• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Dna 250c Replay Mod Kullanımı

tolga arslan

Community
Arkadaşlar merhalar elimde dna 250c modum var ama bir türlü bi replay modunu çözmüş değilim o modda da kullanıyorum ama bir türlü olayı anlayamadım bana detaylı bir şekilde nasıl kullanacağımı anlatacak arkadaşlar varsa yorumlarda yardımcı olursa çok sevinirim

Replay modu isi kontrolu yapilabilen tellerde kullanilabilir. Eger teliniz ss gibi isi kontrolunde kullanilmayan tellerse bu modda “save” fonksiyonu aktif olmaz.

dl icimde kullandiginiz teller genelde bu materyallerden uretilmez.

Selamlar hocam. Affınıza sığınarak yazım hatası düzeltmesi yapıyorum. Biraz ters olmuş gibi geldi, şöyle denmek istemiş gibi...

"Replay modu isi kontrolu yapilabilen tellerde kullanilabilir(SS gibi). Eger teliniz isi kontrolunde kullanilamayan tellerden ise bu modda “save” fonksiyonu aktif olmaz.

dl icimde kullandiginiz teller genelde bu materyallerden uretilmez."

Arkadaşlar merhalar elimde dna 250c modum var ama bir türlü bi replay modunu çözmüş değilim o modda da kullanıyorum ama bir türlü olayı anlayamadım bana detaylı bir şekilde nasıl kullanacağımı anlatacak arkadaşlar varsa yorumlarda yardımcı olursa çok sevinirim

Aşağıdaki konuda daha detaylı bir anlatım da mevcut..

DNA 75c/250c Chip Kullanıcıları Kulübü

Selamlar hocam. Affınıza sığınarak yazım hatası düzeltmesi yapıyorum. Biraz ters olmuş gibi geldi, şöyle denmek istemiş gibi...

"Replay modu isi kontrolu yapilabilen tellerde kullanilabilir(SS gibi). Eger teliniz isi kontrolunde kullanilamayan tellerden ise bu modda “save” fonksiyonu aktif olmaz.

dl icimde kullandiginiz teller genelde bu materyallerden uretilmez."

Aşağıdaki konuda daha detaylı bir anlatım da mevcut..

DNA 75c/250c Chip Kullanıcıları Kulübü

haklisin ustat sonradan okumamisim :)

peki ss316 tl haricinde hangi tellerde kullanabilirim ?=
Titanium zirconium nife30 teller ısı kontrol moduna uygundur fakat daha önce kullanmadıysanız ve konu ile alakalı bilginiz az ise ss 316 ile devam etmenizi tavsiye ederim diğer teller dry burn yapmaya uygun değil ve belli sıcaklıkların üzerinde gaz salınımı yapıyorlar sağlık için fazla zararlıdır

Geri