Açık söylemek gerekirse konu dışı bir atomizerler olacak ama belirtmek isterim.
1. Apocalypse Redemption RDA
2. Apocalypse Gen2 RDA
3. Kennedy RDA***
4. Carnage RDA
5. Twisted Messes RDA*****
Dahada var. Denemeniz lazım açık söylemek gerekirse.
Saygılarımla... ????
Yıldız koyduklarımı denemiştim gerçekten güzel ato hepsi ancak ben daha çok 22mm Rdalarla ilgileniyorum skyfall olur hakuvenna olur ne bileyim olur yani önerilere açığım...
Yıldız koyduklarımı denemiştim gerçekten güzel ato hepsi ancak ben daha çok 22mm Rdalarla ilgileniyorum skyfall olur hakuvenna olur ne bileyim olur yani önerilere açığım...
Bir TM rda denemek nasip olmadı onu da çok merak ediyorum. Deckleri çok basit bir sistemi var. Videolarda instagramlarda uzaktan seviyorum benAçık söylemek gerekirse konu dışı bir atomizerler olacak ama belirtmek isterim.
1. Apocalypse Redemption RDA
2. Apocalypse Gen2 RDA
3. Kennedy RDA
4. Carnage RDA
5. Twisted Messes RDA
Dahada var. Denemeniz lazım açık söylemek gerekirse.
Saygılarımla... ????
Digiflavor Drop u tercih ettim bugün teslim aldım dual 55 watt 0,15 ohm da iki tane 18650 pil bitirdim bugün squonk şişesi 8 ml yaklaşık 7 ml alıyor onuda iki kere doldurdum bugün 14 ml 3,4 mg nik içeren likit tükettim. Pamuğu bol kullandım gram akıtma vb. sorun yaşamadım ilk gün ilerilerde de yaşamam umarım.
Teşekkürler. Emektar rx 2/3 ün pili tutan tırnakları kırılınca mod almak zorundaydım almışken puma felan yerine squonk alıp deneyeyim dedim artık hayatımdan da çıkarmam sanırım sıktırmalı rda bayağı keyif veriyormuş.Drop'un (ve bence onun şanından ekmek yiyen Drop Dead'in) teknik olarak neredeyse hiç zorluğu yok hocam, çift bobini konumlandırma konusuna da alanında çare bulan atomizer olduğu için ileriki günlerde de sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum . Ben squonk'suz çıktığından beri kullandım, sizde birde squonk mod varmış, damlatma uğraşması yok . Hayırlı olsun, güle güle kullanın.