• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Cihazlar Arasında Kararsız Kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mellybom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mellybom

Community
Merhaba herkese, eski pico kullanıcısıyım cihazımdan çok memnundum fakat kendi cihazım çalındı.

Bunun üzerine;
2. El olarak pico aldım ama kozmetiği baya kötü içime sinmiyor hem 2.el oluşu hem de bozulup kalır korkusuyla.

Sıfır bir cihaz almak istiyorum ama artık satıcılarda genellikle pod cihazlar mevcut.
600-700₺ gibi bütçem var Smok Nord 4 ve Drag X önerildi bana DL içicisi olarak.

Sizce hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bandında pico tarzı kit öneriniz var mı sıfır olarak? Ya da aldığın 2.el pico işini görür hiç elleme mi diyorsunuz?

Biraz uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Oyla 0
Merhaba herkese, eski pico kullanıcısıyım cihazımdan çok memnundum fakat kendi cihazım çalındı.

Bunun üzerine;
2. El olarak pico aldım ama kozmetiği baya kötü içime sinmiyor hem 2.el oluşu hem de bozulup kalır korkusuyla.

Sıfır bir cihaz almak istiyorum ama artık satıcılarda genellikle pod cihazlar mevcut.
600-700₺ gibi bütçem var Smok Nord 4 ve Drag X önerildi bana DL içicisi olarak.

Sizce hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bandında pico tarzı kit öneriniz var mı sıfır olarak? Ya da aldığın 2.el pico işini görür hiç elleme mi diyorsunuz?

Biraz uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
pod önermiyorum, pod size sürekli kartuş/coil satmak üzerine kurulu, bütçem var derseniz alın bütçe yoksa bulaşmayın illa alacaksanız 510 bağlantısı olsun atomizer takar kullanırsın
pico madem eski
içini açıp bi bakım temizlik yapın lehimleri vs bi kontrol edin likit veya pil akması vs varsa temizlersiniz
pico için kaplama yapılabilir, forumda pil kapağı satan vardı kapak kötüyse kapak alınabilir, komple zımparadan geçirilip boyatılabilir ve kılıf alınabilir
illa masraf edicem derseniz pico2 700tl zaten
atomizerin yoksa paranı atomizere harca moda harcama ama yedek mod için gözün ilanlarda olsun
Dostum picoya bir kılıf alıp kozmetik sorunundan kurtulabilirsin bende bir adet hakiki deri pico kılıfı var fazladan istersen
arkadaş itiraz ederse ben talibim peder beye yolliyim:) gerçi çok temiz bir pico verdim ama yaşlı adam ne kadar dikkat eder ki...

Geri