• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Cloud Cotton hakkında soru?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CnrDnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CnrDnz

Community
Selamlar Forum. Bir sene önce falan kullanmıştım pamuğu. O zamanlar ilk 10-15 çekişimde çok fazla pamuk tadı alıyordum. Şuan durumu hala aynı mı? Çok fazla kullananı var acaba ben de mi sıkıntı vardı o zamanlar anlamadım.

Oyla 0
Benim elime bi kere geçti. Kahve rengi kağıt pakedi vardı. Pamuğun yapısı hiç hoşuma gitmedi, kullanmadan hediye ettim.

Yorumlar için teşekkürler. Bir sene önce falan almıştım da tekrar bir şans vermek istiyorum. İnşallah pişman olmam aldığıma ????

Hocam çevremdeki mtlciler hep ondan kullanıyor bende sardım memnundum Gercii bize muji bile gidiyor ama olsun ????????
CB Prime Dan sonra o pamuğu denemiştim de ilk 10 çekim de buram buram pamuk tadı almıştım. Aroma da bir tık düşüş yaşamıştım. Yani öyle hatırlıyorum ???? En iyisi tekrar denemek.

Bende kullanıyorum bu pamuktan. Yapısı çok gevşek ve yumuşak pek tiftiklemeye çekiştirmeye gelmiyor narin. İlk 5-10 çekimde pamuk tadı kayboluyor fakat pamuk aromayı tutuyor, tanka koyduğunuz likitin tank yarılandıktan sonra renginin açıldığını bariz gözlemliyorsunuz. Resmen süzüyor bu da ilk çekimlerde yüksek aroma sonrasında düşerek devam eden aroma hissi yaratıyor.

Geri