Kimsenin günahını almak istemem ama dediğinizde haklısınız. Bu kadar çeşidi olan bir site zaten piyasada bilinirdi. Biraz göz attım ve hiç yorum yok. Site çok akıcı düzgün hazırlanmış fakat bu güvenilir olduğunu kanıtlamaz. Vozol 20000 varmış az önce siteden öğrendim öyle bir stoğu var siteninsitenin stoğu fena, bu kadar çeşitli stok bile başlı başına hadeee leeen oradan dedirtiyor. Belki de adamın elinde gerçekten var, bilemiyorsun. Bana çok olası gelmedi
eğer sitenin satıcısı/çalışanı değilseniz bu fiyata inanmak çok komik olur bence. Melih Doğan piyasaya en uygun fiyat vermeye çalışan tedarikçiklerdendir onda bile 2800 lira. coillerin 600-700 lira olduğu bir pazarda 21700 destekleyen yeni çıkmış bir ürünün bu fiyata satılabileceği aklımdan geçmiyor.Smok Mag Solo Kit 990 Tl satiyorlar farkli sitelerde 3000 tl fiyati var... farkli modellerde mod kit fiyatlari daha duşuk.
Ihtiyacım box mod - elimde berserker 2 mini var ona gore box mod ariyorum
sitenin satıcısı/çalışanı değilim, bu fiyata nasıl satabiliyorlar diye düşündüm. Bu nedenle burada bu siteye olan güven ve oradan alışveriş yapmanın mümkün olup olmadığı konusunda bir tartışma açtım. Sonuç olarak şu adresten satın aldım: Melih Doğan EsmokerTR - Türkiye Elektronik Sigara - E Sigara Siparişeğer sitenin satıcısı/çalışanı değilseniz bu fiyata inanmak çok komik olur bence. Melih Doğan piyasaya en uygun fiyat vermeye çalışan tedarikçiklerdendir onda bile 2800 lira. coillerin 600-700 lira olduğu bir pazarda 21700 destekleyen yeni çıkmış bir ürünün bu fiyata satılabileceği aklımdan geçmiyor.
bu arada itham olarak değerlendirmeyin söylediğimi lütfen bu tarz içeriklerle kendi sitesini tanıtmaya çalışan çok var
Guzel gunlerde kullanin hocam.sitenin satıcısı/çalışanı değilim, bu fiyata nasıl satabiliyorlar diye düşündüm. Bu nedenle burada bu siteye olan güven ve oradan alışveriş yapmanın mümkün olup olmadığı konusunda bir tartışma açtım. Sonuç olarak şu adresten satın aldım: Melih Doğan EsmokerTR - Türkiye Elektronik Sigara - E Sigara Sipariş
Sipariş verdiğim ürünlerin hepsi orijinal ve ödemesini peşin yaptım, satıcıyı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
fabrikasından 30 dolara alma şansın yokSmok Mag Solo Kit 990 Tl satiyorlar farkli sitelerde 3000 tl fiyati var... farkli modellerde mod kit fiyatlari daha duşuk.
Ihtiyacım box mod - elimde berserker 2 mini var ona gore box mod ariyorum
Teşekkür ederim kardeşim, sağl olGuzel gunlerde kullanin hocam.
Dedigim gibi uzerinize alinmayin.