• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara DNA75C Custom Mod yapıyorum...

erasafir

Community
Herkese merhaba arkadaşlar. Elime bir yerden uygun Fiyata DNA75-C colour chipi geçti. Bende bu chipi kullanarak 3d Printerden basılmış SBS mod yapmaya karar verdim. Mtl içim de kullanmayı düşünüyorum. Penodat v2 atomizerim var. Modu yapıp tamamladığımda görsellerni ve yorumlarımıda burada paylaşacağım.

DNA75C kullananlardan önerilerini bekliyorum. Bu modu hangi tip tellerle ve nasıl kullanmamı önerirsiniz. (Kendim custom tellerde sarabiliyorm. Alien Clapton, Straggered Fused Clapton vs.). Hang tip sarımla. Hangi maddeden üretilmiş tellerle. Hangi ohm değerinde kaç watta kullandınız. veya tc modunda hangi telle kullandınız. bu gbi önerliere ihtiyacım var. Modumu tamamlamak için sabırsızlanırken önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

hayalimdeki mantık. 3d printerda bas modu dilediğin gibi :)

üstad dna75c her tel için gayet keyifli içim sunar. Kanthal için bile ayrı profili var. özellikle replay profilini mutlaka deneyin keyif alırsınız. ben tel konusunda sadece ss430 ve nife30 denemesi yapmıştım.

çok yorum yapamıyorum çünkü dna c serisini dl de daha fazla kullandım.

güzel bir konu oldu bence :)

başarılar dilerim. Şimdiden elinize sağlık.

75c boyut olarak sbs için çok uygun bir chip değil ancak bu şekilde bir yapı olabilir kabaca pil+chip+ modun et kalınlığı 35mm (+/- 1mm) 'yi bulacaktır arka tarafta. daha önce yazmıştım evolv firması fantazi yapıp dna75 veya 75c chipi yatayda "U" şeklinde imal ederse SBS için en uygun chipi çıkarmış olur. :cool:

75c boyut olarak sbs için çok uygun bir chip değil ancak bu şekilde bir yapı olabilir kabaca pil+chip+ modun et kalınlığı 35mm (+/- 1mm) 'yi bulacaktır arka tarafta. daha önce yazmıştım evolv firması fantazi yapıp dna75 veya 75c chipi yatayda "U" şeklinde imal ederse SBS için en uygun chipi çıkarmış olur. :cool:
Başarabilirsem chipi klonlamayı deneyeceğim. Eğer olursa o tasarımda ben yaparım. :D

Yapım aşamalarının fotoğraflarını da eklerseniz mutlu oluruz. ????
Tabiki eklerim. Şuan alanında uzman bi arkadaş tarafından tasarımı yapılıyor. Tasarım bitince görselini paylaşırım. Adından 3d printerden basıp ilk denemesini yapacağım. Olumlu sonuçlandığında zımpara boya gibi kozmetik işlemlere sıra gelecek. En az sizin kadar heyecanlıyım.

Tasarımını yaptığım modu bastım ama hiç hoşuma gitmedi. istedğimden çok daha kaba ve hoş durmayan bir yapısı oldu. Ayıca 2 parça olarak yaptığım için stabil bi kasa montajının tek yolu yapıştırmaktı ve yapıştırmadan iptal edip yeni bir tasarım yaptım.

Tasarımı burada paylaşmak istedim.

Ekranı oturmamış gibi duruyor farkındayım. Anca bendeki kartın ekranı internette bulduğum kart tasarımına göre daha aşağıda ondan böyle duruyor. Bittiğinde görüşmek üzere.

Montaj2.JPG

Geri