3mm 7 sarım yapıyorum 0.21 ohm acaba yüksek wat mı içiyorum ondan mı oluyor 38 W kullanıyorumBu arada kaç mm sarıyorsun kaç ohm alıyorsun ve ilk sarımda aroma performansı nasıl?
Hazır sarılmış olanları söylüyorsunuz demi hocam. Daha önce hiç kullanmadım, sadece atonun içinden çıkan sarılmış telleri kullandım onlarda çok hoşuma gitmedi. Masraflı olur diye kendim sarmayı tercih etmiştim. Ne kadar süre gidiyor bu hazır coiller?Kanthal tel ile DL atomizerden pek performans alamazsınız hocam. Dual 0.21 ohm veriyorsa, kullandığınız watt da düşük. 100 heatflux civarı içim yapıyorsunuz ki bu bir hayli düşük, pişmemiş likiti içinize çekiyorsunuz diyebiliriz. 60-65 watt civarı vermeniz lazım. 2 günde yanması normal ama dediğim wattlara çıkarsanız daha da hızlı yanacaktır. Sarımınızın ısı kapasitesi de çok yüksek oluyor incelediğim kadarıyla. Teliniz geç ısınır, geç soğur. Nikel tel sağlık açısından problemli olsa da, bu tarz cihazlarda genelde ni80 clapton/alien gibi performans telleri kullanılıyor. Drd Coils'in sitesini inceleyebilirsiniz. Temcoavm sitesinde Kanthal A1 tel ile yapılmış performans telleri de vardı sanırım. Onlarla da kendi sarımınızdan daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Evet hocam. Gün olarak süre verilemez, içiminize ve kullanacağınız aromaya bağlı. Ben DL kullanmadığım için net bir şey diyemiyorum. Bir ay kadar gider tahminime göre. DL kullanan birileri daha iyi yanıt verecektir, farklı alternatifler de önerebilirler.Hazır sarılmış olanları söylüyorsunuz demi hocam. Daha önce hiç kullanmadım, sadece atonun içinden çıkan sarılmış telleri kullandım onlarda çok hoşuma gitmedi. Masraflı olur diye kendim sarmayı tercih etmiştim. Ne kadar süre gidiyor bu hazır coiller?
Tamamdır hocam teşekkür ederim. İçindeki kendi sardığım teli çıkarttım atonun yanında çıkan Ni80 Claptonları taktım bidaha bi şans veriyim.Evet hocam. Gün olarak süre verilemez, içiminize ve kullanacağınız aromaya bağlı. Ben DL kullanmadığım için net bir şey diyemiyorum. Bir ay kadar gider tahminime göre. DL kullanan birileri daha iyi yanıt verecektir, farklı alternatifler de önerebilirler.
Çikolata kahve yok hocam hiç benlik değil ya çok sefer denedim hiç içemedim. Sadece orman meyveli likitleri kullanabiliyorum. Hazır sarılmış telleri düşünmeye başladım. Bu seferde çok fazla seçenek var onda karar veremedim temco, drd coils ve efewire arasında kaldım hangisinden alsam diye. Ama attığınız videodaki tel sarımını deneyeceğim teşekkür ederim.telin ve pamuğun ömrünü azaltan aromadır benim bildiğim çikolata ve tatlı aromalar buna kahvede dahil.
en iyi anlamanın net uygulaması aromasız içmek birde aromalı aradaki farkı net görürsünüz.
ben genelde 24.g kanthal tercih etmişimdir hem cıhaz yorulmaz hemde ben yorulmam.
nekadar kalın tel okadar pil ömrü azalması ve sıcak buhar . .
benim fikrim ya 24.g kanthal yada hazır sarılı performans telleri olur ama bütce yorar dersen twisted sarım yapabilirsin.
28.g kanthal ile yaptığımda aromanın artışını gördüm. dilersen 26,g ile yaparsın 22.g eş değer olur sanırım. bu sözüm net değil ortalama bir değer bahsetdiğim.
Ekli dosyayı görüntüle 64247