Teşekkürler hocam herkes diş açtır diyor diş açılınca çap genişlemezmiSorunun çözümüne dair en ufak bir fikrim yok; fakat merak edip nette hızlı arama yaptım. Esigara forumlarında benzer sorunlara farklı çözüm önerileri verilmiş. “Mod Threads Stripped” şeklinde arama yapıp bakabilirsiniz. Videolar da var. Mesela,
Konuya hakim arkadaşlardan net ve daha sağlıklı cevaplar gelir umarım.
Bir fikrim yok maalesef. ???? Okurken rastlamıştım, ‘heat-sink’ (sanırım geçici çözüm) ve connector değişimi öneriliyordu.Teşekkürler hocam herkes diş açtır diyor diş açılınca çap genişlemezmi
Genişlemez, kılavuz salacaklar direkt aynı hatvede.Teşekkürler hocam herkes diş açtır diyor diş açılınca çap genişlemezmi
Öneriniz atomizerin 510 konnektörü için de geçerli midir hocam. Majör v2'nin 510 konnektörü yalama oldu, mod yuvasını tutmuyor neredeyse. Üreticiye sordum kalmamış elinde. Pafta ile yeniden dış açtırsam daralma olur mu diye kuşkulanıyorum.Genişlemez, kılavuz salacaklar direkt aynı hatvede.
Daralma olmaz da eliniz yatkın değilse başkasına (tornacı gibi) yaptırın. Düzelecek diye garantisi yok tabi.Öneriniz atomizerin 510 konnektörü için de geçerli midir hocam. Majör v2'nin 510 konnektörü yalama oldu, mod yuvasını tutmuyor neredeyse. Üreticiye sordum kalmamış elinde. Pafta ile yeniden dış açtırsam daralma olur mu diye kuşkulanıyorum.
Yok kendim denemeyeceğim tornacıya açtırmayı düşünüyorum. Hocam bir de 510 vidanın çapı nedir acaba kaçlık pafta başlığı kullanılacak bilginiz varsa yazarsanız memnun olurum.Daralma olmaz da eliniz yatkın değilse başkasına (tornacı gibi) yaptırın. Düzelecek diye garantisi yok tabi.
M7x0.5Yok kendim demeyeceğim tornacıya açtırmayı düşünüyorum. Hocam bir de 510 vidanın çapı nedir acaba kaçlık pafta başlığı kullanılacak bilginiz varsa yazarsanız memnun olurum.
çap aşındığı için uygun pafta işe yaramaz aşınan çapta diş açamaz...Daralma olmaz da eliniz yatkın değilse başkasına (tornacı gibi) yaptırın. Düzelecek diye garantisi yok tabi.
Teflon sarılı halinin fotolarını rica etsem, mümkünse image upload sitelerinden birinden. Rehbere ekleyeyim belki işine yarayacak olur.@Namca ve @omeringen katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. Ramazan üstadı ara ara yokluyorum, o da sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor, köşede kıyıda belki kalmıştır diye bakındı ama pek ümit yok gibi.
@Namca hocamın önerdiği teflon bant iş görüyor, şimdilik o şekilde devam ediyorum.
Alelacele sarmıştım, bu haliyle de iyi tutuyor. 1,5 veya 2 tur dolamıştım, net olarak hatırımda değil.Teflon sarılı halinin fotolarını rica etsem, mümkünse image upload sitelerinden birinden. Rehbere ekleyeyim belki işine yarayacak olur.
Teşekkürler. Yeni saracak ve eli yatkın olmayan varsa da sıkma yönüne doğru sarmaya dikkat etsinler. YouTube 'a yazınca çıkar zaten teflon nasıl sarılır diye.Alelacele sarmıştım, bu haliyle de iyi tutuyor. 1,5 veya 2 tur dolamıştım, net olarak hatırımda değil.
Drive linki