• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara DL için Nbase önerisi

lizardking

Community
Merhabalar, esigarayı DL kullanıyorum ve uzun zamandır kendi likitlerimi yapıyorum. bir çok firmadan nbase almışlığım var. neyse konumuz bu değil tabii ki. en son aldığım nbase fiyatı aşağıdaki gibi;

1645077127649.png

159 tl diyelim şu an aynı miktarda özellikte bir nbase almaya kalktığımda 233 tl tutuyor. sanırım benim psikolojik sınırım 200 liraydı ve bu fiyat bana oldukça fazla gelmeye başladı. sizce de öyle değil mi? tabii ki ülkede her şeyin fiyatı artıyor bu ürünlere de zam gelmesi kaçınılmaz. fakat bu miktar bana fazla geldi. (%46)

neyse biraz gereksiz uzattım konuyu, isteğim DL için ucuz yollu ama kaliteli nbase öneriniz varsa yapar mısınız? ayrıca site de önerebilirsiniz.

teşekkürler.

Oyla 0
hocam merhaba, konuyu görmemişim yoksa derhal el atardım kusura bakmayın...
tedarikçiler arası fiyat farkı baya baya uçuk...
aha resim attım, sigma-merck-merck 2mg 500ml 190tl, firmayı da özelden yazıyorum reklam olmasın (ben hep burdan almaya başladım çünkü bilinir birisi ve ucuz ama firma değiştirmek sizin alacağınız bir risk kefil olmam açıkcası)
sevdiğiniz nbaseden vazgeçmeyin, illa illa değişecem derseniz carlo-merck-merck kullanıyorum mtl ama dl nası olur bilemem
şimdi günde içtiğimi dlde kahvaltıda içiyodum eskiden:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220220-213505_Chrome.png
    Screenshot_20220220-213505_Chrome.png
    84 KB · Görüntüleme: 29
Hem DL için hem MTL için Sigma Merck Merck kullanıyorum ben de 80/20+6mg, memnunum. Ama bir sonraki siparişte Carlo Merck Merck deneyeyim bakayım, bir bildiğiniz olsa gerek ???? Bear kimya diy kit'lerini de denemek istiyordum hem hanidir, nbase fiyatı kısmen daha uygun oluyormuş Carlo olunca, 1-2 diy kitlik bütçe oluşturmuş olurum heheeh ????..

hocam merhaba, konuyu görmemişim yoksa derhal el atardım kusura bakmayın...
tedarikçiler arası fiyat farkı baya baya uçuk...
aha resim attım, sigma-merck-merck 2mg 500ml 190tl, firmayı da özelden yazıyorum reklam olmasın (ben hep burdan almaya başladım çünkü bilinir birisi ve ucuz ama firma değiştirmek sizin alacağınız bir risk kefil olmam açıkcası)
sevdiğiniz nbaseden vazgeçmeyin, illa illa değişecem derseniz carlo-merck-merck kullanıyorum mtl ama dl nası olur bilemem
şimdi günde içtiğimi dlde kahvaltıda içiyodum eskiden:)

Burada bilgi paylaşımı yapanlar banlanmıyor hocam yan mahalledeki gibi, rahat olun biz de öğrenelim tadı tuzu aynı ise neden ucuza almayalım yani ???? Biri satabiliyorsa diğerleri de o fiyata verebilir demektir, müşteri kaybetsin pahalıya satanlar ki rekabet oluşsun piyasada, tekel olmuş gidiyor yoksa bknz: büyük dev ilke kimya. Ekonomiye can verelim hep beraber, müşteri her zaman haklıdır ????..

teşekkürler arkadaşlar, cuma günü sipariş geçtim yine her zaman aldığım yerden ama bir sonraki alışverişimde dediklerinizi dikkate alacağım.

bu arada en son aldığım nbase avoriabase diye bir marka. alman menşeli görünüyor. aldığım üründen biraz daha uygun fiyatlı umarım uygun bir nbase'dir benim için :)

Aromadan ciğerleriniz yorulursa sek olarak tek önerim merk üçlüsü olur, hatta aromaya bile gerek yok kendi hafif tatlımsı tadı enfes ????benim için ,arada sek dl takılırım

Aromadan ciğerleriniz yorulursa sek olarak tek önerim merk üçlüsü olur, hatta aromaya bile gerek yok kendi hafif tatlımsı tadı enfes ????benim için ,arada sek dl takılırım
3m acı yav dlde de mtlde de denedim :) benim için de sigma mm yada avoria avoria merck gayet güzel. cmm ile de anlaşamadım :p . hele ki dlede avoria diy kitleri avoria avoria merck ile demlemek üfff

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar, cuma günü sipariş geçtim yine her zaman aldığım yerden ama bir sonraki alışverişimde dediklerinizi dikkate alacağım.

bu arada en son aldığım nbase avoriabase diye bir marka. alman menşeli görünüyor. aldığım üründen biraz daha uygun fiyatlı umarım uygun bir nbase'dir benim için :)

avoria'yı direkt vape için nbase yapan bir firma diye hatırlıyorum. geçmişte bi'kaç defa almışlığım var, neden değiştirdiğimi hatırlamıyorum ama kötü değildi diye hatırlıyorum..

avoria'yı direkt vape için nbase yapan bir firma diye hatırlıyorum. geçmişte bi'kaç defa almışlığım var, neden değiştirdiğimi hatırlamıyorum ama kötü değildi diye hatırlıyorum..
umarım öyledir, wilmar gibi olmasın da. bi kere alma gafletine düşmüştüm ucuz diye ağzımı çamur yapmıştı. denediğim en kötü base sanırım o'ydu.

3m acı yav dlde de mtlde de denedim :) benim için de sigma mm yada avoria avoria merck gayet güzel. cmm ile de anlaşamadım :P . hele ki delede avoria diy kitleri avoria avoria merck ile demlemek üfff
Ben 3 mg ile pöfürdetiyorum üstat dl de gayet enfes???? ,12 mg ile mtl de denediğimde şeker tadı baymiştı eskiden öyle hatırlıyorum belki ida rba şekerli hissettiriyordur ,spica da şeker çok gelmiyor tabi 20mg olunca n i k o t i n de tatlımsı tadı bastırıyor olabilir mtl de, acı değildir normalde ama sana neden acı geldi acaba anlayamadım ????‍♂

3m acı yav dlde de mtlde de denedim :) benim için de sigma mm yada avoria avoria merck gayet güzel. cmm ile de anlaşamadım :p . hele ki dlede avoria diy kitleri avoria avoria merck ile demlemek üfff

bad batch dedikleri olaya denk gelmiş olabilir misiniz acaba hocam? 3m "büyük dev"den aldığımda bile 1 defa dediğiniz gibi çıkmıştı, orada çok nadiren de olsa öyle çıkınca değişim uğraşsız oluyor. daha ucuza satılan yerlerde ise genelde dediğiniz gibi kötü çıktı bana da. ne DL ne de MTL olarak hiç içemeyeceğim likitler yapıp 500ml ziyan etmişliğim oldu benim de zaman zaman. normal şartlarda 3m ile boğazda herhangi bir hıpalanma hissetmeden hafif şekerli yumuşacık bir buhar olması lazım, benim tecrübelerim bu şekildeydi. ama belki tatlı bi' aroma(diy kit) ile kullandıysanız daha fazla şeker tatlılık ve hızlı demlenme ile tadını kaçırmış da olabilir ama likitleriniz, şimdi düşününce mmm beni aromania'dan soğutan nbase miydi acaba dedim. atıyorum 10 şişe likit demlediysem diy kit alıp, hepsinden 5ml bile tadamadan acılaşmıştı. şişeleri yarılayan kadar zorlayıp elde likitim varken yeni sipariş geçmeme sebep olmuştu bu durum. diykit'lerdendir diye düşünmüştüm o zaman ama merck'ten de olabilir gibi gibi yani..

Ben 3 mg ile pöfürdetiyorum üstat dl de gayet enfes???? ,12 mg ile mtl de denediğimde şeker tadı baymiştı eskiden öyle hatırlıyorum belki ida rba şekerli hissettiriyordur ,spica da şeker çok gelmiyor tabi 20mg olunca n i k o t i n de tatlımsı tadı bastırıyor olabilir mtl de, acı değildir normalde ama sana neden acı geldi acaba anlayamadım ????‍♂️
????‍♂️????‍♂️

bad batch dedikleri olaya denk gelmiş olabilir misiniz acaba hocam? 3m "büyük dev"den aldığımda bile 1 defa dediğiniz gibi çıkmıştı, orada çok nadiren de olsa öyle çıkınca değişim uğraşsız oluyor. daha ucuza satılan yerlerde ise genelde dediğiniz gibi kötü çıktı bana da. ne DL ne de MTL olarak hiç içemeyeceğim likitler yapıp 500ml ziyan etmişliğim oldu benim de zaman zaman. normal şartlarda 3m ile boğazda herhangi bir hıpalanma hissetmeden hafif şekerli yumuşacık bir buhar olması lazım, benim tecrübelerim bu şekildeydi. ama belki tatlı bi' aroma(diy kit) ile kullandıysanız daha fazla şeker tatlılık ve hızlı demlenme ile tadını kaçırmış da olabilir ama likitleriniz, şimdi düşününce mmm beni aromania'dan soğutan nbase miydi acaba dedim. atıyorum 10 şişe likit demlediysem diy kit alıp, hepsinden 5ml bile tadamadan acılaşmıştı. şişeleri yarılayan kadar zorlayıp elde likitim varken yeni sipariş geçmeme sebep olmuştu bu durum. diykit'lerdendir diye düşünmüştüm o zaman ama merck'ten de olabilir gibi gibi yani..
3m i iki farklı firmadan 3-4 kere denedim bir firma tek deneme diğerleri ilkeli bir firmaydı :) boğazda yanma değilde belki sigmanın hafif şekerli tadına alıştığım için nötr gelmiş de olabilir.

demlemede hiç kullanmadım mmm. hep sek tükettim.

Burada bilgi paylaşımı yapanlar banlanmıyor hocam yan mahalledeki gibi, rahat olun biz de öğrenelim tadı tuzu aynı ise neden ucuza almayalım yani ???? Biri satabiliyorsa diğerleri de o fiyata verebilir demektir, müşteri kaybetsin pahalıya satanlar ki rekabet oluşsun piyasada, tekel olmuş gidiyor yoksa bknz: büyük dev **********. Ekonomiye can verelim hep beraber, müşteri her zaman haklıdır ????..
hocam şimdi yıldızlamasın diye edebiyat yapim o zaman
ilkeli satıcı ile yerli milli Türk buhar fiyatı aynı
ayıcık bear kimya ise bi tık ucuz
carlo-merck-merck 70/30 9mg için
pxy 445tl
ayıcık 507tl
Türk 540tl
ilkeli arkadaş 577tl (ama %5 parapuan var desek ama kupon kullanınca gelmiyo nedense 548tl)
tamam ülkede kör tuttuğunu öper ona eyvallah ama bu kadar da olmaz ki (bakın su vanasına basınç regülatörü taktırıcam, alet manometre ile 170tl tuttu, usta 500e takarım dedi içimde birkaç saat sövdüm az evvel aklıma geldi hala söverim iş toplam 20dk kendim takıcam haftasonu boru anahtarımı vs alacam koçtaştan vs)
ben birkaç adı sanı duyulmamış meşhur n11 ve fb ünlüsü olanların fiyatına da bakıyorum yok o fiyata da satamaz lan dolar 14tl olmuş
yurtdışına bakalım, çoğu yerde nikotinsiz 1lt base 10-15eur arası dolanıyor avrupada, amerikada da dolar bazında brim fiyayı aynı
yani nikotinsiz alsak 150lira felan bizde de 200liralarda nikotinsizde sıkıntı yok (ama gavura sorun ne carlo bilir ne wilmar bizde var bu merck vs takıntısı
neyse gavura bakak hemmen
resim ekledim, 1litre 100mg pg 540 dolares
litresi 60 dolar lan (900tl bu aklımızda dursun bakıcaz)
10mg nbase yapalım hemmencecik yani buna 9litre base ekleyelim (bizde 200tl diyelim hadi, 1800tl bu etti)
2340tl 10litre 10mg nbase elde ettik litresi 234liraya geldi
tabi bu bakkal hesabı oldu ama nikotin o kadar pahalı bişey değil, öyle olsa 3mg likitle 12mg likit aynı paraya satılabilir mi ya? bu ruthless ne bilem five pawns felan manyak mı aynı paraya satıyor?
neyse sadede gelem; bizde ürünlerin kaçak yolla gelmesi veya yüksek vergiler + kaçak olması fiyatı yükseltiyor o cepte (bakınız iranda bi karton kent 2019da 35lira felandı sınırdan 30km ötede kartonu 80liraydı denk getirirse 120diyen bile çıktı)
devlet denetimi olmaması piyasada herkesin kafasına göre takılmasını sağlıyor (var mı aranızda titrasyon testi ile nbase nikotinini ölçen alıp içiyonuz hepiniz, merck pg diyor var mı test imkanınız, sieg nikotin mi geldi hakkaten nicselect mi yoksa çin malı mı geldi bilen var mı tedarikçinin insafına kaldık)
bu yüzden x firma pahalı almayın diyemem, y firma ucuz evi arabayı sat nbase al adamdan da diyemem, ancak durum tespiti yaparım o kadar (bir sene evveline kadar tedarikçiler her hafta x marka %20 indirim diye kampanya yapardı niye bitti acaba?)
isterseniz n11den alın isterseniz ilkeden alın
ama alırken bi düşünün lan bu gavur 10brim paraya 1litre nikotinsiz base alıyor hayırdır deyin...

Ekli dosyalar

• IMG_2022-02-21-10-18-08-036.jpg
    IMG_2022-02-21-10-18-08-036.jpg
    34.4 KB · Görüntüleme: 14
3m i iki farklı firmadan 3-4 kere denedim bir firma tek deneme diğerleri ilkeli bir firmaydı :) boğazda yanma değilde belki sigmanın hafif şekerli tadına alıştığım için nötr gelmiş de olabilir.

demlemede hiç kullanmadım mmm. hep sek tükettim.

ilginç o zaman. ama merck'i de şekerli hatırlıyorum ben, bakın daha da ilginçleşti şimdi :ROFLMAO:

mmm'i ilk aldığımda evyap mı wilgar mı ne en ucuz nbase'i kullanıyordum ilk başladığım dönem orijinal ambalaj vam şişe tfa aromaları ile iyi geliyordu. sonra ne olduysa(muhtemelen sağlık kaygıları) nbase'in en pahalısına geçeyim demiştim ve boğazımı yırtmıştı 3m ???? bünye fakir olunca pahalı nbase yaramıyor herhalde diye düşünüp almayı bırakmıştım ???? yıllar sonra yavaş yavaş geri döndüm ama bi'kaç sipariş ardından yine bıraktım, bu sefer dediğim gibi aromania diykitleri ile acı tat + kepeksel sorunlar ve sivilcemsi oluşumlar başlamıştı falan. en sorunsuz hatırladığım sigma merck merck'e geri döneyim dedim ben de, bunun öncesinde bio'lar falan da denedikten sonra..

hocam şimdi yıldızlamasın diye edebiyat yapim o zaman
ilkeli satıcı ile yerli milli Türk buhar fiyatı aynı
ayıcık bear kimya ise bi tık ucuz
carlo-merck-merck 70/30 9mg için
pxy 445tl
ayıcık 507tl
Türk 540tl
ilkeli arkadaş 577tl (ama %5 parapuan var desek ama kupon kullanınca gelmiyo nedense 548tl)
tamam ülkede kör tuttuğunu öper ona eyvallah ama bu kadar da olmaz ki (bakın su vanasına basınç regülatörü taktırıcam, alet manometre ile 170tl tuttu, usta 500e takarım dedi içimde birkaç saat sövdüm az evvel aklıma geldi hala söverim iş toplam 20dk kendim takıcam haftasonu boru anahtarımı vs alacam koçtaştan vs)
ben birkaç adı sanı duyulmamış meşhur n11 ve fb ünlüsü olanların fiyatına da bakıyorum yok o fiyata da satamaz *** dolar 14tl olmuş
yurtdışına bakalım, çoğu yerde nikotinsiz 1lt base 10-15eur arası dolanıyor avrupada, amerikada da dolar bazında brim fiyayı aynı
yani nikotinsiz alsak 150lira felan bizde de 200liralarda nikotinsizde sıkıntı yok (ama gavura sorun ne carlo bilir ne wilmar bizde var bu merck vs takıntısı
neyse gavura bakak hemmen
resim ekledim, 1litre 100mg pg 540 dolares
litresi 60 dolar *** (900tl bu aklımızda dursun bakıcaz)
10mg nbase yapalım hemmencecik yani buna 9litre base ekleyelim (bizde 200tl diyelim hadi, 1800tl bu etti)
2340tl 10litre 10mg nbase elde ettik litresi 234liraya geldi
tabi bu bakkal hesabı oldu ama nikotin o kadar pahalı bişey değil, öyle olsa 3mg likitle 12mg likit aynı paraya satılabilir mi ya? bu ruthless ne bilem five pawns felan manyak mı aynı paraya satıyor?
neyse sadede gelem; bizde ürünlerin kaçak yolla gelmesi veya yüksek vergiler + kaçak olması fiyatı yükseltiyor o cepte (bakınız iranda bi karton kent 2019da 35lira felandı sınırdan 30km ötede kartonu 80liraydı denk getirirse 120diyen bile çıktı)
devlet denetimi olmaması piyasada herkesin kafasına göre takılmasını sağlıyor (var mı aranızda titrasyon testi ile nbase nikotinini ölçen alıp içiyonuz hepiniz, merck pg diyor var mı test imkanınız, sieg nikotin mi geldi hakkaten nicselect mi yoksa çin malı mı geldi bilen var mı tedarikçinin insafına kaldık)
bu yüzden x firma pahalı almayın diyemem, y firma ucuz evi arabayı sat nbase al adamdan da diyemem, ancak durum tespiti yaparım o kadar (bir sene evveline kadar tedarikçiler her hafta x marka %20 indirim diye kampanya yapardı niye bitti acaba?)
isterseniz n11den alın isterseniz ilkeden alın
ama alırken bi düşünün *** bu gavur 10brim paraya 1litre nikotinsiz base alıyor hayırdır deyin...

ilk uçakla en yakın vizesiz ülkeye git gel yapsam buradaki fiyata gelir ve ülke görmüş olurum sanırım o zaman :ROFLMAO: ağlanacak halimize gülüyorum ama işte :) ne yapalım, arka mahkum... el gardiyan :)..

Geri