Bu durum nikotin ve sıcaklıktan dolayı çok fazla oluyor sanırım bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum ???? ama koca karı reçetesi kave yala su iç dişlerini fırçala tadam düzeldi ????Aktif olarak kullandığım 8-10 çeşit likitim oluyor. Sürekli değiştirerek kullandığım için buharcı dili olayını yaşamadım. Sadece fazla tüketim yapınca damak hassasiyeti azalıyor ama bir süre ara verince hemen topluyor kendini. Grip/nezle durumlarında ise banko yaşıyorum ????
Benim de bi tecrübem var bi atomizeri 2 3 tank kullandığımda (mtl clapton) likit ne olursa olsun pamuk kap kara oluyor ve ne aldığım aroma neden doygunluk tatmin etmiyor hiçbir şekildeaynı likiti fazlaca içtiğimde belli bir yerden sonra tadı kayboluyor. zincir çekim yapmamında bunda çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
o yüzden hem sek hemde diğer likitlerden aynı anda karıştırarak kullanmayı çözüm olarak buldum. 8-10 fırt sek içip sonra aromalı likiti içiyorum. tad kaybolunca tekrar sek
dön babam dön bütün gün
aromalı likitler ne olursa olsun kirletiyor teli. clapton tel fazla kullanmadım. sevemedim.Benim de bi tecrübem var bi atomizeri 2 3 tank kullandığımda (mtl clapton) likit ne olursa olsun pamuk kap kara oluyor ve ne aldığım aroma neden doygunluk tatmin etmiyor hiçbir şekilde
Likit fazla tüketiliyor clapton tellerde yüzeyde etken fazla ısınması da etken pamuk çabuk ölüyor likitlerle de çok alakalı bir durum ama clapton teller zaten aroma için takılır aroma istiyorsak da değiştirincez pamuğu ????aromalı likitler ne olursa olsun kirletiyor teli. clapton tel fazla kullanmadım. sevemedim.
ama tahminimce yüzey alanı ve likit tutuşu fazla olmasından dolayıdır diye düşünüyorum.
ustalar daha iyi cevap verebilirler. @Pleasewait @sotw
Kullandığımız likitte çok önemlidir. Premium likit kullanırsan bu kanthal da da aynı oluyor clapton da da aynı oluyor. Evyap likitlerin aroma oranına göre telde pamukta değişkenlik gösteriyor. Ben uzun zamandır clapton tel kullanıyorum. Çokta memnunum. Açık söylemek gerekirse kullanmış olduğumuz clapton tellerin kalitesine göre değişkenlik gösteriyor. Ben mesela clapton telimi 1.5 ay kullanıyorum. MasterOfWire ( Erman Kılıç ) markasının clapton ni90 telini kullanıyorum. Aroma manyağı olduğum için bana kanthal tel tat vermiyor. O yüzden clapton tele devam ediyorum. Saygılarımlaaromalı likitler ne olursa olsun kirletiyor teli. clapton tel fazla kullanmadım. sevemedim.
ama tahminimce yüzey alanı ve likit tutuşu fazla olmasından dolayıdır diye düşünüyorum.
ustalar daha iyi cevap verebilirler. @Pleasewait @sotw
Abi görüşelim bir ara dindireyim ızdırabınıBende 2 ayda bir yaşıyorum bu durumu çok sık likit değiştirmem 1 kaç gün sek nbase içince geçiyor yada resetleme işlemi mentollü likit falan kahve devamlı ağız gargarası ben bu üçünden sadece devamlı kullandığım listerine cool mint bana iyi geliyor
Buharcı dili ızdırabınıda ekle ki vesat çıkmasınAbi görüşelim bir ara dindireyim ızdırabını
Onu kendi çapımızda şaaparız abi Uğra yolunun üstündeyim yavBuharcı dili ızdırabınıda ekle ki vesat çıkmasın