Abi teşekkür ederim tavsiyeniz içinvar;
kaucuk bulasik aldivenini iki elinize birden takin ve akan suyun altinda deneyin.
benzer problemi kayfun prime'da yasamistim, hatta sinir yapip atomizeri gozden cikarmistim. tesadufen bu yontemi denedim direkt acildi.
sokeceginiz parcalarda cok az da likit olsa kuruyken olmuyor. akan suyun altinda denemek gerek.
Geçen ucuzluk pazarında aradım bulamadım abi Şu videoyu kasdediyorsunuz değil miGeniş Kauçuk paket lastîği kullanabilirsiniz. 50 li paketleri 10 lira civarı. Kesin kolay çözüm. Hareket istediğiniz kısma sıkıca sarıp kolayca tutup cevirerek çıkarabilirsiniz????
Ekli dosyayı görüntüle 22059
Abi coil tabanı 3mm olduğu için onu oraya sarmak çok zor olur ama yine de teşekkür ederim tavsiyeniz içinBen böyle durumlarda sosis balon kullanıyorum, parçaların etrafına istediğiniz kadar sıkıca sararak kullanabiliyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 22038
Evet bu video da da oldugu gibi ????Geçen ucuzluk pazarında aradım bulamadım abi Şu videoyu kasdediyorsunuz değil mi
O da değişik bir taktikmiş abi ????Eski bir saatten slikon kordon sökmüştüm ben zamanında. Onu kullanıyorum bu tip durumlarda.