• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Caliburn x ateşleme tuşu Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan petrov34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

petrov34

Community
Merhaba arkadaşlar forumda çok yeniyim. Konuyu yanlış yere açtıysam affedin. Caliburn x aldım 3 gündür kullanıyorum ve ortadaki tuşa basıp çekmem söylenmişti ama bugün tuşa basmadan çektim ve buhar geldi sonra denedim her seferinde geliyor ve tuşa bastığım zamanla aynı şekilde geliyor acaba cihaz da böyle bir özellik var mı yoksa benim cihaz da sorun mu var?

Merhaba, Caliburn X nefes sensörlüdür ve ateşleme tuşu ile de kullanılabilir. 2 kere tuşa basarsanız tuş kilitlenir ve sadece nefes sensörü ile kullanılır.
3 kere tuşa basarsanız watt ayarına girer(yine aynı tuşla tane tane wattı arttırabilir istediğiniz watta gelince burakabilirsiniz. 2sn sonra kullanılır moda gelir.)
4 kere tuşa basarsanız Puff sıfırlama ayarına girersiniz. O ayara girince 1 kere daha basrsanız Puff sıfırlanır-2 kere basarsanız eski puffa geri döner, sıfırlayıp 2sn beklerseniz tekrar ateşleme moduna döner)
5 kere tuşa basarsanız da kapanır, tekrar 5 kere basarsanız açılır. :)

Geri