• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Caliburn vs X Atomizer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sagoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir çok atomizer kullandım skla baya bir geniş, MTL içim aroma arıyorsanız en yakın daha doğrusu güncel seçim ; Vega Rda Nano Alien Clapton Tel ile birlikte Top Notch Denebilir. Ancak En sevdiğim atomizerlere gelirsek;

1. Kayfun Lite Plus V2 (Steam Tuners TinyUltem ve5ml ultem capleriyle standart tasarımından daha çok hoşuma gidiyor.)
2. Dvarw 22 mm MTL RTA
3. Integra

RDA olarak,
1. Haku Venna RDA
2. Skyfall RDA
3. Vega RDA

Tamamen revizyona gidecem bu gidişle. Elde ne var ne yok satıp patibulum ve yazılanlardan seçip serüveni başlatmak lazım.
Aradığım şey artık sigara değil çünkü aroma ve keyif

gt3>gtr=kfl2019>kf mini v3 böyle bir aroma sıralamam var benim :) ama genel kullanım keyfi olarak kf mini v3>kfl2019>gtr>gt3 diye bir sıralama daha var :D

caliburn kolaylık olarak hepsinin üstünde bence. bi kere hazır sistem ve çok ucuz. ben olsam hiç arayışa girmez caliburn ile devam ederdim. insan daha iyisini bulunca daha kötüsünü kullanmak istemiyor

gt3>gtr=kfl2019>kf mini v3 böyle bir aroma sıralamam var benim :) ama genel kullanım keyfi olarak kf mini v3>kfl2019>gtr>gt3 diye bir sıralama daha var :D

caliburn kolaylık olarak hepsinin üstünde bence. bi kere hazır sistem ve çok ucuz. ben olsam hiç arayışa girmez caliburn ile devam ederdim. insan daha iyisini bulunca daha kötüsünü kullanmak istemiyor
Poda karşıyım hocam bende. Hazır coil sistemine de öyle. Gtr ve kfl2019 da aklımda da işte o kadar bütçe sabancı da vardır. Benim uzaktan akrabalığım bile yok ????????

Bir çok atomizer kullandım skla baya bir geniş, MTL içim aroma arıyorsanız en yakın daha doğrusu güncel seçim ; Vega Rda Nano Alien Clapton Tel ile birlikte Top Notch Denebilir. Ancak En sevdiğim atomizerlere gelirsek;

1. Kayfun Lite Plus V2 (Steam Tuners TinyUltem ve5ml ultem capleriyle standart tasarımından daha çok hoşuma gidiyor.)
2. Dvarw 22 mm MTL RTA
3. Integra

RDA olarak,
1. Haku Venna RDA
2. Skyfall RDA
3. Vega RDA

Bu integra çok kaş göz oynatıo bu aralar bana sizinle birlikte 4 oldu 10 olunca alırım artık ne yapalım :)

Dvarw 22 ile bende yönlendirmiş olayım. (clonlarıda başarılı diye biliyorum)
Bulursam spica pro nun yerine lpv2 alacam bakalım ne olucak. Tİny ile çok güzel görünüyor

Bu Caliburn un kartuş ömrü nedir?

Hanımı tekrar esigaraya başlatmak istiyorum. Ama mod ato sistemleri büyük buluyor. Böyle elinin altında arada sigara yerine buhar cekebilecegi ufak tefek bir şey istiyorum.
Koyacağım 9 veya 12 mg likiti arada çekip çekip uflesin.
Caliburn bu işe uygun mudur?

Bu Caliburn un kartuş ömrü nedir?

Hanımı tekrar esigaraya başlatmak istiyorum. Ama mod ato sistemleri büyük buluyor. Böyle elinin altında arada sigara yerine buhar cekebilecegi ufak tefek bir şey istiyorum.
Koyacağım 9 veya 12 mg likiti arada çekip çekip uflesin.
Caliburn bu işe uygun mudur?
Hocam coil ömrü 1 ay daha doğrusu o süre geçince at diyorum. Hanım bayılıyor bıraktı sayılır sigarayı haftada 1 paket alır oldu.

Geri