• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Diş Atlama Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gserbest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gserbest

Community
Selamlar Buhar Aleminin Güzel İnsanları,

Bir Eskişehirsporlu olarak uzun zaman önce büyük bir heyecanla aldığım Duke SX modumun pil yuvası diş kaçırdığı için maalesef kullanamıyorum. Filipinlere gönderip yaptırmak maalesef nerede ise kargosu, tamir işlemi derken 250-300$'ı buluyor. Doların top olduğu bu günlerde birde özellikle gümrük sorunu yaşamamak için bu sorunu yerli imkanlarla çözmek istiyorum. Bu yakışıklığı tekrar eski günlerine döndürmek için ne Tavsiye edersiniz? :)

nb7XYa.jpg

1py8jb.jpg

Selamlar

Hocam face gruplarında mod tamiri yapan arkadaşlar var.Onlarla temasa geçerseniz yardımcı olacaklardır.
İnşaallah tekrar kullanmaya başlarsınız bu aslan parçasını ...

Tornacılar yapabilir mi? Kaçlık diş çekiliyor. ML Class'ta olduğu gibi içinde bir pil borusu var.

Yapmasına yapabilirler ama asıl soru “yaparlar mı?”. Çünkü genelde tezgahları dolu olur ve böyle bir iş için seri üretimde çalışan tezgahlarını durdurmak istemezler. Eş, dost, tanıdık vasıtasıyla nazınızın geçebileceği bir yer bulabilirseniz yaparlar. Kaçlık diş olacağını görünce ya da ölçerek anlarlar, merak etmeyin, yeter ki yapacak olsunlar...;)

1 haftadır diş sorunlarım yüzünden dişçiye gidiyorum
konuyu görünce atladım resmen başkalarıda dertli sanırım diye
meğersem moddaki dişlerde sıkıntı varmış
kendimi sazan gibi hissediyorum
algıda seçicilik bu olsa gerek :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Hocam sizinkisi sıcak buharla temas sonucu dişlerde hassasiyet ve dişeti çekilmesidir diye düşünüyorum..C vit. takviyesi çekilme ve hassasiyeti azaltacaktır bir de sıcak buharı bırakmak lazım..ya geniş hava kanalı ya uzun driptip..tarafınızı seçin hocam:)
Şaka bi yana geçmiş olsun..

Hocam sizinkisi sıcak buharla temas sonucu dişlerde hassasiyet ve dişeti çekilmesidir diye düşünüyorum..C vit. takviyesi çekilme ve hassasiyeti azaltacaktır bir de sıcak buharı bırakmak lazım..ya geniş hava kanalı ya uzun driptip..tarafınızı seçin hocam:)
Şaka bi yana geçmiş olsun..

teşekkür ederim hocam
aslında ılık ve soğuk buhar tüketirim sıkı mtl ciyim
çok aroma kullanmam genelde sek nbase veya içine aroma olsun diye yarı likit yarı nbase koyarım
uzun zamandır ihmal benimkisi ama c.vit takviyesini arttırıcam (y)

bozuk olan dişlerin ve yuvanın foto sunu yollar mısınız?
Eğer gaz diş denilen ince diş ise ( VT75 nano kabusu) tornacılar uğraşmayabilir, Eğer normal diş ise ve yuva sağlam pil kapağı bozuksa ince eğe ile siz bile yapabilirsiniz, siz ayrıntılı foto yollarsanız daha kolay çözüm bulunabilir.

Tesviyecilik yeteneginiz yoksa sakin eğe vs surmeyin mundar edersiniz. Universal tornasi olan bir ustaya goturun. Sizi severse yapar yoksa elini sürmez ???? CNC ciler tezgaha baglamaz. Baglasa da iyi para ister. Yerli atomizer ureticilerinden rica edin belki yardim ederler. Muhtemelen dis olan kismi silip burc cakip tekrar dis acarlar. Ya da helicoil takilirmi bilmiyorum, metrik dis ise helicoil de olabilir.

Geri