• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit cuttwood unicorn milk orjinalliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zuioppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zuioppp

Yeni Üye
elimde cutwood unicorn milk salt likit var bi tane tobacco shopdan aldım ama orjinalliği konusunda emin değilim içip içmemek konusunda kararsız kaldım

internette arattığımda resimlerde şişelerin kapakları siyah görünüyor bendeki şeffaf ne diyorsunuz kullanan içen var mı

Şişenin altında damga olur şişeye basılmış bir şekilde en basit böyle anlarsın.
şişenin altında bi damga yok

Mutsuz olacak birşey yok, aslında benim Manhattan deneyimim de aksine aroma çok iyi veriyordu ama çok şekerlimsi olduğundan abartı gelmişti. @GaziHazar oradan tüketiyor, bir yorumlasın bakalım.
Bu işin en başı deneme yanılma. Likit merkezi deneyin birde olmazsa.
valla hocam ne şeker tadı ne ice tadı ne çilek tadı ni gofret tadı hiç bir şey gelmiyor
Firmaya mail atabilir, ya da bir süre aromanin oturmasini bekleyebilirsiniz. Bence firmaya mail atip sorun yasadiginizi dile getirin yine de. Bazen olabilen bir durum. Belki beklentinizle ilgilodir bilemiyorum detaylari
bi kaç gün kullanmayı deneyeyim bakalım belki dediğiniz gibi aromanın oturmasıyla alakalı bisi olabilir yine mail yolu ile de iletiyim nolur ne olmaz

Geri