• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Diş atması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrebey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrebey

Community
Elimde hadron lite SBS mod var modun dişlerinde yalama olmuş atomizeri üsten biraz baskı ile takıp kullanıyorum ama yarım tur gevşetiyim atomizer boşa çıkıyor yardımcı olacak birileri var mı

Sorunun çözümüne dair en ufak bir fikrim yok; fakat merak edip nette hızlı arama yaptım. Esigara forumlarında benzer sorunlara farklı çözüm önerileri verilmiş. “Mod Threads Stripped” şeklinde arama yapıp bakabilirsiniz. Videolar da var. Mesela,

Konuya hakim arkadaşlardan net ve daha sağlıklı cevaplar gelir umarım.

Sorunun çözümüne dair en ufak bir fikrim yok; fakat merak edip nette hızlı arama yaptım. Esigara forumlarında benzer sorunlara farklı çözüm önerileri verilmiş. “Mod Threads Stripped” şeklinde arama yapıp bakabilirsiniz. Videolar da var. Mesela,

Konuya hakim arkadaşlardan net ve daha sağlıklı cevaplar gelir umarım.
Teşekkürler hocam herkes diş açtır diyor diş açılınca çap genişlemezmi

Öneriniz atomizerin 510 konnektörü için de geçerli midir hocam. Majör v2'nin 510 konnektörü yalama oldu, mod yuvasını tutmuyor neredeyse. Üreticiye sordum kalmamış elinde. Pafta ile yeniden dış açtırsam daralma olur mu diye kuşkulanıyorum.
Daralma olmaz da eliniz yatkın değilse başkasına (tornacı gibi) yaptırın. Düzelecek diye garantisi yok tabi.

Daralma olmaz da eliniz yatkın değilse başkasına (tornacı gibi) yaptırın. Düzelecek diye garantisi yok tabi.
çap aşındığı için uygun pafta işe yaramaz aşınan çapta diş açamaz...
Teknik olarak aşınan kısım kaynak ile doldurularak (kalınlaştırarak) yeni bir diş açılması lazım..
@omeringen üstadın dediği ancak dişleri ezilmiş (.Çapında problem olmayan) durumlarda işe yarayabilir.

Son düzenleme:
@Namca ve @omeringen katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. Ramazan üstadı ara ara yokluyorum, o da sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor, köşede kıyıda belki kalmıştır diye bakındı ama pek ümit yok gibi.
@Namca hocamın önerdiği teflon bant iş görüyor, şimdilik o şekilde devam ediyorum.
Teflon sarılı halinin fotolarını rica etsem, mümkünse image upload sitelerinden birinden. Rehbere ekleyeyim belki işine yarayacak olur.

• Beğendim
Tepkiler: Avn

Ekli dosyalar

• IMG_20220907_125920.jpg
    IMG_20220907_125920.jpg
    23.8 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Geri