Sanırım bunlar dl hocam, Pyro v3 kullandım muazzam aroması vardı fakat dl yoruyor adamıPeacemaker xl. Lemon tart ın tanımını değiştirtti bana desem yalan olmaz. Bütçeniz oranında Reload. Single olsun benim olsun; intake
Siz atomizer gibi geniş bir terim kullanınca ve aroma deyince aklıma ilk dl geldi Mtl de severek kullandığım 3 atomizer var; Kayfun Lite 2019 22mm, Corona V8 deluxe edition ve ion v2.Sanırım bunlar dl hocam, Pyro v3 kullandım muazzam aroması vardı fakat dl yoruyor adamı
haklısınız Corona kullanmadım ilk defa duydum hatta, birde ona şans verelim bakalım.Siz atomizer gibi geniş bir terim kullanınca ve aroma deyince aklıma ilk dl geldi Mtl de severek kullandığım 3 atomizer var; Kayfun Lite 2019 22mm, Corona V8 deluxe edition ve ion v2.
Aman hocam, corona morona sıkıntı olmasın şu zamanlardaSiz atomizer gibi geniş bir terim kullanınca ve aroma deyince aklıma ilk dl geldi Mtl de severek kullandığım 3 atomizer var; Kayfun Lite 2019 22mm, Corona V8 deluxe edition ve ion v2.
Poda karşıyım hocam bende. Hazır coil sistemine de öyle. Gtr ve kfl2019 da aklımda da işte o kadar bütçe sabancı da vardır. Benim uzaktan akrabalığım bile yok ????????gt3>gtr=kfl2019>kf mini v3 böyle bir aroma sıralamam var benim ama genel kullanım keyfi olarak kf mini v3>kfl2019>gtr>gt3 diye bir sıralama daha var
caliburn kolaylık olarak hepsinin üstünde bence. bi kere hazır sistem ve çok ucuz. ben olsam hiç arayışa girmez caliburn ile devam ederdim. insan daha iyisini bulunca daha kötüsünü kullanmak istemiyor
Bir çok atomizer kullandım skla baya bir geniş, MTL içim aroma arıyorsanız en yakın daha doğrusu güncel seçim ; Vega Rda Nano Alien Clapton Tel ile birlikte Top Notch Denebilir. Ancak En sevdiğim atomizerlere gelirsek;
1. Kayfun Lite Plus V2 (Steam Tuners TinyUltem ve5ml ultem capleriyle standart tasarımından daha çok hoşuma gidiyor.)
2. Dvarw 22 mm MTL RTA
3. Integra
RDA olarak,
1. Haku Venna RDA
2. Skyfall RDA
3. Vega RDA
Hocam coil ömrü 1 ay daha doğrusu o süre geçince at diyorum. Hanım bayılıyor bıraktı sayılır sigarayı haftada 1 paket alır oldu.Bu Caliburn un kartuş ömrü nedir?
Hanımı tekrar esigaraya başlatmak istiyorum. Ama mod ato sistemleri büyük buluyor. Böyle elinin altında arada sigara yerine buhar cekebilecegi ufak tefek bir şey istiyorum.
Koyacağım 9 veya 12 mg likiti arada çekip çekip uflesin.
Caliburn bu işe uygun mudur?
O zaman ben Ali den bakmaya başladım. 120₺ ye makine görmüştüm. 5-10 tane de yedek kartuş alsam başlamak için yeterli olur.Hocam coil ömrü 1 ay daha doğrusu o süre geçince at diyorum. Hanım bayılıyor bıraktı sayılır sigarayı haftada 1 paket alır oldu.
Valla bana göre şöyle hocam kusacağım aromayı bile içirdi tuhaf gerçekten aroma beklenti çıtanızı aşırı yükseltir ????Bu ürün cidden o kadar iyi mi?
0 fiyatını pek veresim yok ama 2.el denk getirir isem denemek gerek o zamanValla bana göre şöyle hocam kusacağım aromayı bile içirdi tuhaf gerçekten aroma beklenti çıtanızı aşırı yükseltir ????
Bende sizin gibi yaptım sonra 4lü kartuş ilanı aramaya başlamıştım ????0 fiyatını pek veresim yok ama 2.el denk getirir isem denemek gerek o zaman