• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Coil Ömrünü Kısaltan Başlıca Sebepler ?

hakan2200

Community
Muhtemelen sizlerinde deneyimleriniz olmuştur.
En büyük bilinen sebeplerden bir tanesinin, arka arkaya yapılan seri çekimler olduğunu biliyoruz.

Başka sizin en büyük etkenlerden biri diyebileceğiniz şeyler nedir. ?

Örneğin, nikotin oranı, aroma oranı, salt ya da normal likit seçeneği sizce coilin ömrünü azaltan sebeplerden olabilir mi. ?

bu işte kafayı aroma çeker
misal ilke geo amazon (lemon tart klonu) iki-üç tank demeden hazır coili öpüyor
kahve/çikolata aromaları, bunlar da coili çok seri öldürüyor, elbette n.e.t. aromalar kafa göz dalıyor coillere
sonra vg önemli, ben carlo alıyorum, sigmadan bi tık daha uzun ömürlü geldi bana ama psikolojik de olabilir mi? elbette, zira firma carlo diyor ama bilemiyorum????
ben nic ile ilgili bir deneyim yaşamadım pek, onu bilen birine sormak lazım

Baş düsman aromadir, aroma eklemeyin , ayni coil ile duzgun bir icimle, en az 3 tank pamuk kararmadan rahat kullanirsiniz.

Pg-VG orani; 2. Önemli faktordur. Vg ne kadar yuksekse, viskozite yuksek olacak ve bu nedenle pamugun beslemesi zayif olacaktir. Mtl de 70- 30 orani her ne kadar ortalama olasada 60 a 40 en uygunudur.

Pamuğun yogunlugu ; bu konu zaten bilinir ama ne kadar sıkı pamuklarsaniz, beslemeyi o kadar dusurursunuz. Bu nedenle kararinda , cok azda olmayacak sekilde pamuk kullanmak en iyisidir.

Geri