• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit Çilekli Mix Likit Deyince..

Erdem Aynaci

Community
Selamlar,
Cilekli likit sever olarak,cilekli likit diyince ahanda bunu kesinlikle icmeli olmassa olmaz dediginiz likitler varmidir?
Tavsiyeler icin simdiden tesekkurler ????

Oyla 0
E-roll kullanıp bırak tekrar başla sürecinin üstünden 3 yıldan fazla geçti, Bir hevesle tekrar sigarayı bırakıyorum lan deyip gaza gelip fazla araştırmadan- Eleaf Ijust start alıp bir de likitlerimi kendim yapayım gazıyla giriştim işe,
Malum cahillik işte, ilk çıkan sitelerde araştırıyorum. Geldi benim fümettiler, otoparfüm kılıklı aromalar, onun yanında sağolsunlar :) Fatcat - white diye orj. kutulu bir likit göndermişler. Koydum içtim ama bu nasıl bir çilek-süt tatminidir yarabbi, mest olmuştum. Hala tadı aklımda, aklım başımdayken, şimdiki güzelim ionv2 de denemek var ama şu saatten sonra hayatta yeltenmem :D

E-roll kullanıp bırak tekrar başla sürecinin üstünden 3 yıldan fazla geçti, Bir hevesle tekrar sigarayı bırakıyorum *** deyip gaza gelip fazla araştırmadan- Eleaf Ijust start alıp bir de likitlerimi kendim yapayım gazıyla giriştim işe,
Malum cahillik işte, ilk çıkan sitelerde araştırıyorum. Geldi benim fümettiler, otoparfüm kılıklı aromalar, onun yanında sağolsunlar :) Fatcat - white diye orj. kutulu bir likit göndermişler. Koydum içtim ama bu nasıl bir çilek-süt tatminidir yarabbi, mest olmuştum. Hala tadı aklımda, aklım başımdayken, şimdiki güzelim ionv2 de denemek var ama şu saatten sonra hayatta yeltenmem :D

O kadar ovdun ki valla merak ettim ????
Fatcar-white da neymis 5 senedir kullaniyorum ilk kez duydum ???? benim kayfun bi tatsa neler cikcak acaba ☝️????

Aromavadisinden Ruthless- Menage a Trios aromasını almıştım en son. Çilekli cheesecake güzel beğendim ben. Denemeni tavsiye ederim.

O kadar ovdun ki valla merak ettim ????
Fatcar-white da neymis 5 senedir kullaniyorum ilk kez duydum ???? benim kayfun bi tatsa neler cikcak acaba ☝????
This is a milk megaman! Milky wild strawberries, with hints of caramel. A very smooth and creamy vaping experience. diye tanımlamış kendileri. Bu çerçevede önereceğiniz çilekli aroma mix ya da likitlere açığım :)

Glas- Milk

Açıklamasında çilekli süt demişlerdi ve ne diyorlarsa o, Glas sanırım etiketini içeriğine yansıtabilen en iyi likit firmasıdır bulursanız kaçırmayın asla pişman etmez

Çilekli likit konuşuluyor ve hala kimse "Alice in vapeland - Zombie apocalypse" yazmamış. Bu likit vape camiasında kendisini kanıtlamış, saygı duyulan, bobas bounty'nin bulunduğu sınıfta yer alır. ölmeden önce denenmesi gereken likitlerden ve çilekli bir likittir. Türkiyede satan yok yurtdışından temin edebilirsiniz.

Kendim yapmak veya temin etmek hazirlamak ile ugrasmak yerine genelde tercihim premium likiti dogrudan satin almak oluyor..
Premium likit olarak bu likit likir likir gidiyo dediginiz varmi ????????

Geri