Genel Sohbet Çevirici Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omeringen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tek çevirici zor ama hepsi bir arada (allinone) tipli bir şeyi daha rahat bulabilirsiniz sanki.
Bıraktığım bağlantıdaki ürüne benzer bir ürün kullanıyorum ama bilemiyorum bahsettiğiniz uç ile uyumlumudur.
Teşekkürler. Yani tabi böyle büyük ürünler gördüm de traş makinası için kullanacağımdan dolayı pek yanaşmadım. Bunların böyle tekli kibrit kutusu kadar olanlarından var. Bir iki gün daha arayayım da olmadı yurtdışından sipariş geçerim mecburen.

Teşekkürler. Yani tabi böyle büyük ürünler gördüm de traş makinası için kullanacağımdan dolayı pek yanaşmadım. Bunların böyle tekli kibrit kutusu kadar olanlarından var. Bir iki gün daha arayayım da olmadı yurtdışından sipariş geçerim mecburen.
Xiaomi'nin küp şeklinde olanı da var ama bilmem değer mi fiyatı için. Bu ürünü akvaryum için kullanıyorum pek çok malzemeyi yaban ellerden aldığım için ama sadece traş makinesini bağlamak için çok gibi fiyatı.

Xiaomi'nin küp şeklinde olanı da var ama bilmem değer mi fiyatı için. Bu ürünü akvaryum için kullanıyorum pek çok malzemeyi yaban ellerden aldığım için ama sadece traş makinesini bağlamak için çok gibi fiyatı.

Adam soyuyorlar. :LOL:

Neyse alayım şunlardan bir tane herhangi bir siteden, iki aya anca gelir :) :

Değil. İlk mesajda fotoğraf var.
Üstteki BS, alttaki bizim europlug

Traş makinası, diş fırçalama makinası vb. ekipmanlarda bu pini kullanıyorlar.

İngilizlerin her şeyi saçma zaten.
Sizin problem fiş.Yerinizde olsam kablonun fise en yakın bölgesinden keserdim.
Muhtemelen 3 adet kablo vardır.Biri topraklama , 2 si elektrik
Turkiyedeki topraklamali fislerden alıp takardım.
-3559-34-O.jpg

Geri