• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara DL ADV Likit Önerisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares3535

Community
Selamlar arkadaşlar,
DL için günlük baymadan içilebilecek likit önerilerinizi bekliyorum, yurtiçi bulunabilir olması önemli,
Tribeca ve caliptar serileri dışında ne denesem bayiyor, meyveli likitlerin bana hiç uymadığını anladım, Hindistan cevizi ve muz baskın olduğu zaman yine aynı şekilde bayiyor, damak zevkim kuruyemiş, Tribeca( sanırım alttan gelen yanık lastik kokusunu seviyorum), belki şekersiz olmak kaydıyla pastane , tecrubelerinize dayanarak önerilerinizi bekliyorum,
Şimdiden herkese teşekkürler

Oyla 0
Yok hocam o değil, buldum
b89ceb6b43c90bbaeb97d6fbf38269fa.jpg

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ooo güzel konu:

Arion: Muffin Man, Strawberry Paradise, ben MTL seviyorum ancak madem Tribeca'yı seviyorsunuz DL olarak Raven'i de DL'de içmeyi deneyin - tuzlu kraker ve karamel içerikli buda.
Efkar: Mango
Gastly: Fog's Milk, Luppa

Meyveli likitleri bende içemiyorum normalde ancak DL konusunu bu tavsiye ettiğim ekiple kurtardım. Hatta Efkar Mango ayarında başka meyveli likit olsa tek başına içilebilen ama bulamadım henüz. Muffin Man orijinalini çok severek içerdim, daha iyisi yapılamaz derken Arion klonlarken daha beğendiğim şeklini yaptı, yine size uyacaktır çünkü şekeri az.

Ooo güzel konu:

Arion: Muffin Man, Strawberry Paradise, ben MTL seviyorum ancak madem Tribeca'yı seviyorsunuz DL olarak Raven'i de DL'de içmeyi deneyin - tuzlu kraker ve karamel içerikli buda.

Meyveli likitleri bende içemiyorum normalde ancak DL konusunu bu tavsiye ettiğim ekiple kurtardım. Hatta Efkar Mango ayarında başka meyveli likit olsa tek başına içilebilen ama bulamadım henüz. Muffin Man orijinalini çok severek içerdim, daha iyisi yapılamaz derken Arion klonlarken daha beğendiğim şeklini yaptı, yine size uyacaktır çünkü şekeri az.
Abi evyap yaparım dersen TFA strawberry lemonade var kesinlikle tavsiye ederim

Hocam DL kullanırken vazgeçilmez likitlerim aşağıdakilerdi.
Açıkçası bende caliptar serilerini dl de kullanmaktan keyif alıyordum.

Dinner Lady - Lemon Tart ( Şekerli tat )
E Liquid France - Famous ( Fındık- kurabiye ) ve Relax ( kahve- kurabiye - vanilya )

Tahminimce biliyorsunuzdur bu likitleri ama yinede paylaşmak istedim.

Benim için ADV'ler;

Cosmig Fog - Milk and Honey (bal, vanilya ve süt)
Dinner Lady - Lemon Tart (limon, vanilya, tart)
Twisted - Boss Reverse (kuruyemiş, bal, süt)
Arion - Trophic Thunder (baymayan tatlı tüm meyveler)
Aroma Vadisi -Frost Bite (naneli ananaslı kavun)

Ooo güzel konu:

sen bızım megamelonu denedın mı

Yaz günü ağır tatlı pastahane türevi likitler öldürüyor beni, hele ki DL içim de muhakkak bi ferahlık faktörü girmesi gerek likite bence.
Sub Zero tarzı sırf mentol yada koolada gibi serinlik içerikli likitler öneririm.

Mix karışımlardan Legend deneyenilirsiniz. Kavun-vanilyalı dondurma-graham içerikli. %15 ile 1 ayda çok güzel olur. Lemon tart dicem ama denemişsinizdir. Çilekli severseniz dinner lady strawberry custard. Çilekli muhallebi tadında. Enyaw reklaw reçetesi olan melih abinin bize tanıttığı özgün reçete=strawberry cream cheesecake çok güzeldir premium tadında. Yaz aylarındayız fresh olsun derseniz ez duz it, karpuz çilek koolada içerikli. Şans eseri deneyip bayıldığım bir likit daha söyliyim, humble juice-donkey kahn. İçeriği strawberry-dragon fruit-banana cream. Grandmaster yada boss reserve kadar muzlu değil. Bende fazla muz sevemiyorum bayıyor ama bu likitteki muz bir şahane hem burdayım diyor hem çokta boğmıcam seni ağzın şenlensin yeter diyor. Kiberry yogurt deneyebilirsiniz demediyseniz. Hem hafif tatlı hem hafif ekşi. Strawberry-kivi-cream fresh-greek yogurt içerikli. İçimi baymıyor diyebilirim. Birde çok eskiden deneyip sonra piyasada bulamadığım bir likit geldi aklıma onu da ekliyim. Naked-sour sweet. Ekşi limonlu jelibon gibiydi. Bulan duyan gören olursa da haber ederse çok sevinirim. İlk aklıma gelen bunlar. Sevgiler.

Geri