Genel Sohbet Çocuk Kitapları İçin Yayınevi İsmi Önerisi ?

Saldıray Abi

Community
Merhaba dostlarım, abilerim,kardeşlerim ve ablalarım :)
Çocuk kitapları için yayınevi ismi arıyorum. Kitapların tarzı 15 yaşa kadar hilkaye, roman, çocuk eğitimi ve gelişimi olacak. Bu konuda fikirleriniz var ise paylaşırsanız çok memnun olurum. Saat 14:00 da ismin belirlenmesi gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.

Birkaç tane buldum ama arattığım zaman hepsi alınmıştı. Ben de hem çocukluğu çağrıştırdığı hem de sağlıklı olduğu için "Yumurta Yayınları-Yayınevi" diyorum :)

Çok teşekkürler ederim .O sizin güzelliğiniz.

Sanırım forumun açıldığı aydan beri buradayım,sadece pek aktif değilim mesaj olarak , ama öteki mahallede geçirdiğim vakit kadar burada da vakit geçiririm.
Valla hocam. Öteki mahallede geçen gün bana sahip çıktığınız için teşekkür ederim

Kitap seçimi konusunda õnceliği yayınevine vermekle hata yapıyorsunuz. Õnceliğiniz yazar ve eseri olmalı. Eser hakkında önceden bir fikrinizin olmasí gerekir. Kitap çeviri ise şayet çevirmenin yetkinliği, titizliği, dil hakimiyeti çok önemli. Bir tek yayınevinden çocuklara kilo ile kitap almamaya õzen gösterin. Olumlu eleştiriler almış yerli, yabancı onlarca çocuk kitabı var. Araştırın bulun, tek seferde çok fazla kitap almak yerine bir kaç tane alın. Çocuk elindeki kitapları okuyup bitirince yenilerini alırsınız.

Hocam yanlış anlamışsınız. arkadaş çocuk kitabı aramıyor. Kurduğu çocuk kitapları basacak yayınevine isim arıyor.

Geri