Josef
Community
E-sigaraya başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Çevremde juul ve juul tarzı podlar kullanan vardı. Bende sigarayı çok tüketmeyen biri olarak küçük bir cihazın yetişeceğini düşündüm. Vape Pen V2 aldım. Almadan önce bahsettiğim podlarıda almayı düşündüm ama uzun vadede podların fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı mantıklı gelmediğini düşündüm. Vape Pen kullanırken çektiğim dumanın direk ciğere gittini fark ettim ve bu beni üzdü. Sonra sigara içimi ve nargile içimi e-sigaralar olduğunu fark ettim ama artık çok geçti. En sonunda own'un heısenberg likitini aldım. Cihazı kullanırken güç düğmesine bastıktan sonra yavaş şekilde içe çekim yapıldıgında hem boğaza vurumun daha çok olduğunu ve aroma tadının daha güzel hissettiğimi fark ettim. Galiba bu durum içe yavaş çekim yapıldığından dolayı dumanın daha çok ısınmasından kaynaklanıyor. Bu şekilde kullanmanın bi zararı varmı? Çay içerken dilin ucunda hafif bir uyuşma olur ya o tarz bir uyuşma oluyo buharı öyle sıcak çekince. Ama tadı ve vurumu daha güzel oluyor. Aklıma takıldı ve soran bir başkasını görmedim. Ve coili değişiminin 10-15 günde yapılması gerektiğini söylüyor. 1aydır aynı coildeyim. Likiti değiştirdigim için likitte bir renk değişimi oldugunu fark etmedim. Yanık bir tadda almadım. Gerçekten coili değişimini ne zman yapmam gerekiyor gereksiz bir harcama yapmak istemiyorum. Son olarak dc ve mesh coil arasındaki fark nedir?