• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Cihaz Önerisi ve Genel Tavsiye

Buharciyiz

Yeni Üye
Merhabalar,

2 yıl önce Smoke V9 Max deneyimim oldu ve gayet tatmin ediciydi fakat coil, likit vs. çok ilgilenemediğimden arkadaşıma verdim. Şimdilerde ise ağız tatlandırmak ve duman zevki almak için cihaz arıyorum. Sigara kullanmıyorum arada nargile kullanıyorum. Dediğim gibi zevkine alıcam çok karasız kaldım nargile takımı mı alsam, yeni bir cihaz mı alsam bilemedim ( iyi bir takımla normal bir cihaz aynı fiyata denk geliyor ) . Kullanacağım likitte nikotin 0mg olucak o yüzden daha çok aroma ve buhara odaklı bir şey istiyorum. Önerileriniz nelerdir neler yapmalıyım?

Etik önerim, bu işe hiç başlamamanız olacaktır. E-sigara bir keyif aracı değil, sigara bırakmak isteyenlere bir alternatiftir.
Teşekkür ederim hocam görüşleriniz için. Sadece aklımda olan nargile alma fikrini görece zararsız ve avantajlı olan elektronik sigara alternatifiyle kıyaslamak istedim. Yine tecrübeli olarak cihaz önerinizi duymak isterim.

Teşekkür ederim hocam görüşleriniz için. Sadece aklımda olan nargile alma fikrini görece zararsız ve avantajlı olan elektronik sigara alternatifiyle kıyaslamak istedim. Yine tecrübeli olarak cihaz önerinizi duymak isterim.
“Görece zararsız” dediğinize göre bu işin altyapısını araştırdığınızı düşünüyorum hocam :)
Nargile alternatifi olacağı için mecburen DL bir içim yapacaksınız. Hazır coilli ve sarımlı tanklar mevcut. Ben DL içim hazır coil önermem. Günlük tüketimler ve watt oranları yüksek olduğu için bu içim tarzında hazır coil maliyeti çok yüksek. O nedenle sarımlı atomizerlere yönelmenizi önerebilirim.
İkinci el piyasasını takip eder, qp markasına ait bir atomizer bulana kadar beklerim derseniz bu markanın çoğu atomizeri başarılıdır. Yok illa sıfır alacağım, bütçe olarak da biraz daha uygun olsun derseniz Dead Rabbit V3 RTA önerebilirim, forumumuzdaki tedarikçilerde de mevcuttur.
Mod olarak iki pile sahip herhangi bir mod işinizi görecektir.
Tel, pamuk, pil, pil şarj aleti, jig, belki pamuk makası gibi ekipmanlara da ihtiyacınız olacak.

Sağ olun hocam. Azda olsa bilgim var konuyla ilgili. Atomizeri sıfır almak istiyorum hijyen mevzusu vs. ama mod olarak ikinci elde alabilirim. Araştırdığım modlar tek pilli 100 watt max çıkış civarıydı. Tek pilli alırsam sub-ohm kaldırır mı? Amacım çok ele gelmeyen iki pillilere nazaran küçük şeyler almak.
Geekvape aegis solo 2 mod

Ekli dosyalar

• geekvape-s100-mod-aegis-solo-2.jpg
    geekvape-s100-mod-aegis-solo-2.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 3
Sağ olun hocam. Azda olsa bilgim var konuyla ilgili. Atomizeri sıfır almak istiyorum hijyen mevzusu vs. ama mod olarak ikinci elde alabilirim. Araştırdığım modlar tek pilli 100 watt max çıkış civarıydı. Tek pilli alırsam sub-ohm kaldırır mı? Amacım çok ele gelmeyen iki pillilere nazaran küçük şeyler almak.
Kullanacağınız tele ve alacağınız pile göre hesabını yapmak gerek hocam. 21700 tek pilli bir mod alırsanız 0.2-0.3 ohm tellerle kaldırabilir.

Tek pilli mod olacaksa atomizer Kylin mini v2 ya da Blaze solo öneririm.

Çift pilli mod L200 legend oldukça ergonomik, küçük ve güzel bir mod. Atomizer ise Blaze Dual Rta ilk tercihin olsun. Olmazsa Dead Rabbit v3 RTA da olabilir. Besleme yönünden Blaze daha sorunsuz.

kişisel kullanım isteğine göre cıhazlar çeşitleniyor .
kimi insan sosyal hayatında kullanabileceği taşıması kolay yani gömlek cebine koyabilceği cıhazı isterken.
kimi insanlar görkemli cıhazları tercih eden tabi bu cıhazı sosyal alanda bir çanta ile taşımak zorunda kalır.
bugün 250.g ile başlayan ağırlıklara sahip cohazlardır. bugün benim brunhilde tek billi ama atomizerle beraber 271.g bir cıhaz . çift olsa pil 300.gr olacak bunu pantalonun cebine koyduğunu düşün :D
ben kendime çıkardığım sonuç. dışarda sosyal hayat için tek pilli yani pico ayarında ebs olsa dahada güzel.
evde kullanmak için çift pilli bir cıhaz alabilirim.
tavsiyem bunların hesabını yap yaz ayında cebinde nekadarlık bir cıhaz istiyorsun .
Başlıksız-1 kopya.jpg

Kullanacağınız tele ve alacağınız pile göre hesabını yapmak gerek hocam. 21700 tek pilli bir mod alırsanız 0.2-0.3 ohm tellerle kaldırabilir.

Tek pilli mod olacaksa atomizer Kylin mini v2 ya da Blaze solo öneririm.

Çift pilli mod L200 legend oldukça ergonomik, küçük ve güzel bir mod. Atomizer ise Blaze Dual Rta ilk tercihin olsun. Olmazsa Dead Rabbit v3 RTA da olabilir. Besleme yönünden Blaze daha sorunsuz.

kişisel kullanım isteğine göre cıhazlar çeşitleniyor .
kimi insan sosyal hayatında kullanabileceği taşıması kolay yani gömlek cebine koyabilceği cıhazı isterken.
kimi insanlar görkemli cıhazları tercih eden tabi bu cıhazı sosyal alanda bir çanta ile taşımak zorunda kalır.
bugün 250.g ile başlayan ağırlıklara sahip cohazlardır. bugün benim brunhilde tek billi ama atomizerle beraber 271.g bir cıhaz . çift olsa pil 300.gr olacak bunu pantalonun cebine koyduğunu düşün :D
ben kendime çıkardığım sonuç. dışarda sosyal hayat için tek pilli yani pico ayarında ebs olsa dahada güzel.
evde kullanmak için çift pilli bir cıhaz alabilirim.
tavsiyem bunların hesabını yap yaz ayında cebinde nekadarlık bir cıhaz istiyorsun .
Ekli dosyayı görüntüle 65385
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Kafamda şekillenmeye başladı mod olaraka Legend L200 düşünüyorum. Atomizer Dead Rabbit v3 RTA tedarikçilerde bulamadım o yüzden Zeus X veya Blaze RTA bakıyorum.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Kafamda şekillenmeye başladı mod olaraka Legend L200 düşünüyorum. Atomizer Dead Rabbit v3 RTA tedarikçilerde bulamadım o yüzden Zeus X veya Blaze RTA bakıyorum.
Zeus X hiç önermem, eski bir ürün. Pamuklamada hiç hata kabul etmiyor. Aroması zayıf, akıntı ihtimali yüksek. 2024 yılında alınacak bir ürün değil.

Tüketilen likit nikotinsiz olsada. günlük 6ml den fazla likit tüketilmesine ben pek sıcak bakmıyorum.

Ben nikotinli kullanıp, günlük 4ml den fazla tüketmemeyi tercih ediyorum.

Geri