1 coil 1 ay gidiyormu sana kardeşim aromasız içersen gidebilir tabi. hazır coil standart masraf 160,tl aylık genellemede. benim tel ve pamuk ayda en fazla 30,tl ve üstüne aman pamuk yandı aroma karıştı gibi durumda olmuyorben hiç sarmadım, açıkcası bir coil 80lira olmuş diyorum ama günlüğü 5liraya felan geliyor bana
pamuk/tel sarsam en fazla 3gün gidiyor nedense ayda 10kez tel pamuk değiştireceksem zaten g2 satarım mtl ato alırım rta
hazır coilin alternatifi yok bana göre...
sitenin tavsiye etdiği ılık suyla yıkayıp kurutup öyle kullanman oluyor böylece beslemeyi artdırıyormuş .Arkadaşlar caliburn g2 sarımında sıkıntı yaşıyorum, sorun pamuk olsa gerek, vapjoy kit ile gelen pamuk 2-3 gün anca dayanıyor ve orjinal pamuktaki tadı vermiyor, bu durumu çözen veya başka bir pamuk önerecek olan varmı
hocam 1ay değil de 15-16 gider bana coil normalde1 coil 1 ay gidiyormu sana kardeşim aromasız içersen gidebilir tabi. hazır coil standart masraf 160,tl aylık genellemede. benim tel ve pamuk ayda en fazla 30,tl ve üstüne aman pamuk yandı aroma karıştı gibi durumda olmuyor
bu telden ayda 2 adet kullanıyorum. tanesi 12,tl geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 62965
renk hariç kalanını altına imzamı atarım (0.7 ohm 9w içiyorum şuan mesela, coil mis mis)Elektronik sigarada coilin ömrünü uzatmak için kullandığım yöntemlerim
Açık renkli likitler Saçma gelebilir beklide bana öyle geliyor Likit rengi ne kadar koyu olursa o kadar kötü coil için
Düşük watt kullanımı: Coilin ömrünü uzatmak için düşük watt değerleri kullanılabilir. Yüksek watt değerleri coilin daha hızlı yıpranmasına neden olabilir.
Doğru likit kullanımı: Coilin ömrünü uzatmak için doğru likit kullanımı önemlidir. Bazı likitler daha yoğun olabilir ve coilin daha hızlı tıkanmasına neden olabilir.
Düşük sıcaklık kullanımı: Düşük sıcaklık kullanımı, coilin ömrünü uzatabilir. Yüksek sıcaklık, coilin daha hızlı yıpranmasına neden olabilir. Bu nedenle, kullanıcılar düşük sıcaklık ayarlarına dikkat etmelidirler.
ve en sevdiğim yöntemimde
evde pc başında olursam RDA takılıyorum Dışarıda Flash ile Nbase
ve bence podları bırakıp modlara geçmeniz olacaktır sarım vs de zaten kolay şeyler 2/5 gunde bir pamuk değiştiriyorsun . 1/4 haftada birde tel
hangisi almıştın gumruyk ne kadar cıktıHa bir de sarım kitini aliexpresten aldım o yüzden çok koymadı, davud amcanın fiyatlar uçmuş ondan almış olsam ağlardım niye hazır coil alıp geçmedim diye ????