• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Digiflavor Drop & HellVape Drop Dead RDA

Drop varsa her zaman onu kullanırım, ister damlatmalı ister sıktırmalı.

Drop Dead'in hava deliklerini ve konumlarını çok beğenmemiştim ama Drop ile aralarında abartılacak bir fark yok son kullanımda.

Sırf sıktırmalı için ise Geekvape Baron RDA öneririm, havadar ve çok iyi aroması var ama damlatmada bezdiriyor.

Açık söylemek gerekirse konu dışı bir atomizerler olacak ama belirtmek isterim.

1. Apocalypse Redemption RDA
2. Apocalypse Gen2 RDA
3. Kennedy RDA***
4. Carnage RDA
5. Twisted Messes RDA*****
Dahada var. Denemeniz lazım açık söylemek gerekirse.

Saygılarımla... ????

Yıldız koyduklarımı denemiştim gerçekten güzel ato hepsi ancak ben daha çok 22mm Rdalarla ilgileniyorum skyfall olur hakuvenna olur ne bileyim olur yani önerilere açığım...

Açık söylemek gerekirse konu dışı bir atomizerler olacak ama belirtmek isterim.

1. Apocalypse Redemption RDA
2. Apocalypse Gen2 RDA
3. Kennedy RDA
4. Carnage RDA
5. Twisted Messes RDA
Dahada var. Denemeniz lazım açık söylemek gerekirse.

Saygılarımla... ????
Bir TM rda denemek nasip olmadı onu da çok merak ediyorum. Deckleri çok basit bir sistemi var. Videolarda instagramlarda uzaktan seviyorum ben :(

Ben pulse'da recurve kullanıyorum. Tek pilli squonklarda (ister 18650 ister 21700 dlsun) çift bobinli rda'lar pili daha çabuk bitiriyor. Recurve aroması çok çok iyi bir rda. Hava akışı kısıtlı biraz ama çok sıkı da değil. Fakat haznesi çok dar olduğu için damlatmalı kullanmaya uygun değil.

Drop solo'yu da tavsiye edebilirim. O da aroması yüksek bir rda.

Drop dead ve drop arasında aroma veya kullanım kolaylığı açısından ciddi bir fark yok. Zaten deck'leri çok benziyor. Ama hava deliklerinin yerleşimi drop dead'i daha yumuşak buhara sahip hale getirmiş. Drop'un buharı daha keskin. Ayrıca drop dead'de hava delikleri yukarda olduğu için fazla likit damlattığınızda veya squonk modda likit şişesini fazla sıktığınızda daha toleranslı. Drop'u akıtmak çok daha kolay.

Ayrıca arkadaşların önerdiklerine ek olarak hak ettiği değeri bulamadığını düşündüğüm loop v1.5'u önerebilirm. Damlatmaya pek gelmiyor, haznesi küçük ama squonk'a çok uygun. Aroması çok yüksek. Loop fiyaskosu yüzünden geride kaldı biraz.

Digiflavor Drop u tercih ettim bugün teslim aldım dual 55 watt 0,15 ohm da iki tane 18650 pil bitirdim bugün squonk şişesi 8 ml yaklaşık 7 ml alıyor onuda iki kere doldurdum bugün 14 ml 3,4 mg nik içeren likit tükettim. Pamuğu bol kullandım gram akıtma vb. sorun yaşamadım ilk gün ilerilerde de yaşamam umarım.

Drop'un (ve bence onun şanından ekmek yiyen Drop Dead'in) teknik olarak neredeyse hiç zorluğu yok hocam, çift bobini konumlandırma konusuna da alanında çare bulan atomizer olduğu için ileriki günlerde de sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum :). Ben squonk'suz çıktığından beri kullandım, sizde birde squonk mod varmış, damlatma uğraşması yok :). Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Digiflavor Drop u tercih ettim bugün teslim aldım dual 55 watt 0,15 ohm da iki tane 18650 pil bitirdim bugün squonk şişesi 8 ml yaklaşık 7 ml alıyor onuda iki kere doldurdum bugün 14 ml 3,4 mg nik içeren likit tükettim. Pamuğu bol kullandım gram akıtma vb. sorun yaşamadım ilk gün ilerilerde de yaşamam umarım.

Drop'un (ve bence onun şanından ekmek yiyen Drop Dead'in) teknik olarak neredeyse hiç zorluğu yok hocam, çift bobini konumlandırma konusuna da alanında çare bulan atomizer olduğu için ileriki günlerde de sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum :). Ben squonk'suz çıktığından beri kullandım, sizde birde squonk mod varmış, damlatma uğraşması yok :). Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkürler. Emektar rx 2/3 ün pili tutan tırnakları kırılınca mod almak zorundaydım almışken puma felan yerine squonk alıp deneyeyim dedim artık hayatımdan da çıkarmam sanırım sıktırmalı rda bayağı keyif veriyormuş.

Geri