Bahsettiğim kayfun x sxk klonu olandir hocalarAbilerim şimdi şöyle bir sorum var aroma ve kullanim kolaylığı konusunda bishop mu daha iyidir berserker b3 mu ve bunlarin arasinda kazanan ile kayfun x arasinda yani diyelim ki bishop>Berserker o zaman Bishop vs Kayfun x yapiyoruz
Üstad peki kuma hakkinda ne düşünüyorsunuzÜstten dolumların avantaj olacağını düşünürdüm hep fakat tel ve pamuk değiştirebilmek için likitin bitirilmesi gerekeceğini göz önünde bulundurun. Resimdeki ürün Kuma gerçi ama Bishop da aynı şekilde sökülüp tel pamuk değiştirilebiliyor. Diğer ürünlerde böyle bir kurulum yapabilecek misiniz onu da bir araştırın. Belki tel pamuk değiştirince likitide değiştiririm diyorsanız önemsiz bir detay olacaktır ama yine de detaydır. Ben pamuğumdan yanık tadı alınca bu şekilde söker pamuğu, hatta teli değiştirip yoluma devam ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 65305
Olaydım keşke ama maalesef yine de cok teşekkür ederim düşünceniz icinBen pek aroma yada vurum yada her hangi bir detay konusunda takıntılı olmadığım için çok ayrım yapabilecek düzeyde değilim. Sektöre girdiğimden beri sağlık anlamında beni kaygılandırmadığı sürece hiçbir detayı çok önemsemiyorum, içip geçiyorum. Bu yüzden ne dersem yalan olur. İzmirdeyim eğer buralardaysan uygun bir zamanda bishop ve kumayıda deneteyim kendin karar ver.