• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Bulanık Likit Sorunum Var

ceydatek97

Community
Herkese merhaba, Çalkaladım, havalandırdım dokunmadım vs ne yaptıysam geçmedi 2 hafta oldu, musluk suyuna benziyor likit tam olarak:) bunun bir çözüm yolu varmı berraklaştırmak için

Herkese merhaba, Çalkaladım, havalandırdım dokunmadım vs ne yaptıysam geçmedi 2 hafta oldu, musluk suyuna benziyor likit tam olarak:) bunun bir çözüm yolu varmı berraklaştırmak için
Net aroma içerikli bir ürün aldiysaniz normal bir durum.
Nereden aldığınız ve ne aldığınız bilgisini paylaşırsanız muhtemel çözümlere daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.

@AromaBurada , havalandırmanın yanlış bir yöntem olduğunu, sitesindeki kopyala yapıştır bilgileri bile düzelteceğini söylüyordu bir başlık altında. Bende iyice görev edindim konuyla ilgili kişileri etiketlemeyi. Gel abii gel abi, hafif sağ yap hoooop
Görsel paylaşma şansınız varsa daha çok yardımı dokunabilir.

bazı aromalar bulanıktır; etil alkol içeren bazı aromalarda görülür bu
bazı aromalarda bulanıklık asla geçmezken bir kısmında sanırsam 4-6haftada geçiyordu
aroma bilgisi olmadan şundandır demek zor

İlke Kimya’nın yeni getirdiği T-Juice aromaların bazıları geçmeyen şekilde anason içeren milli içkimizin rengini alıyor neredeyse. Tat olarak bir sorunu yok. Bulanıklık olumsuz bir durum değil. Zamanla geçmezse de sorun etmeyin.

Olağan bir durumdur. Korkacak bir şey yok. Havalandırma yapmayı tavsiye etmiyoruz. Eskiden de belirttiğim gibi sitemizdeki bazı ürünlerin altında belirli aralıklarla havalandırın yazıyor. Seneler önce kopyala yapıştır olarak ürün bilgisi çektiğimiz için öylece kaldı. Her gün aklıma geldikçe düzeltiyorum :)
FA-mandarin, fuji(kullanım oranına göre bulanıyor ), mandarin, anise, rapsberry(kullanım oranına göre bulanıyor bu da), pineapple..
Tfa da pineapple, honeydew II(Kullanım oranına göre), raspberry( kullanım oranına göre), limon II, cinnamon..
Solub icemind cream, melon, chewingum fraise, bubble gum, snakev2, lime cream, cola..
Aklıma gelenleri yazdım daha çok var böyle bulanan aroma. :)

Olağan bir durumdur. Korkacak bir şey yok. Havalandırma yapmayı tavsiye etmiyoruz. Eskiden de belirttiğim gibi sitemizdeki bazı ürünlerin altında belirli aralıklarla havalandırın yazıyor. Seneler önce kopyala yapıştır olarak ürün bilgisi çektiğimiz için öylece kaldı. Her gün aklıma geldikçe düzeltiyorum :)
FA-mandarin, fuji(kullanım oranına göre bulanıyor ), mandarin, anise, rapsberry(kullanım oranına göre bulanıyor bu da), pineapple..
Tfa da pineapple, honeydew II(Kullanım oranına göre), raspberry( kullanım oranına göre), limon II, cinnamon..
Solub icemind cream, melon, chewingum fraise, bubble gum, snakev2, lime cream, cola..
Aklıma gelenleri yazdım daha çok var böyle bulanan aroma. :)
üstat tebrik ederim, valla ben erindim yazmadıydım genel bilgi verdim
muz'u unutmuşsun ama
plastik düşmanı hain muz...
pod düşmanı aromaları da yazıver elin değmişkene????

üstat tebrik ederim, valla ben erindim yazmadıydım genel bilgi verdim
muz'u unutmuşsun ama
plastik düşmanı hain muz...
pod düşmanı aromaları da yazıver elin değmişkene????
O zaman ek bilgiler benden gelsin. Plastik düşmanı dediniz ve aklıma direk nord serilerinin kartuşları geldi.. Bazı tarifler( elma, anason, muz, nane, mentol gibi) nord serilerinin kartuşlarında katlama kırılmalar yapıyor.. Çook fazla bu konuda konuşan gördüm. Bizim ürünlerde 1 kere böyle şikayet aldım oda korona döneminde idi yanlış hatırlamıyorsam.

Aromaların suçu yok aslında yazık onlara, düttürü tank malzemesi kullanmamak lazım. Keza bir çok RTA üründe bile hâlâ PC malzeme tercih ediliyor. POD ürünlerde seçenek var mı bilmiyorum ama en azından RTA alırken dikkat etmeli.
üstat yok işte pod kartuşları süper ultra mega dandik baktığınız zaman
bütün pod kartuşları plastik, hepsinde silikon tıpa var
kullanım ömrü az olduğu için dandikler aslında, bir rta 5yıl da kullansan aynıdır bakımı yapılırsa, pod kartuşu illa çiziliyor silikonu gevşiyor vs vs değiştiriliyor haliyle cam/ultem vs. kullanmak çok saçma
bu yüzden pod düşmanı dedim????

O zaman ek bilgiler benden gelsin. Plastik düşmanı dediniz ve aklıma direk nord serilerinin kartuşları geldi.. Bazı tarifler( elma, anason, muz, nane, mentol gibi) nord serilerinin kartuşlarında katlama kırılmalar yapıyor.. Çook fazla bu konuda konuşan gördüm. Bizim ürünlerde 1 kere böyle şikayet aldım oda korona döneminde idi yanlış hatırlamıyorsam.
sadece nord serisi değil sanırsam, eşyanın tabiatı bozulmaya müsait maalesef...
nane ve mentolde hiç görmedim (heisenberg asap grape veya inport aromalarında yoktu)

POD ürünlerde seçenek var mı bilmiyorum
Kendime cevap vereyim, varmış mesela evolv markasında. Adamlar kalite tabi. :)

Manufactured from Black Ultem (PEI), the pods are extremely heat-resistant and are completely Bisphenol A (BPA) free. The use of Black PEI also makes the pods highly resistant to any “tank cracker” liquids you may use, such as citrus, menthol and cinnamons.

Kendime cevap vereyim, varmış mesela evolv markasında. Adamlar kalite tabi. :)

Manufactured from Black Ultem (PEI), the pods are extremely heat-resistant and are completely Bisphenol A (BPA) free. The use of Black PEI also makes the pods highly resistant to any “tank cracker” liquids you may use, such as citrus, menthol and cinnamons.
aramaya inanmak budur ????
çıktığı zaman 100usd üzeriydi o evolv pod diğerleri 20-30 usd anca, demek ki parasının hakkıymış????

Geri