• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Drag x Plus ttp coil damlatma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Usuren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Usuren

Community
Üstadlar forumda ve e sigara konusunda yeniyim. Kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucunda drag x Plus kit aldım. Elimde daha önceden kullandığım kullan at tiplerini doldurmak için 3 farklı firmadan likitim mevcut du ek olarak cihazı aldığım yerden orijinal bir likit de aldım. Ama ne yazık ki tüm likitlerde coil lin altından sızma yapıyor. Cihazı daha temiz ve verimli kullana bilmem için üstadların önerilerine ihtiyacım var

1.coil altı tel çıkış yerlerinde gevşeklik slikon contanın telleri sarmaması.
2 drip tip kullanımı sonucunda terleme coil içine damlıyarak aşırı sıvı birikiminden akması
3 50/50 gibi akışkan likit kullanımı akıtma yapar. öneriler 70/30 -80/20-90/10 daha katı olduğundan akıtmayı büyük oranda durdurur.
4. hava koşullarından oluşan terleme sonucu sıvı birikimi
kardeşim bunlar sebebler

1.coil altı tel çıkış yerlerinde gevşeklik slikon contanın telleri sarmaması.
2 drip tip kullanımı sonucunda terleme coil içine damlıyarak aşırı sıvı birikiminden akması
3 50/50 gibi akışkan likit kullanımı akıtma yapar. öneriler 70/30 -80/20-90/10 daha katı olduğundan akıtmayı büyük oranda durdurur.
4. hava koşullarından oluşan terleme sonucu sıvı birikimi
kardeşim bunlar sebebler
İlgine teşekkürler 50/50 likit kullanıyordum. 80/20 siparişim var umarım çözüm olur.

Geri