Arkadaşlar, biz bu mereti içerken öksürüyoruz, boğazımız yanıyor ne bileyim gıcık tutuyor... mu acaba? Anket yapalım çıkan sonuca göre ele alalım, kendi deneyimini aktarmak isteyen varsa da klavye sizde????
Benide 9 kesmiyor 12 ya da 15 e çıkmayı düşünüyorumNikotin 6mg üstüne çıkınca içim esnasında beni öksürtüyor. Pod kullanıyorum. 1 ohm coil
Cihazı elimden düşüremiyorum ben. Siz ne sıklıkla tüketiyorsunuz.Benide 9 kesmiyor 12 ya da 15 e çıkmayı düşünüyorum
Vallahi 9 mg şuan da 6 ml civarı ama içmeye başladım mı elimden düşmüyor artarda zincir çekimler falan yani en az 50 puff çekmeden bırakamıyorumCihazı elimden düşüremiyorum ben. Siz ne sıklıkla tüketiyorsunuz.
podlarda vurum cidden azdır aslına bakarsak, 6mg üstü chem gibi bir nic ise öksürtmesi doğal ancak merck için zor benceNikotin 6mg üstüne çıkınca içim esnasında beni öksürtüyor. Pod kullanıyorum. 1 ohm coil
günlük alınan nic miktarı artmayacağı hatta azalacağı senaryolarda nic arttırmak mantıklı yoksa değilBenide 9 kesmiyor 12 ya da 15 e çıkmayı düşünüyorum
hah 6mg üstü öksürtüyor ve nic kesmiyorCihazı elimden düşüremiyorum ben. Siz ne sıklıkla tüketiyorsunuz.
sizde belki psikolojik bir hissiyat da olabilir, vurum alamayınca elden düşürememe durumuVallahi 9 mg şuan da 6 ml civarı ama içmeye başladım mı elimden düşmüyor artarda zincir çekimler falan yani en az 50 puff çekmeden bırakamıyorum
bak o gıcık su eksikliğinde olur bende hocam, çay/su içince geçiyor mu deneyin12mg likit 0.95 ohm da kullanıyorum spica pro yu. Öksürme yok ama boğazımda geçmeyen bir gıcık var sürekli