• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Dışarı kullanım için Juul almak istiyorum

Deep Waves

Community
Dostlar selam , dışarı kullanmak için juul satın alıcam. Mtl kullanıcısıyım 6 yıl içinde ateşli-buhar arasında çok gittim geldim. Benim için en büyük problem modu dışarıda taşımak. Kayfun mini v3 + ego one uzun yıllar kullandım ama onu bile taşımak eziyet gibi geliyordu.Şuan evde büyük bir mod ve fev 4,5 kullanıyorum dışarı da götürüyorum ama elimde silah gibi gezmek zorunda kalıyorum :) Juul denedim ve çok hoşuma gitti ingiltereye yolculuğum olucak önümüzdeki aylarda. 2 tane juul + 4 kartuş 30 pound güzel fiyat bence. Bolca yedek kartuşta alırım gelirken , Juul terchim sebebim çok küçük pod ve içimi oldu. Kartuşları da 7-8 kere kullanabiliyorsun sanırım. Bir uk sitesinde 10 adet üzeri alırsan 1 paket 4lü kartuşları 8 pound oluyor. 10 paket alsam 40 kartuş tüm yılı çıkarır diye düşünüyorum. Sizce iyi bir fikir mi ?

Oyla 0
Beğeniler kişiden kişiye değişiyor. Ben olsaydım cepte taşımak için caliburn Koko tercih ederdim.
Caliburn güzel tercih olabilir haklısın , crown kullandım sarjı çok iyi ama büyük , juul iki parmak arasına koyup da içebiliyorsun tamamen boyutu ve içimi beni cezbediyor biraz daha düşeneyim sağ ol önerin için

Dostlar selam , dışarı kullanmak için juul satın alıcam. Mtl kullanıcısıyım 6 yıl içinde ateşli-buhar arasında çok gittim geldim. Benim için en büyük problem modu dışarıda taşımak. Kayfun mini v3 + ego one uzun yıllar kullandım ama onu bile taşımak eziyet gibi geliyordu.Şuan evde büyük bir mod ve fev 4,5 kullanıyorum dışarı da götürüyorum ama elimde silah gibi gezmek zorunda kalıyorum :) Juul denedim ve çok hoşuma gitti ingiltereye yolculuğum olucak önümüzdeki aylarda. 2 tane juul + 4 kartuş 30 pound güzel fiyat bence. Bolca yedek kartuşta alırım gelirken , Juul terchim sebebim çok küçük pod ve içimi oldu. Kartuşları da 7-8 kere kullanabiliyorsun sanırım. Bir uk sitesinde 10 adet üzeri alırsan 1 paket 4lü kartuşları 8 pound oluyor. 10 paket alsam 40 kartuş tüm yılı çıkarır diye düşünüyorum. Sizce iyi bir fikir mi ?
Büyük mod-ato kombinasyonlarına alternatif çözümler...

Hocam evet haklısınız ama çok büyük oluyor benim için, cepte taşınılcak kadar alternatif değil, side by side modların takipteyim en kötü öyle bir çözüm bulucam yorumunuz için teşekkürler.
Öyle düşünmeyin. Ben de FEV kullanıcısıyım. Böyle bir rahatlık yok gerçekten de. Kısa tanklar için de kullanılmalı, hatta kanguru olmalı tüm modlar. :}

Öyle düşünmeyin. Ben de FEV kullanıcısıyım. Böyle bir rahatlık yok gerçekten de. Kısa tanklar için de kullanılmalı, hatta kanguru olmalı tüm modlar. :}
O zaman biraz daha düşüneyim ben, aspire mixx alıcaktım kıyıdan döndüm. fev ile kullansaydım süper ağır olacaktı vazgeçtim. Stratum balance için pusuya yattım bekliyorum bayağı hafif gözüküyor. Bakalım sonumuz ne olacak:rolleyes:

Digiflavor Helix mod 'a da bakınız lütfen, hafifliği çok rahat ettirecektir... Her ne kadar genel geçerere göre ziyadesiyle küçük olsa da juul ile yarışamaz tabii...

Geri