• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Coil Türleriyle İlgili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xraker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xraker

Community
E-Sigarı yı kullandığımdan beri yani 1-1,5 aydır hazır coil kullanıyorum diğer sardığımız coillerin türlerini öğrendim ama merak ediyorum gerçekten o kadar fark var mıdır aralarında açıkçası kullandığım hazır coilden gayet memnunum ama kim daha fazla buhar ve tat istemez ki diyede düşünmüyor değilim. Düşünceleriniz nelerdir ? Ve cidden çok fark ediyorsa RDA mı RDTA mı daha fiyat/performans şeklindedir . Açıkçası RDTA çok mantıklı gibi geliyor ?

Sarım coil in en büyük avantajı kontrolün sizin eliniz de olması. Tercihinize göre yüksek veya düşük aroma , ohm ile oynayarak yüksek veya düşük sıcaklık alabilirsiniz. Mtl içimde önemli bir unsur olan boğaz vurumuna da yine ohm ile oynayarak veya teli yukarı konumlandırarak veya teli ayrık sararak ulaşabilirsiniz.
Hazır coil ile devam edecek olursanız ikinci tank rda olabilir, ancak devam etmeyecekseniz rdta doğru tercihtir.

Son düzenleme:
Hazır coillerde ki en büyük sıkıntı likit değiştirdiğinizde bir önceki likitin tadını almak açıkcası beni rahatsız ediyordu ???? sarım ekonomik olarakta sizi rahatlatacaktır tabii ilk başta atomizere içinde bütçe ayarlamanız lazım digiflavor the drop rda öneririm deck yapısı da basit fiyat performansı da sizi memnun edebilir diye düşünüyorum

hocam RTA sistemlere de bakın derim gün boyu yanınızda olacaksa daha rahat olur. RDTA yapılar tank eklenmiş RDA sistemler diye düşünebilirsiniz ama tank yan yatırılınca akıtma yapmaları muhtemeldir. RDA sistemlerde ise malum likit haznesi neredeyse yok denecek kadar azdır ama aroma ve bol buhar için keyif verici sistemler. RDA ile gün boyu gezmeniz zor çünü pamukta likit bittikçe likit koyuyorsunuz.
Nacizane tavsiyem RTA modellerine de bakmanızdır

hocam RTA sistemlere de bakın derim gün boyu yanınızda olacaksa daha rahat olur. RDTA yapılar tank eklenmiş RDA sistemler diye düşünebilirsiniz ama tank yan yatırılınca akıtma yapmaları muhtemeldir. RDA sistemlerde ise malum likit haznesi neredeyse yok denecek kadar azdır ama aroma ve bol buhar için keyif verici sistemler. RDA ile gün boyu gezmeniz zor çünü pamukta likit bittikçe likit koyuyorsunuz.
Nacizane tavsiyem RTA modellerine de bakmanızdır
@Xraker hocam ben de arkadaşımızın tavsiyesine katılıyorum. Gün boyu yanınızda taşıyacaksanız RTA en doğru tercih. Siz iki seçenek sunduğunuz için RDTA demiştim.

Squonk + drop setup kurdum bende bugün güzel rda keyfi ama şimdi bir baktım 15 ml likit içmişim bir günde 3,4 mg nik değerinde rta da günde 7-10 ml arası değişiyordu. Keyif tat arttıkça tüketimde artıyor bir yandan. 8 ml lik squonk şişesini iki kere doldurdum bugün. Böyle devam ederse ocağa incir ağacı dikecek bu rda işi.
Hazır coilden kurtulmanı şiddetle tavsiye ederim.

Gün boyu neredeyse hep yanımda ve dik tutmak için açıkçası uğraş göstermem gibime geliyor. RDA dan zaten çok haz etmemiştim zaten üstte de yanlış seçenek vermişim RTA mı RDTA olacaktı galiba yakın zamanda RTA ya geçicem gibi gözüküyor. Teşekkürler herkese

Gün boyu neredeyse hep yanımda ve dik tutmak için açıkçası uğraş göstermem gibime geliyor. RDA dan zaten çok haz etmemiştim zaten üstte de yanlış seçenek vermişim RTA mı RDTA olacaktı galiba yakın zamanda RTA ya geçicem gibi gözüküyor. Teşekkürler herkese
Alabilirseniz dotmod petri rta 24mm ve reload rta öneririm

Geri