selam mtl den vazmı geçiyorsunuz yoksa aralarda dl yapıyımmı düşüncenizElimde ammit mtl var coilart azeroth ile takas yapmayı düşünüyorum, azeroth kullanan var mıdır?..
şimdi biraz web den baktımda 3 lü sardığınızda bildiğin buhar dolar ortam he bu arada 120-150 ml şişe ile dolaşmanız gerekebilirMtl kullanıyorum, akşam evde kullanmak için ilk dl atomizerimi almayı düşünüyorum.
Teşekkürler hocam, bende bakıp araştırdığımda soru işaretleri oluşturdu, ikili sarımla kullanımını düşünmüştüm uygun olur diye, kullanmış olanımız varsa bilgi almak istedim.şimdi biraz web den baktımda 3 lü sardığınızda bildiğin buhar dolar ortam he bu arada 120-150 ml şişe ile dolaşmanız gerekebilir
bana pek havadar gelmedi kullanmadım bu ürünü lakin mevcut havalandırma bence yetersiz işin özü çok sıcak olabilir
bence zeus 'a bakmanız daha kullanışlı olabilir.
almak içinde almanın pek bir anlamı yok gibi.
Kullanmadım ama önerim single coil aroma ve buhar performansı iyi olan dl lardan bakmanı öneririmMtl kullanıyorum, akşam evde kullanmak için ilk dl atomizerimi almayı düşünüyorum.
Kullanmadım ama önerim single coil aroma ve buhar performansı iyi olan dl lardan bakmanı öneririm
Bu konu içerisinde @Anton hocam gibi dlde tecrübeli üyeler yorum yazdıkça bu tarzda bir rtada ben almayı düşünüyorum
Elimde ammit mtl var coilart azeroth ile takas yapmayı düşünüyorum, azeroth kullanan var mıdır?..
Çok teşekkür ederim hocam, çok faydalı tavsiyeleriniz oldu...Estağfurullah hocam sizden böyle şeyler duymak ne güzel, çok teşekkür ederim.
Azeroth RTA kullanan vardı diyelim. Sanıyorum geçen sene bu zamanlar bir hayli kullanıyordum ve elimden düşürmüyordum.
Çok başarılı bir ürün olsa da size ne kadar uygun olabilir çok emin değilim. Biraz tecrübeli DL severlere hitap ettiğini söylemem doğru olabilir sanıyorum. Şimdi her ne kadar triple deck söz konusu olsa da bu ürün tam anlamıyla bir buhar canavarı değil, daha çok aroma yönünde yükselen bir ürün. Yapı olarak bu şekilde dizayn edilmiş. Aşırı geniş hava kanalları yok dolayısıyla triple deck ile birlikte biraz ısınabiliyor. Şayet kendinizi tutamayıp özellikle yaz aylarında zincir çekime başlarsanız bu sefer dudaklarınızı yakabiliyorsunuz çünkü drip tip ne yazık ki SS ve sabit ki bence bu ürünün en kötü özelliğidir.
Ürünün beraberinde dual deck'te geliyor bu arada. Velocity stili olan o deck ile de bence gayet başarılı bir performansı vardır Azeroth'un. Triple coil yapmaya üşendiğimde (evet üşenebiliyor insan buna) hayatımı çok kurtarmıştır.
Dediğim gibi henüz DL ile bir tecrübeniz olmayıp, arada sırada takılmak için bir şeyler bakıyorsanız bence Azeroth sizin için çok uygun bir ürün değil. Triple deck çekici geliyor olabilir ancak onu çalıştırabilmek de biraz maharet isteyebiliyor.
Size önerim, single coil ürünlere yönelmeniz. Çok güzel RTA'ler var bir süredir piyasada. Gear RTA, Kylin Mini RTA, Revolver RTA, çeşitli TAF atomizer'lar, vs. Bence bunlara bakınmalısınız. Kurulumları zahmetsiz ve performansları şaşırtıcıdır inanın.
Teşekkürler hocam ammitle takas edip denemeye karar verdim, hadi hayırlısı bakalım...Uzun süre kullanıp arkadaş hatrına hediye ettiğim ve tekrar bir türlü kavuşamadığık atomizerdir.
Dikkatli pamuklama ister akıtma yapabilir ama performans efsanedir. Ha bu yeni nesil dl cihazlar tozuna kaybolur.
Umarım içiminize uyar. Beğenmez iseniz haber verin)Teşekkürler hocam ammitle takas edip denemeye karar verdim, hadi hayırlısı bakalım...
Beğenmezsem ilk size haber veriyorum o zaman???...Umarım içiminize uyar. Beğenmez iseniz haber verin)
Merhaba @Anton hocam, Sizin akıtmamayı başaramadığınız kylin mini miydi yoksa kylin normal versiyon muydu? Yoksa ben mi yanlış anımsadım? Bu arada yanlış anlaşılmasın akıtma nedeni tamamen atomizerin yapısındandı sanırım. Cevabınızı bekliyorum çünkü serpent elevate ve kylin mini arasında gidip geliyorum sizin tecrübeleriniz yol gösterebilir bana..Estağfurullah hocam sizden böyle şeyler duymak ne güzel, çok teşekkür ederim.
Azeroth RTA kullanan vardı diyelim. Sanıyorum geçen sene bu zamanlar bir hayli kullanıyordum ve elimden düşürmüyordum.
Çok başarılı bir ürün olsa da size ne kadar uygun olabilir çok emin değilim. Biraz tecrübeli DL severlere hitap ettiğini söylemem doğru olabilir sanıyorum. Şimdi her ne kadar triple deck söz konusu olsa da bu ürün tam anlamıyla bir buhar canavarı değil, daha çok aroma yönünde yükselen bir ürün. Yapı olarak bu şekilde dizayn edilmiş. Aşırı geniş hava kanalları yok dolayısıyla triple deck ile birlikte biraz ısınabiliyor. Şayet kendinizi tutamayıp özellikle yaz aylarında zincir çekime başlarsanız bu sefer dudaklarınızı yakabiliyorsunuz çünkü drip tip ne yazık ki SS ve sabit ki bence bu ürünün en kötü özelliğidir.
Ürünün beraberinde dual deck'te geliyor bu arada. Velocity stili olan o deck ile de bence gayet başarılı bir performansı vardır Azeroth'un. Triple coil yapmaya üşendiğimde (evet üşenebiliyor insan buna) hayatımı çok kurtarmıştır.
Dediğim gibi henüz DL ile bir tecrübeniz olmayıp, arada sırada takılmak için bir şeyler bakıyorsanız bence Azeroth sizin için çok uygun bir ürün değil. Triple deck çekici geliyor olabilir ancak onu çalıştırabilmek de biraz maharet isteyebiliyor.
Size önerim, single coil ürünlere yönelmeniz. Çok güzel RTA'ler var bir süredir piyasada. Gear RTA, Kylin Mini RTA, Revolver RTA, çeşitli TAF atomizer'lar, vs. Bence bunlara bakınmalısınız. Kurulumları zahmetsiz ve performansları şaşırtıcıdır inanın.
Merhaba @Anton hocam, Sizin akıtmamayı başaramadığınız kylin mini miydi yoksa kylin normal versiyon muydu? Yoksa ben mi yanlış anımsadım? Bu arada yanlış anlaşılmasın akıtma nedeni tamamen atomizerin yapısındandı sanırım. Cevabınızı bekliyorum çünkü serpent elevate ve kylin mini arasında gidip geliyorum sizin tecrübeleriniz yol gösterebilir bana..
Sevgi ve saygı ile..
Arada DL içmek isteyen MTL'ci için Augvape Intake öneririm. Evet top-airflow, DL'ye göre sıkı denebilir ama kolaylık ve akıtmama yönünden severek kullanıyorum, güzel bir clapton ile gayet verimli . Sucker Punch içiyorum şu an.
şimdilik sorun yokŞimdi aldım ilk sarımımı yaptım 0.75 ohm 20 watta kullanıyorum, doğru mudur kullanışım.