PcKoPaT
Council
Nbase sadece oradan kullanıyorum uzun süredir 3merck bazı aromalarını kullanırım nuclear ile ortak bir noktalırı var sanırım asap grape ile g tabocco atack gibi güzel bulduğum kitler(Buraya yorum yazmak yasak mı? kımse yazmamıs bılmıyorum supheye dustum 3 sene sonra gerı geldım foruma bılgım yok yazaksa kusura bakmayın sılebılırsınız yorumumu.)
Golden
Safir
Cool
bu ucu sanırım elle dolum yapıyor bazı aromaları guzel gelırken bazıları farklı gelebılıyor.
Falcon cok onerıldı alısverıs yapan varsa yazarsa tecrubelerını memnun olurum. Iyı forumlar.
Nuclear yeni duydum tezekkur ederimNbase sadece oradan kullanıyorum uzun süredir 3merck bazı aromalarını kullanırım nuclear ile ortak bir noktalırı var sanırım asap grape ile g tabocco atack gibi güzel bulduğum kitler
Nbase Fiyatları - 28/02/2023 - Google E-TablolarNuclear yeni duydum tezekkur ederim
Harika tablo ellerinize saglik
bazılarının listede oldugundan bile haberi yok wogens gibi@PcKoPaT müthiş iş yapıyorsun, tüm esigara kullanıcıları için bu listeler altın değerinde. Ayrıca bizde kendimizle gurur duyuyoruz, yok tedarikçiydi, yok reklamdı, yok aidattı demeden bu işi yapan tüm tedarikçileri listeler aracılığıyla bile olsa esigara kullanıcılarının bilgilerine sunuyoruz.
üstat bunu kimse bilmiyor , fiyat pahalı diye kaliteli ucuz diyede dandik ürünler yokGördüğüm üzere 900₺ ye de nbase var
130₺ ye de
900₺ ye satan kendini sanırım nbase i kendisi buldu sanıyor
130₺ ye satan evdeki çiçekten falan mı yapıyor. Anlamadım
Tablo çok başarılı olmuş ellerinize sağlık
beni 200tl ...... gider ayak siz alışveriş yapmayın bence size kalmışAromavadisi kapanmış mı vay be iyiki gördüm bu postu
Elinize sağlık