• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara DL öneri istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Canoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canoo

Yeni Üye
vozollar dışında ilk defa elektronik sigara alacağım istediğim makine dl(nargile içim) buna göre öneri yapabilirseniz çok sevinirim. likit önerisine de açığım

Oyla 0
öyle çok hakim değilim cıhazlara anca kullandıklarımı değerlendirebilirim. genelde hazır coil araştırmalarım oldu .
drag x2n dememdeki sebeb akıtma sorunu olmayan aromayı çok iyi yorumlayan ve harici pil ile çalışan cıhaz .
neden akıtma yapmıyor normalde kartuş ve tankların hava girişi altda olur ve coil hava girişide altda olduğundan terleme ve akıtma yapma olasılığı yüksekç drag x2 tank üstden hava girişi var ve coil hava girişide üstden beslendiğinden cıhazın akım pimlerine hiçbir buhar veya sıvı gitmiyor.

öyle çok hakim değilim cıhazlara anca kullandıklarımı değerlendirebilirim. genelde hazır coil araştırmalarım oldu .
drag x2n dememdeki sebeb akıtma sorunu olmayan aromayı çok iyi yorumlayan ve harici pil ile çalışan cıhaz .
neden akıtma yapmıyor normalde kartuş ve tankların hava girişi altda olur ve coil hava girişide altda olduğundan terleme ve akıtma yapma olasılığı yüksekç drag x2 tank üstden hava girişi var ve coil hava girişide üstden beslendiğinden cıhazın akım pimlerine hiçbir buhar veya sıvı gitmiyor.
Smok Mag Solo
Smok Fortis
Geekvape Aegis Solo 3
Geekvape E100
Bu cihazlar hakkında bilgin var mı abi?

Smok Mag Solo
Smok Fortis
Geekvape Aegis Solo 3
Geekvape E100
Bu cihazlar hakkında bilgin var mı abi?
Konu kirlenmesin diye hatta bir faydası olur mu emin olmadığımdan yazmak istemedim ama belki bir faydası olur. Kafası karışmasın diye başlık sahibinin okumasına gerek yok.

Eğer doğru baktıysam (kendi araştırmanızı da mutlaka yapın, ben kabaca baktım)

Smok Mag Solo = T-Air Atomizer , TA coil, 510 pin kullanıyor

Smok Fortis = TFV18 Mini Atomizer, v18 mini coil, 510 pin kullanıyor (atomizer ve coil opsiyonları ile satılıyor sanırım)

Geekvape Aegis Solo 3 = Geekvape Z Sub-ohm Tank, Z Serisi Coil, 510 pin kullanıyor

Geekvape E100 = E100 Pod Tank, P Serisi Coil, 510 Pinsiz (adaptör temini ile 510 pin kulllanımı)

Her zaman olduğu gibi ileriye dönüklük anlamında 510 pin tercihi ve sürdürülebilirlik anlamında coilinin kolay tedarik edilebileceğinden emin olunan seçimler mantıklı olacaktır. Hatta Wotofo Smart coil mantığını destekleyen bir seçimle coil için B planının olması da düşünülebilir.

Konu kirlenmesin diye hatta bir faydası olur mu emin olmadığımdan yazmak istemedim ama belki bir faydası olur. Kafası karışmasın diye başlık sahibinin okumasına gerek yok.

Eğer doğru baktıysam (kendi araştırmanızı da mutlaka yapın, ben kabaca baktım)

Smok Mag Solo = T-Air Atomizer , TA coil, 510 pin kullanıyor

Smok Fortis = TFV18 Mini Atomizer, v18 mini coil, 510 pin kullanıyor (atomizer ve coil opsiyonları ile satılıyor sanırım)

Geekvape Aegis Solo 3 = Geekvape Z Sub-ohm Tank, Z Serisi Coil, 510 pin kullanıyor

Geekvape E100 = E100 Pod Tank, P Serisi Coil, 510 Pinsiz (adaptör temini ile 510 pin kulllanımı)

Her zaman olduğu gibi ileriye dönüklük anlamında 510 pin tercihi ve sürdürülebilirlik anlamında coilinin kolay tedarik edilebileceğinden emin olunan seçimler mantıklı olacaktır. Hatta Wotofo Smart coil mantığını destekleyen bir seçimle coil için B planının olması da düşünülebilir.
Çok teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şu 510 pin muhabbeti nedir biraz açıklayabilir misin rica etsem?

510 pim atomizer altındaki vidalama yeridir.
510 dişinin “510” olarak adlandırılmasının nedeni, dişlerin fiziksel boyutlarıdır. Toplamda 10 diş vardır ve her dişin boyu 5 mm’dir.

Yeşil ile çizdiğim kısım, atomizerde erkek taraf, mod üzerinde dişi taraf olur. Bu bağlantıya sahip her atomizer ve mod birbirine uygundur. Tabi bu uygunluk fiziksel anlamdadır. Yüksek W değerleri ile kullanılması gereken bir atomizeri, bu değerleri sağlayamayan bir moda takabilseniz bile verimli kullanmak mümkün olmayacaktır. Yani uygunluk kısmını enine boyuna araştırmak gerekir.
Sadece kendi moduyla kullanılabilen atomizer desteği olan bir cihaz ileride yeni bir atomizer alayım dediğiniz zaman sizi kısıtlar onu demek istemiştim.

Ekran görüntüsü 2025-03-24 195215.webp

Geri