• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Caliburn X Hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vaperozzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vaperozzo

Community
Merhabalar 3 hafta önce caliburn x aldım çok güzel cihaz uzun zamanlık bi sigara içicisine 3 haftadır tek bir sigara içirtmedi. Sorum şu ki buna coilini kendim sarsam masrafı düşürmek için aroma ve dayanıklılığı orijinal coile benzermi? Birde bu tel sarım aletini nerden edinicem. Ekstradan kendi likitimi kendim yaptim goldenkimyadan Chemnovatic salt nbase aldım birkaç tane de diy kit aldim demledim şuan demleniyor bence mükemmel oldu. Önereceğinz aroma var mıdır? Bir daha hazır likit almayı düşünmüyorum

Merhabalar 3 hafta önce caliburn x aldım çok güzel cihaz uzun zamanlık bi sigara içicisine 3 haftadır tek bir sigara içirtmedi. Sorum şu ki buna coilini kendim sarsam masrafı düşürmek için aroma ve dayanıklılığı orijinal coile benzermi? Birde bu tel sarım aletini nerden edinicem. Ekstradan kendi likitimi kendim yaptim goldenkimyadan Chemnovatic salt nbase aldım birkaç tane de diy kit aldim demledim şuan demleniyor bence mükemmel oldu. Önereceğinz aroma var mıdır? Bir daha hazır likit almayı düşünmüyorum
Sigara birakmak isteyenlere genelde tutun aromalilar oneriliyor. Burda baskasinin sana aroma tavsiyesi vermesi yaniltici olur zaten sanirim golden da diy kitlerde en cok satilana gore siralama secenegi vardi. Orda en cok satilanlar belki yol gosterir bir nebze herkesin agiz tadi farklidir.

sarım işi ciddi bir ekonomi yapabilir mi?
bu soru çok tartışmalıdır, sarım yapınca orjinalin dayanıklılığı ve aromasını bulmak zor ancak coiller birçok kişiye pahalı geliyor
çare rta atomizer almak, sarım kitine para vermektense 2. el mod ve rta kovalayın derim

sarım işi ciddi bir ekonomi yapabilir mi?
bu soru çok tartışmalıdır, sarım yapınca orjinalin dayanıklılığı ve aromasını bulmak zor ancak coiller birçok kişiye pahalı geliyor
çare rta atomizer almak, sarım kitine para vermektense 2. el mod ve rta kovalayın derim
Hocam rta, atomizer falan ağır ağır tasımak istemiyorum. Yeri geldiğinde bunu bile taşımakta zorlanıyorum pod modlar tam benlik aslında. Ama sarılabildginde orjinal tadı veren ve harici pilli bir pod. Bulmak lazım

Sigara birakmak isteyenlere genelde tutun aromalilar oneriliyor. Burda baskasinin sana aroma tavsiyesi vermesi yaniltici olur zaten sanirim golden da diy kitlerde en cok satilana gore siralama secenegi vardi. Orda en cok satilanlar belki yol gosterir bir nebze herkesin agiz tadi farklidir.
Teşekkür ederim hocam bana sarılabilir orjinal gibi tad aroma verecek pod öneriniz var mı bide harici pilli olsa efsane olur

hocam harici pil takıldıktan sonra o cihazın pod olarak nitelendirilmesi biraz abes
boru tipi mod veya pico/swag tarzı mod oluyor aslında
harici pil alacak kadar büyük cihazları alana kadar estetik bir boru tipi/sbs veya pico tarzı mod bakmak daha mantıklı açıkcası
pod alacaksanız önce rba bulun sonra pod bakın
rba çok azaldı son dönemde, yok resmen

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için bu 2 sistemi dizmek istesem ne kadar tutar acaba 0 olmasınşart değil çünkü biliyorum ki harici pilli caliburnumun bi gün ömrü bitecek :( smok nord5 nasıldır onun için rba bulunabiliyor mu
Nord 5 ile 4 un farki var mi hava kanali haric? Nord 5 e rpm rba coil takiliyor mu acaba
Nord 5 Rpm Rbba kullanamıyor sarım yapılamıyor Nord 4 seçeneği daha iyi coil olarak istersen Rba istersen 0,16 ohm coil veya MTL coil istersen SMRT RPM Rebuildable Coil kullanabilirsin

Geri