Zgrrs
Community
Amazon.de yani Almanya dan kuzenler sayesinde aşağıdaki ürünleri alma hedefim var fakat elime geçmeleri tabi getirmeyi başarırlarsa Eylül ayını bulacak ki tek seferde getirmeleri de şart değil.. Pod ürünlerde beni biraz üzdüğü için sabırsızlandığımdan buradan da beni idare edecek ama bütçeyi de zorlamayacak bir kit oluşturmaya çalışıyorum. Thelema Soloyu buradan almaya kalksam tek başına 1700 TL ediyor. Atosu derken iş çirkinleşmeye başlıyor. Aşağıdaki fiyatlandırmayı gördükten sonra insanın eli buradan sıfır alıp bir set kurmaya gitmiyor. Arap saçına döndü kafamın içi uygun fiyatlı bir pico da bulamadım buradan bulursam onun yanına da Berserker V3 = 1150 TL bunu alsam diyorum. Ürünler gelince picoyu elden çıkarsam elimde 3 tane set olur. Kendi yazdıkalrımı tekrar okuyunca da zaten ne kadar kafayı yediğim anlaşılıyor. Sen G2 kullanan adamsın ne işin olur 3 tane setle diye ama kendimi durduramıyorum. Oradan ucuz getirme şansı elime geçince delirdim.
Ne diyorsunuz? Bu arada MTL kullanım için tercihleri de değerlendirirseniz sevinirim.
Aşağıdaki ürünler toplamı 3700 TL
Lost Vape Thelema Solo = 42 Euro = 900 TL
YFTK Fev V4.5S+ Style 23mm = 31 Euro = 670 TL
Kizoku Techmod Set = 63 Euro = 1350 TL
Belki ilave olarak
Innokin Kroma-R = 35 Euro = 750 TL
Ne diyorsunuz? Bu arada MTL kullanım için tercihleri de değerlendirirseniz sevinirim.
Aşağıdaki ürünler toplamı 3700 TL
Lost Vape Thelema Solo = 42 Euro = 900 TL
YFTK Fev V4.5S+ Style 23mm = 31 Euro = 670 TL
Kizoku Techmod Set = 63 Euro = 1350 TL
Belki ilave olarak
Innokin Kroma-R = 35 Euro = 750 TL
Son düzenleme:
Oyla
0