• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Caliburn G2 Sarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ryuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryuce

Community
Arkadaşlar caliburn g2 sarımında sıkıntı yaşıyorum, sorun pamuk olsa gerek, vapjoy kit ile gelen pamuk 2-3 gün anca dayanıyor ve orjinal pamuktaki tadı vermiyor, bu durumu çözen veya başka bir pamuk önerecek olan varmı

Kendi sarımınızda G coil ve türevi coil modelleri hiç bir zaman orijinalinde ki performansı vermez. Bana kalırsa hazır coile geçmeniz daha uygun olur. En fazla 3 çeşit likit tüketerek (coilin ömrünü daha da uzun tutmak adına bilenlerini de doğru seçmek gerek) 2-3 hafta rahatlıkla hazır coil tüketebilirsiniz. Maliyet/zahmet yaparsak çok daha kârlı olur sizin için

ben hiç sarmadım, açıkcası bir coil 80lira olmuş diyorum ama günlüğü 5liraya felan geliyor bana
pamuk/tel sarsam en fazla 3gün gidiyor nedense ayda 10kez tel pamuk değiştireceksem zaten g2 satarım mtl ato alırım rta
hazır coilin alternatifi yok bana göre...

ben hiç sarmadım, açıkcası bir coil 80lira olmuş diyorum ama günlüğü 5liraya felan geliyor bana
pamuk/tel sarsam en fazla 3gün gidiyor nedense ayda 10kez tel pamuk değiştireceksem zaten g2 satarım mtl ato alırım rta
hazır coilin alternatifi yok bana göre...
1 coil 1 ay gidiyormu sana kardeşim aromasız içersen gidebilir tabi. hazır coil standart masraf 160,tl aylık genellemede. benim tel ve pamuk ayda en fazla 30,tl ve üstüne aman pamuk yandı aroma karıştı gibi durumda olmuyor :)
bu telden ayda 2 adet kullanıyorum. tanesi 12,tl geliyor.
IMG_7480.JPG

Arkadaşlar caliburn g2 sarımında sıkıntı yaşıyorum, sorun pamuk olsa gerek, vapjoy kit ile gelen pamuk 2-3 gün anca dayanıyor ve orjinal pamuktaki tadı vermiyor, bu durumu çözen veya başka bir pamuk önerecek olan varmı
sitenin tavsiye etdiği ılık suyla yıkayıp kurutup öyle kullanman oluyor böylece beslemeyi artdırıyormuş .
clon pamuk yıkandığında beslemesi çok daha iyi oluyor bende şuanlık clon kullanıyorum ama aroma buhar besleme enfes durumda yıkadığımdan.
site uyarısı... (pamukları önce temiz suda yıkayıp kurutun emiciliği daha güzel oluyor )

1 coil 1 ay gidiyormu sana kardeşim aromasız içersen gidebilir tabi. hazır coil standart masraf 160,tl aylık genellemede. benim tel ve pamuk ayda en fazla 30,tl ve üstüne aman pamuk yandı aroma karıştı gibi durumda olmuyor :)
bu telden ayda 2 adet kullanıyorum. tanesi 12,tl geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 62965
hocam 1ay değil de 15-16 gider bana coil normalde
arkadaşlar smok kullanıyor bir ay gidiyor ama 30ml iki şişe içiyor ben ayda 60ml iki şişe içerim bazen 3 şişe olur
yani ml cinsinden yaklaşık aynı içiliyor (gün kısmına karşıyım, hesap ml ile yapılmalı)

tel pamuk değiştirmekle uğraşmayı sevmem (nicolas, nat gt mini ve nat 3 var hazır coilciyim evde rda rta bişe kalmadı pek, teli pamuğu sattım geçtim)
evet bu miktarı günlük 1tl civarına düşürebiliriz doğrudur, ancak 4liraya gofret alamadığımı düşünürsem cidden hesabı tutulacak bir para değil, rta kullanan da parası için kullanmıyordur diye düşünüyorum, misal coil killer aromalar içiyorsam rta alırım hazır coilin aroma ve nbase limitleri var ama tütüncü olunca sallamıyor insan pek????
ben tel pamuk sarmayla uğraşacak olsam 750mah bataryalı pod ile gezmem bana saçma geliyor, alırım mtl rta veririm teli veririm pamuğu????
coil masrafı çok diyene bişey diyemem, herkesin bütçesi ayrıdır ama g2 satıp ato almak daha mantıklı böyle kullanıcılar için, uzun vadede daha karlı olacaktır

Elektronik sigarada coilin ömrünü uzatmak için kullandığım yöntemlerim

Açık renkli likitler :) Saçma gelebilir beklide bana öyle geliyor Likit rengi ne kadar koyu olursa o kadar kötü coil için

Düşük watt kullanımı: Coilin ömrünü uzatmak için düşük watt değerleri kullanılabilir. Yüksek watt değerleri coilin daha hızlı yıpranmasına neden olabilir.

Doğru likit kullanımı: Coilin ömrünü uzatmak için doğru likit kullanımı önemlidir. Bazı likitler daha yoğun olabilir ve coilin daha hızlı tıkanmasına neden olabilir.

Düşük sıcaklık kullanımı: Düşük sıcaklık kullanımı, coilin ömrünü uzatabilir. Yüksek sıcaklık, coilin daha hızlı yıpranmasına neden olabilir. Bu nedenle, kullanıcılar düşük sıcaklık ayarlarına dikkat etmelidirler.

ve en sevdiğim yöntemimde
evde pc başında olursam RDA takılıyorum Dışarıda Flash ile Nbase
ve bence podları bırakıp modlara geçmeniz olacaktır sarım vs de zaten kolay şeyler 2/5 gunde bir pamuk değiştiriyorsun . 1/4 haftada birde tel

Elektronik sigarada coilin ömrünü uzatmak için kullandığım yöntemlerim

Açık renkli likitler :) Saçma gelebilir beklide bana öyle geliyor Likit rengi ne kadar koyu olursa o kadar kötü coil için

Düşük watt kullanımı: Coilin ömrünü uzatmak için düşük watt değerleri kullanılabilir. Yüksek watt değerleri coilin daha hızlı yıpranmasına neden olabilir.

Doğru likit kullanımı: Coilin ömrünü uzatmak için doğru likit kullanımı önemlidir. Bazı likitler daha yoğun olabilir ve coilin daha hızlı tıkanmasına neden olabilir.

Düşük sıcaklık kullanımı: Düşük sıcaklık kullanımı, coilin ömrünü uzatabilir. Yüksek sıcaklık, coilin daha hızlı yıpranmasına neden olabilir. Bu nedenle, kullanıcılar düşük sıcaklık ayarlarına dikkat etmelidirler.

ve en sevdiğim yöntemimde
evde pc başında olursam RDA takılıyorum Dışarıda Flash ile Nbase
ve bence podları bırakıp modlara geçmeniz olacaktır sarım vs de zaten kolay şeyler 2/5 gunde bir pamuk değiştiriyorsun . 1/4 haftada birde tel
renk hariç kalanını altına imzamı atarım (0.7 ohm 9w içiyorum şuan mesela, coil mis mis)
açık renk önemli bir gösterge ama aslında rengi açık olup coilin canına ot tıkayanlar (pastane grubu) ve rengi koyu olup coili cici cici sevenler (bazı tütün grubu) mevcut

kahve mesela abouv dedirtir renk/coil düşmanlığı tutuyor ama ilke kimyanın lemon tart klonu evlerden ırak bir kere aldım renge aldanmamak lazımmış 3tank sürmedi galiba nicolas coili parçaladı (bide o coille %1 fe 60ml x 2 şişe içilir öyle dayanıklıydı)
bide salak gibi coil hatalı üretim demeyeydim yeni coil takmayaydım iyiydi????

Orjinal coil bana da en az 1 ay yetiyor mobylabs 36mg ve genelde meyveli fresh likit kullanıyorum, 3 tane sarım kiti aldım 30 sarımdan sonra güzel bir ayar tutturamazsam mecbur hazır coile dönecem. Islatma konusunu son sarımda denedim ama bu sefer çekimde sorun var az buhar veriyor belki birşeyleri yanlış yapmış olabilirim onun üzerine gidicem. Benim aklıma aironun sarımında kullandığım flash wicks pamuğu konuya dahil etmek geldi ama aranızda deneyen varmı, sarımda iki kat clon pamuk yerine cotton pamuğu clonun arasına koyup sarsak nasıl olur, deneyen yoksa yaptığımda sonucu yazarım buraya.

Ha bir de sarım kitini aliexpresten aldım o yüzden çok koymadı, davud amcanın fiyatlar uçmuş ondan almış olsam ağlardım niye hazır coil alıp geçmedim diye ????

Valla hiç bilmiyom arkadaşla beraber aldık o verdi siparişi 6 paket 0.8ohm vapjoy 375₺ idi sipariş verirken, artı masraf çıktıysa da bana söylememiştir belki.

Arkadaşlar olayı çözüp geldim????, sorun yaşayanlar konuyu bulup faydalansın diye yazıyorum. Bahsettiğim cotton pamuk denemesini gerçekleştirdim ve yaklaşık 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum, daha da gidecek gibi görünüyor. Tat ve buhar harika, orjinal coili hiç aratmıyor. Yukarda düşündüğüm şeyi birebir uyguladım ama tekrar yazayım yukarılarda aramayın; biliyorsunuz normalde kitteki pamuktan 2 tane alıp ikiye katlayarak sarım yapılıyor, ben cottonun toplu bir şekilde durmasına ve tele değen pamuk olabileceğine güvenemediğim için kitten 1 tane alıp ikiye katladıktan sonra arasına aynı uzunlukta ve göz kararı sardığımda aynı kalınlıkta durabilecek ölçülerde flash wicks marka cotton pamuğu yerleştirdim, sonra bildiğiniz şekilde sarımı bitirdim. Olay buymuş, pamuğu yıkayıp kurutmak gibi şeylerle uğraşmaya gerek yokmuş, hiç mantıklı gelmemişti zaten, ilk bakışta suçun bu pamukta olduğunu anlamıştım ???? bunun üzerine belki vakit olursa komple cotton pamukla sarmayı deneyebilirim ama hiç onunla uğraşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, bizim cihazlar için güzel bir pamuk tedarik edilene kadar bu basit yöntemle rahatınıza bakabilirsiniz. İyi buharlar ☺️????????‍♂️

Geri