Tek pilli mi çift pilli mi?vozollar dışında ilk defa elektronik sigara alacağım istediğim makine dl(nargile içim) buna göre öneri yapabilirseniz çok sevinirim. likit önerisine de açığım
pilden çok şarjlı alet düşünüyorumTek pilli mi çift pilli mi?
Şarjlı derken hocam, harici pilli mi yani?pilden çok şarjlı alet düşünüyorum
Bence de. Dahili pilli diyorsa Argus Pro 2 ama galiba harici pilli diyor. Peki tuncay abi sana bir kaç makina sorsam burdan olur mu? Hem arkadaş hem de ben bilgileneyim.Benim oyum Voopoo Drag X2
Smok Mag Soloöyle çok hakim değilim cıhazlara anca kullandıklarımı değerlendirebilirim. genelde hazır coil araştırmalarım oldu .
drag x2n dememdeki sebeb akıtma sorunu olmayan aromayı çok iyi yorumlayan ve harici pil ile çalışan cıhaz .
neden akıtma yapmıyor normalde kartuş ve tankların hava girişi altda olur ve coil hava girişide altda olduğundan terleme ve akıtma yapma olasılığı yüksekç drag x2 tank üstden hava girişi var ve coil hava girişide üstden beslendiğinden cıhazın akım pimlerine hiçbir buhar veya sıvı gitmiyor.
Vaporesso Luxe XR Maxaynen hocam pod düşünüyorum
Konu kirlenmesin diye hatta bir faydası olur mu emin olmadığımdan yazmak istemedim ama belki bir faydası olur. Kafası karışmasın diye başlık sahibinin okumasına gerek yok.Smok Mag Solo
Smok Fortis
Geekvape Aegis Solo 3
Geekvape E100
Bu cihazlar hakkında bilgin var mı abi?
Çok teşekkür ederim hocam sağ olasın. Şu 510 pin muhabbeti nedir biraz açıklayabilir misin rica etsem?Konu kirlenmesin diye hatta bir faydası olur mu emin olmadığımdan yazmak istemedim ama belki bir faydası olur. Kafası karışmasın diye başlık sahibinin okumasına gerek yok.
Eğer doğru baktıysam (kendi araştırmanızı da mutlaka yapın, ben kabaca baktım)
Smok Mag Solo = T-Air Atomizer , TA coil, 510 pin kullanıyor
Smok Fortis = TFV18 Mini Atomizer, v18 mini coil, 510 pin kullanıyor (atomizer ve coil opsiyonları ile satılıyor sanırım)
Geekvape Aegis Solo 3 = Geekvape Z Sub-ohm Tank, Z Serisi Coil, 510 pin kullanıyor
Geekvape E100 = E100 Pod Tank, P Serisi Coil, 510 Pinsiz (adaptör temini ile 510 pin kulllanımı)
Her zaman olduğu gibi ileriye dönüklük anlamında 510 pin tercihi ve sürdürülebilirlik anlamında coilinin kolay tedarik edilebileceğinden emin olunan seçimler mantıklı olacaktır. Hatta Wotofo Smart coil mantığını destekleyen bir seçimle coil için B planının olması da düşünülebilir.
hocam vaporesso luxe xr maxi nereden bulabilirim acabaVaporesso Luxe XR Max
Argus G2
Site hakkında bilgim yok hocam maalesef. Forum tedarikçilerine sorabilirsin. @SenseiVape @Darkvapeduman diyarı adlı sitede var ama güvenilir mi acaba referans verebilecek var mı