• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Dinner Lady,One Hit Wonder Diy Kit aroma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan driptip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

driptip

Community
Merhaba.
Dinner Lady, One Hit Wonder gibi markalar 60 ml lik gorilla şişe içerisinde orijinal aromalar satışa sundu. Nikotin ve nbase seçim özgürlüğü cezbedici. Orijinal aroma olduğunu bilmek güzel... fakat pek ekonomik olduğu söylenemez.
3-5 çeşit edindim. 15 günü devirdiler. Yorum yapmak için erken 223
ama bildiğim tatlar dışında pek başarılı bulmadım açıkcası. Diy kit olayının yaygınlaşacağını düşünüyorum. Sizlerin fikir ve deneyimlerini merak ediyorum.

ben dinner lady lemon tart - kola shades ikilisini denedim . Bana orjinalinden daha başarılı geldi tatları . Yani çok sevdiğim bir tat lemon tart fakat nbase beni biraz rahatsız ediyordu . İstediğin nbase ile karıştırma şansı olduğundan ben orjinali yerine dıy kitleri tercih ediyorum artık . Fakat hepsi aynı değil kola shades'ide beğenmeme rağmen orjinaline yakın diyebilirim ama sanırım orjinalini alıp tüketirim . Ama lemon tart dıy kitte orjinaline göre daha başarılı geldiği için son 1-2 alışverişimde dıy kit tercih ettim . Tabiki göreceli bir durumdur , bunlar şahsi fikirlerimdir . Herkese iyi forumlar :)

ben dinner lady lemon tart - kola shades ikilisini denedim . Bana orjinalinden daha başarılı geldi tatları . Yani çok sevdiğim bir tat lemon tart fakat nbase beni biraz rahatsız ediyordu . İstediğin nbase ile karıştırma şansı olduğundan ben orjinali yerine dıy kitleri tercih ediyorum artık . Fakat hepsi aynı değil kola shades'ide beğenmeme rağmen orjinaline yakın diyebilirim ama sanırım orjinalini alıp tüketirim . Ama lemon tart dıy kitte orjinaline göre daha başarılı geldiği için son 1-2 alışverişimde dıy kit tercih ettim . Tabiki göreceli bir durumdur , bunlar şahsi fikirlerimdir . Herkese iyi forumlar :)

Lemon tart konusunda aynı fikirdeyiz, orjinali bana çok keskin gelmişti, sanki yeşil ekişi limonu ısırmışsınız gibi. :p

Island Man benim MTL de tadını sevdiğim bir likit oldu. Ama All Day Vape değil ne yazık ki. Belli bir süreden sonra bayabilir... Tatlı Bir meyveli likit kendileri çünkü... Bir de aroma kendi dedikleri orandan biraz daha seyreltilerek yapılırsa tatlı sevmeyenler için biraz daha uygun hale gelebilir...

Şimdilik dinner lady strawberry bikini diy kit’i kaliteli bir base ile denedim normalinden daha güzel oldu içimi. Fakat fiyat olarak neredeyse hiç bir avantajı olmadı.

one hit wonder jeri's berries ve lemon tart aldım deneme amaçlı
lemon tartı sürekli olarak tükettiğim için tat olarak bir değişiklik gelmedi gayet güzel ama fiyat olarak bence cok yüksek

one hit wonder jeri's berries gelirsek aslında bakarsak içeriğine bakarak aldım çilekli meybuz olarak geçiyordu çilek kısmı doğru ama meybuz kısmı yalan :) daha doğrusu çilekli pamuk şeker olmalıydı

fiyat bakımından one hit wonderler uygun ama dinner lady gerçekten cok pahalı

563

Hepsi ile aynı nbase ve nik oranını kullanıp,demledim.Genelde 3m yada sigma-merk-merk ve 6mg kullanırım ama bu hem indirim vardı hemde denemek için oxi-ineos-siegfried ve 6mg kullandım.Havalandırma yapmadan demleme yapıldı.Bugün itibari ile 35.gün ve 5 gündür hepsinden ort 6ml bitirdim,buna göre izlenimlerim şöyle;

nbase :Oxi-İneos-Siegfried 6mg
ato:Berserker 24mm,Nrg
coil:Fire Wire MTL Fused Clapton 2x30+36 0.88ohm ve gt8 0.16 ohm

Custard Tobacco (Vanilyalı Muhallebi, Tütün )

Demlemeden ilk açtığımda,kekremsi yaş tütün kokusu vardı,demlenince düzelir diye düşünmüştüm öyle olmadı,yaş tütün kokusu biraz azalmış olsada hala baya baskın ve muhallebi neredeyse yok,tadı ilk çekişte mayhoş acımsı bir yaş tütün,sonra çok çok hafif neredeyse yok diyebileceğim bir muhallebi tadı ile bitiyor,3m yada smm olsa daha mı iyi olurdu,tabi ki ama genel anlamda bana hitap etmedi baya bir süre unutmayı düşünüyorum belki daha fazla zamanla daha iyi olur.

Captain Cannoli (Vanilya, Krema, Tahıl, Cannoli )

A
slında başka markalar için çok sevdiğim bir aroma,özellikle cassadaga'nın cannolileri çok başarılı,ohw için de iyi demek yanlış olmaz ama cassadaga'yı aramadım desem yalan olur,bilinen kremalı italyan cannolisi keyifli sayılabilecek bir içimi var pastane seviyorsanız çok baymayacaktır,ben adv kullanıyorum keyifle,en önemli konu bu likit için demleme kesinlikle 3m ,carlo merk,ineos merk yada sigma merk gibi kombinasyonlarla yapılmalı,kesinlikle daha keyifli olacaktır,bir daha alır mıyım,casssadaga bulamazsam evet alırım.

Moon Sugar (Graham Kraker, Şekerli Kurabiye, Karamela )

Çok beklentimin yüksek olduğu,orjinal olarak tüketmediğim bir ürün,yoğun bir tadı var,kesinlikle adv olamaz yada ben kullanamam diyeyim,kahve yanında keyifli ancak uzun süre de karemel çok bayıyor,ilginç olarak kraker tadını çok çok az alıyorum,kurabiye ve karamel ön planda,demleme süresi biraz daha uzatılırsa daha çok kraker alınabilir ama bu hali ile de adv kullanmadan güzel diyebilirim.

Genel olarak ohw ürünlerini tüketen biri olarak bu aromalar mı yoksa orjinalleri mi diye sorulacak olursa,ben orjinal kullanmayı tercih ederim,aroma orjinal olsada kullanılan nbase işi çok değiştiriyor,fiyat olarak makul olup olmadığı tartışılır ancak,tek tek hangi nbase ile daha başarılı olur diye uğraşmaktansa bahsettiğim bu dıy kitler için orjinal almak,bana daha mantıklı geliyor.

Diğer dıy kitler içinde gelicek yorumları da bekliyorum,hangi kombinasyonlarda nasıl sonuçlar alınmış,

Keyifli hobiler.

Hazır alınan özellikle "Premium" tabir edilen likitlerdeki aroma oranını oldukça yüksek buluyordum. Çok sevdiğim MyMan'i birde 60 ML değilde 100 ML demlesem nasıl olur diye düşünürek bu şekilde demledim. Sonuç muazzam oldu. Aroma insanı hiç yormuyor.

Bu sebeple benim gibi aroma oranını yoğun bulanlara şiddetle tavsiye ederim.

IMG_20190212_214638.jpgIMG_20190212_215326.jpg

https://www.elementvape.com/moon-sugar-mr-good-vape-100ml?enter=true

mr good vape moon sugar

taze pişmiş şekerli kurabiye , sıcak karamela, ve yanık graham cracker.
baya komplike bir aroma o yüzden anlatması zor olacak .
DL ci açısından . ilk olarak oldukça yoğun . DL ci iseniz ve çok tüketiyorsanız yoğun gelebilir başka şişede birazcık ayrıca açabilirsiniz
:)

aşırı vuran bir kurabiye tadı yok . ancak fırından çıkmış bol yanık şekerli ve ekstra yanık karamelli kursbiye graham krakerli bir tat. yanık şeker önde ancak çok şekerli bir likit değil . farklı bir likit. saçmaladığımın farkındayım ama sanırım yanık şeker tadında ötesi yok. dl için adv değil. kullanım şekli bence rda da yada rta da akşamları keyf için içmek . yada kısa süreli içim. emzik tarzı uzun süreli kullanım yazık etmek olur.

Yada 100 Ml e demlenebilir.

STRAWBERRY POUND CAKE E JUICE BY FAMOUS FAIR
Dış Bağlantı

evet ayrı olarak taze çilek tadı
ve çikolatalı dilim kek
ikisinide buharı alış ve verişte ayrı olarak hissedebiliyorsunuz.
dl için aroması moon sugar kadar yoğun olmasada yoğun .
ağır dl ciler hafif açabilirler . yani totalda 80 ml filan çıkartabilirler.
my man tarzı likitleri sevenler bunuda sevecektir.

GOLD

meyve suyu karışımı.
dengeli bir meyve.
benim farkettiklerim portakal , kivi , tatlı limon, ahududu filan
ama hiçbiri birbirbirini ezmiyor. mentol olmaması da güzel .
tam b olarak adv likit oldu. meyve pek beğenmem ama bunu beğendim

Tütün padem kısmına gelirsek
:)

Almond tabocco
Dl de tütün çeşitleri pek ayrılmıyor ancak
Badem olarak amerikan Bademi.
Hafif tatlı.
Çok çılgın süper bir tat değil ama güzel. DL için.
VB den farkı Vb nin Bademli Datça Bademli yani açıbadem Bunun amerikan Bademli ve ön demlemesi olduğundan tütün demlemesi çok daha kısa

Geri