Gurubun ismini pek beğendim.Ekli dosyayı görüntüle 4960Alkol seven buharcı kardeşliği grubu.
Alkol tarifleri,etil alkolle yapılan tarifler ,hangi alkolun yanında hangi likit güzel gider
, hatıra fotoğraflarımız ve gırla makara buranın vazgecilmezleri
O zaman ne diyoruz şerefe
kahkaha attım. okuduğumda aklıma geleni yazsam kesin banlanırım ???? ???? ????Alkol Tüm Kötülüklerin Anasıdır.
Tüm Analar da kutsaldır....
Aman burası dernektir yapma öyle şeylerkahkaha attım. okuduğumda aklıma geleni yazsam kesin banlanırım ???? ???? ????
Son sözü : Abi etil dediğinden yoktu metil koydum bişey olmaz dimihooop hemen bi tarif patlatayım yaz ayları için fresh bişey
1 lt elma suyu ( %100 doğal olanından alın yeşil kırmızı farketmet )
1 ad 200-250 ml elmalı soda ( marka farketmez ama hangi meyve suyu ile yapıcaksanız onun sodası olsun )
bu ikisi karıştırıp içine hazır alkol 120-130 ml kadar ( hani o Et.l Alk.l dediğimizden ) koyuyoruz
dolaba atıyoruz yazın fresh fresh tüketiyoruz.
alkol oranını abartmayın şekerli olduğu için rahat rahat içiyor %8-10 arası iyidir
hadi afiyetle ???? ????
helva tarifi alalım hemenSon sözü : Abi etil dediğinden yoktu metil koydum bişey olmaz dimi
helva tarifi alalım hemen
Son sözü : Abi etil dediğinden yoktu metil koydum bişey olmaz dimi
Metil öldürür, Etil güldürür..
Korkmayın Etilden o kadar arkadaşlar.. Yaklaşık 2 yıldır samimi bi arkadaşlığımız var
Son 10 ayda 20 lt etil ile 44 lt rakı yapıp tüketmişiz hatun ile.
Tabi ki hepsini ikimiz içmedik. Aile toplantılarına eskiden tatlı alıp giderdik. Şimdi litrelik rakı ile gidiyoruz
bende niye benim başım kel diye düşünüp duruyordum. sebebi senmişsin ???? ???? ????Son 10 ayda 20 lt etil ile 44 lt rakı yapıp tüketmişiz hatun ile.
Tabi ki hepsini ikimiz içmedik. Aile toplantılarına eskiden tatlı alıp giderdik. Şimdi litrelik rakı ile gidiyoruz