• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Deck Sıkışması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dasdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dasdas

Community
Selamlar[emoji114]
Coilin üstündeki parçayı taktıktan sonra bir daha çıkartamadım. Pamuklu eldivenle denedim, buzdolabına attım, sıcak suya koydum, kargaburun-pense vs. kullandım ama yine açamadım. Sizin tavsiyeniz var mı?
Teşekkür ederim [emoji846]Screenshot_2019-12-03-22-52-42.jpg

var;
kaucuk bulasik aldivenini iki elinize birden takin ve akan suyun altinda deneyin.

benzer problemi kayfun prime'da yasamistim, hatta sinir yapip atomizeri gozden cikarmistim. tesadufen bu yontemi denedim direkt acildi.
sokeceginiz parcalarda cok az da likit olsa kuruyken olmuyor. akan suyun altinda denemek gerek.

Kendi cozumumu soyleyeyim, kağıt havluyu çok az bı su ile ıslatıp hem deckden hem chimneyden tutup açabilirsiniz ıslak kağıt havluyla çok iyi kavraniyor.

Geniş Kauçuk paket lastîği kullanabilirsiniz. 50 li paketleri 10 lira civarı. Kesin kolay çözüm. Hareket istediğiniz kısma sıkıca sarıp kolayca tutup cevirerek çıkarabilirsiniz????

1_org_zoom.jpg

var;
kaucuk bulasik aldivenini iki elinize birden takin ve akan suyun altinda deneyin.

benzer problemi kayfun prime'da yasamistim, hatta sinir yapip atomizeri gozden cikarmistim. tesadufen bu yontemi denedim direkt acildi.
sokeceginiz parcalarda cok az da likit olsa kuruyken olmuyor. akan suyun altinda denemek gerek.
Abi teşekkür ederim tavsiyeniz için

Geri