• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Değişik Pamuklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VCANGULER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VCANGULER

Community
6D139473-1BCE-4E8F-9A6F-445FA0767EAB.jpeg
Arkadaslar soyle bi yan pamuklama gorseliyle karsilastim deneyen var mi ben hep duz kesiyordum. Deneyen yorum atarsa sevinirim ya da denicek olan ve ayrica elinde youtubeden bildigi guzel pamuklama videosu olan varsa atabilir mi?

Ben birkaç hafta önce başladım bunu yapmaya ve fokurdamasını bir türlü çözemediğim auguse dahi sessiz oldu, aroma da nispeten daha iyi, bu pamuklama yöntemi ile haliyle likit tüketimi de besleme performansı da artıyor. Denenmesini tavsiye ederim.

Pharaoh Mini ile başlayıp Zeus ile devam eden maceram auguse mtl dtl rta v2 ve berserker mini'ye dahi sıçradı. "Akar ulan o" demiştim videoyu izlerken, ama akmıyor :D

Feyz aldığım video linkini bırakıyorum..

Son düzenleme:
Benim deneyimimde clon pamuğun yıkanması gerektiği aroma ve beslemeyi baya iyi duruma getiriyor aromayı detaylandırıyor.
yıkamazsan örnek zıkkımda sadece fıstığın tadını alıyorsun yıkadığında diyer bileşenlerinde tadını alıyorsun.

Oradaki amaç uç kısımları ince bırakmak. Düz kestikten sonra kendiniz sağından solundan ufak ufak kırpabilirsiniz de.
Benim deneyimimde clon pamuğun yıkanması gerektiği aroma ve beslemeyi baya iyi duruma getiriyor aromayı detaylandırıyor.
yıkamazsan örnek zıkkımda sadece fıstığın tadını alıyorsun yıkadığında diyer bileşenlerinde tadını alıyorsun.
Üstatlar
bir dünya likitler nbaseler aldım bunlar dün su gibi oldu :( (havalar Kocaeli de yaz geldi cam baca acık oturuyoruz)
buz dolabına koydum şimdi ve eski hallerine dönmüş gözüküyor ama 1 tane likitti dışarı çıkartım, 15dk sonra su gibi oluyor bu normalmi
Flash kullanıyorum atonun ıcındeki likitde cok sıvılastı pamugun oldugu taraf oluyor

Üstatlar
bir dünya likitler nbaseler aldım bunlar dün su gibi oldu :( (havalar Kocaeli de yaz geldi cam baca acık oturuyoruz)
buz dolabına koydum şimdi ve eski hallerine dönmüş gözüküyor ama 1 tane likitti dışarı çıkartım, 15dk sonra su gibi oluyor bu normalmi
Flash kullanıyorum atonun ıcındeki likitde cok sıvılastı pamugun oldugu taraf oluyor
Yüksek VG düşük PG oranlarına geçin o halde. Fazla besleme yapmıyorsa ona da gerek yok.

Ben de 70vg/30pg 0mg 'a geçtim düşüre düşüre mg'ı. Likit 50/50 ve benzeri + havalar da sıcak ise bu pamuk seyreltme ile akıtmayla sonuçlanabilir. Şimdi de Full vg 0mg'a geçeceğim, ama sıcaklar sebebi ile değil de daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için. Ardından da bırakacağım kısmetse tümden, darısı başınıza.

Ekleme: Full vg DL serisi diye satılan hazır yapım likit denemiştim geçmişte bir tedarikçiden, mtl performansı ve aroması çok daha iyidi o yüzdeler ile likitin, pg'yi kısıp vg'ye abanıldığı takdirde yazın sıcaklarda sorun çıkartmaz..

70/30 kullanıyorum üzerine eklememı yapayım acaba ve bozulma gibi bir durum olurmu bu durumda
yazın ne yapacaz üstat daha tam yaz gelmedi bunları yaşıyorsak
Bozulma olmaz, size bir sorun yaşatmıyorsa(akıtma, fazla besleme vb) herhangi bir değişiklik yapmanız gerekmiyor.
Buna ek olarak demleme yaptığınız zaman VG/PG ve nik oranınız değişir(rehberde hesabı var), dolayısıyla nbase alırken düşündüğünüzden bir tık yüksek VG/PG oranı ve nik oranı tercih etmelisiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 62754
Arkadaslar soyle bi yan pamuklama gorseliyle karsilastim deneyen var mi ben hep duz kesiyordum. Deneyen yorum atarsa sevinirim ya da denicek olan ve ayrica elinde youtubeden bildigi guzel pamuklama videosu olan varsa atabilir mi?
2 yıla yaklasmistir sanırım bu metotla kullandığım atomizerlerim oldu halen bir tanesini bu şekilde pamuklarim.
Bunun dışında farklı bir kaç teknikle pamuklama yaptığımda oldu...
Atomizere göre değişiyor diyebilirim kısacası...

Bozulma olmaz, size bir sorun yaşatmıyorsa(akıtma, fazla besleme vb) herhangi bir değişiklik yapmanız gerekmiyor.
Buna ek olarak demleme yaptığınız zaman VG/PG ve nik oranınız değişir(rehberde hesabı var), dolayısıyla nbase alırken düşündüğünüzden bir tık yüksek VG/PG oranı ve nik oranı tercih etmelisiniz.
FEV kullanıyorum aşağısı cok doluyor

Geri