ceydatek97
Community
Herkese merhaba, Çalkaladım, havalandırdım dokunmadım vs ne yaptıysam geçmedi 2 hafta oldu, musluk suyuna benziyor likit tam olarak bunun bir çözüm yolu varmı berraklaştırmak için
Net aroma içerikli bir ürün aldiysaniz normal bir durum.Herkese merhaba, Çalkaladım, havalandırdım dokunmadım vs ne yaptıysam geçmedi 2 hafta oldu, musluk suyuna benziyor likit tam olarak bunun bir çözüm yolu varmı berraklaştırmak için
Bulanıklık/berraklık herhangi bir sorun olduğu anlamına gelmez; aromasına göre değişir.Herkese merhaba, Çalkaladım, havalandırdım dokunmadım vs ne yaptıysam geçmedi 2 hafta oldu, musluk suyuna benziyor likit tam olarak bunun bir çözüm yolu varmı berraklaştırmak için
üstat tebrik ederim, valla ben erindim yazmadıydım genel bilgi verdimOlağan bir durumdur. Korkacak bir şey yok. Havalandırma yapmayı tavsiye etmiyoruz. Eskiden de belirttiğim gibi sitemizdeki bazı ürünlerin altında belirli aralıklarla havalandırın yazıyor. Seneler önce kopyala yapıştır olarak ürün bilgisi çektiğimiz için öylece kaldı. Her gün aklıma geldikçe düzeltiyorum
FA-mandarin, fuji(kullanım oranına göre bulanıyor ), mandarin, anise, rapsberry(kullanım oranına göre bulanıyor bu da), pineapple..
Tfa da pineapple, honeydew II(Kullanım oranına göre), raspberry( kullanım oranına göre), limon II, cinnamon..
Solub icemind cream, melon, chewingum fraise, bubble gum, snakev2, lime cream, cola..
Aklıma gelenleri yazdım daha çok var böyle bulanan aroma.
O zaman ek bilgiler benden gelsin. Plastik düşmanı dediniz ve aklıma direk nord serilerinin kartuşları geldi.. Bazı tarifler( elma, anason, muz, nane, mentol gibi) nord serilerinin kartuşlarında katlama kırılmalar yapıyor.. Çook fazla bu konuda konuşan gördüm. Bizim ürünlerde 1 kere böyle şikayet aldım oda korona döneminde idi yanlış hatırlamıyorsam.üstat tebrik ederim, valla ben erindim yazmadıydım genel bilgi verdim
muz'u unutmuşsun ama
plastik düşmanı hain muz...
pod düşmanı aromaları da yazıver elin değmişkene????
Aromaların suçu yok aslında yazık onlara, düttürü tank malzemesi kullanmamak lazım. Keza bir çok RTA üründe bile hâlâ PC malzeme tercih ediliyor. POD ürünlerde seçenek var mı bilmiyorum ama en azından RTA alırken dikkat etmeli.pod düşmanı aromaları
üstat yok işte pod kartuşları süper ultra mega dandik baktığınız zamanAromaların suçu yok aslında yazık onlara, düttürü tank malzemesi kullanmamak lazım. Keza bir çok RTA üründe bile hâlâ PC malzeme tercih ediliyor. POD ürünlerde seçenek var mı bilmiyorum ama en azından RTA alırken dikkat etmeli.
sadece nord serisi değil sanırsam, eşyanın tabiatı bozulmaya müsait maalesef...O zaman ek bilgiler benden gelsin. Plastik düşmanı dediniz ve aklıma direk nord serilerinin kartuşları geldi.. Bazı tarifler( elma, anason, muz, nane, mentol gibi) nord serilerinin kartuşlarında katlama kırılmalar yapıyor.. Çook fazla bu konuda konuşan gördüm. Bizim ürünlerde 1 kere böyle şikayet aldım oda korona döneminde idi yanlış hatırlamıyorsam.
Kendime cevap vereyim, varmış mesela evolv markasında. Adamlar kalite tabi.POD ürünlerde seçenek var mı bilmiyorum
aramaya inanmak budur ????Kendime cevap vereyim, varmış mesela evolv markasında. Adamlar kalite tabi.
Manufactured from Black Ultem (PEI), the pods are extremely heat-resistant and are completely Bisphenol A (BPA) free. The use of Black PEI also makes the pods highly resistant to any “tank cracker” liquids you may use, such as citrus, menthol and cinnamons.