Hepsi ile aynı nbase ve nik oranını kullanıp,demledim.Genelde 3m yada sigma-merk-merk ve 6mg kullanırım ama bu hem indirim vardı hemde denemek için oxi-ineos-siegfried ve 6mg kullandım.Havalandırma yapmadan demleme yapıldı.Bugün itibari ile 35.gün ve 5 gündür hepsinden ort 6ml bitirdim,buna göre izlenimlerim şöyle;
nbase :Oxi-İneos-Siegfried 6mg
ato:Berserker 24mm,Nrg
coil:Fire Wire MTL Fused Clapton 2x30+36 0.88ohm ve gt8 0.16 ohm
Custard Tobacco (Vanilyalı Muhallebi, Tütün )
Demlemeden ilk açtığımda,kekremsi yaş tütün kokusu vardı,demlenince düzelir diye düşünmüştüm öyle olmadı,yaş tütün kokusu biraz azalmış olsada hala baya baskın ve muhallebi neredeyse yok,tadı ilk çekişte mayhoş acımsı bir yaş tütün,sonra çok çok hafif neredeyse yok diyebileceğim bir muhallebi tadı ile bitiyor,3m yada smm olsa daha mı iyi olurdu,tabi ki ama genel anlamda bana hitap etmedi baya bir süre unutmayı düşünüyorum belki daha fazla zamanla daha iyi olur.
Captain Cannoli (Vanilya, Krema, Tahıl, Cannoli )
Aslında başka markalar için çok sevdiğim bir aroma,özellikle cassadaga'nın cannolileri çok başarılı,ohw için de iyi demek yanlış olmaz ama cassadaga'yı aramadım desem yalan olur,bilinen kremalı italyan cannolisi keyifli sayılabilecek bir içimi var pastane seviyorsanız çok baymayacaktır,ben adv kullanıyorum keyifle,en önemli konu bu likit için demleme kesinlikle 3m ,carlo merk,ineos merk yada sigma merk gibi kombinasyonlarla yapılmalı,kesinlikle daha keyifli olacaktır,bir daha alır mıyım,casssadaga bulamazsam evet alırım.
Moon Sugar (Graham Kraker, Şekerli Kurabiye, Karamela )
Çok beklentimin yüksek olduğu,orjinal olarak tüketmediğim bir ürün,yoğun bir tadı var,kesinlikle adv olamaz yada ben kullanamam diyeyim,kahve yanında keyifli ancak uzun süre de karemel çok bayıyor,ilginç olarak kraker tadını çok çok az alıyorum,kurabiye ve karamel ön planda,demleme süresi biraz daha uzatılırsa daha çok kraker alınabilir ama bu hali ile de adv kullanmadan güzel diyebilirim.
Genel olarak ohw ürünlerini tüketen biri olarak bu aromalar mı yoksa orjinalleri mi diye sorulacak olursa,ben orjinal kullanmayı tercih ederim,aroma orjinal olsada kullanılan nbase işi çok değiştiriyor,fiyat olarak makul olup olmadığı tartışılır ancak,tek tek hangi nbase ile daha başarılı olur diye uğraşmaktansa bahsettiğim bu dıy kitler için orjinal almak,bana daha mantıklı geliyor.
Diğer dıy kitler içinde gelicek yorumları da bekliyorum,hangi kombinasyonlarda nasıl sonuçlar alınmış,
Keyifli hobiler.