nasıl diyorsunuz yumaşak...????) buhara drop ta ulaştım. Bende tercihimi drop tan yana kullanırdım

Açıkçası rdta olayından soğudum.Bence amaçsız bir para tuzağı gibi görünüyor.Bu aynı evin balkonunu odaya dahil etmek gibi süper zeka göstergesi gibi geliyor artık bana ???? Adam akıllı bir Rda alıp olayı kapatıcam.Ufak bir araştırmayla ulaştıklarım wasp Nano drop var.bakalım drop 2. el denk gelirse alırım yoksa sıfır alır geçerim.

Drop rda kullanıyorum yaz başlarından beri memnunum. 10 numara.
Ama drop dead var birde hellvape onu da merak ediyorum.

Hocam bende son düzlükte haberdar oldum drop dead rda dan kafam karıştı araştırıyorum şu an hangisini alayım diye.
Drop dead övülüyor hatta drop yerine tercih ederim diyenlerde çok. İkisini de denemek lazım ben denemeden drop aldım memnunum ama hellvape olan dropda muhtemelen üzmez zannetmiyorum memnun kalmayacağınızı hocam

Geri