Genel Sohbet Deprem: 22 Vatandaşımız Hayatını Kaybetmiştir. .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YollarınSonu..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Y

YollarınSonu..

Misafir
Elazığ'da 6.8 Büyüklüğünde Deprem!

Malatya'da 4 Vatandaşımız, Elazığ'da 18 Vatandaşımız Olmak Üzere Toplamda 22 Vatandaşımız Hayatını Kaybetmiştir.

Malatya'da 45 , Elazığ'da 2'si Ağır 225 Vatandaşımız Yaralanmış Olup Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor. .

Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza TANRI'dan Rahmet, Yaralı Vatandaşlarımıza Acil Şifalar Diliyorum. Bölgedeki Buhardaşlarımıza Ve Dahi Vatandaşlarımıza Geçmiş Olsun.

Referans

Son düzenleme:
Tanrı bu soğuk kış günlerinde evsiz kalanlara yardımcı olsun
Vatana millete çok geçmiş olsun.

Allah vefat edenlere rahmet eylesin. Yaralılara Şafii ismi ile şifa eylesin. Beterinden korusun...

“Allahümmâğfezni min beyni yedeyye ve min halfi ve an yemini ve an şimâlî ve min fevkî ve eûzü biazametike en uğtâle tahtî.”

Allah’ım! Önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan, gökten ve yerden gelebilecek bütün felaketlerden bizleri Koru!

Kahramanmaraş ta bile okadar hissetti isek rabbim yardımcıları olsun.
Bir kaç video gördüm ölü sayısı artmaz inşallah

Canli yayinlara baglanan köy muhtarları yardim taleplerine cevap alamadiklarini acil cadir tedarik edilmesi gerektigini soyluyorlar. İnşallah bir an once cadirlar ulasir kendilerine soğukta coluk cocuk sefil olmaz.

Böyle acı haberler gelince hayattaki her şey anlamını bir anda kaybediveriyor. İnsan ne söyleyeceğini bilemiyor. Allah yardımcıları olsun, büyük geçmiş olsun ☹

İnsanın içi acıyor. Allah ölenlerin mekanını cennet eylesin yakınlarına sabır versin yardım etsin. Ne olacak o kadar insanın hali vallaha insanın içi sızlıyor

Geri