Evyap kullanıyorsanız nbase seçerken daha nötr markalar kullanın. Aroma seçiminde de aynı..Selamlar, likitlerin bir süre sonra aşırı şekerli gelmesi, bayma olayı için ne yapılabilir ? Malum şekersiz likit zor, şeker hissiyatı nasıl azaltılabilir ?
mtl kullanıyorum, hazır likit (50/50 veya 70/30) 6mg..şöyle buharı soğuk yada ılık, vurumu iyi, aroma orta veya iyi, ama şekeri az hissettiren bir atomizer bulamadım, ne önerirsiniz ? (rakam önemli değil) ..teşekkür ederim cevaplar için şimdidenEvyap kullanıyorsanız nbase seçerken daha nötr markalar kullanın. Aroma seçiminde de aynı..
Hazır likit satın alıyorsanız onu da seçerken tütün ağırlıklı likitler tercih edin. Detay vermediğiniz için bunlar geldi aklıma.
Flash 17mm ya da Tilemahos armed sizin isteklerinize göre atolarmtl kullanıyorum, hazır likit (50/50 veya 70/30) 6mg..şöyle buharı soğuk yada ılık, vurumu iyi, aroma orta veya iyi, ama şekeri az hissettiren bir atomizer bulamadım, ne önerirsiniz ? (rakam önemli değil) ..teşekkür ederim cevaplar için şimdiden
teşekkür ederim..alıp deneyeceğimFlash 17mm ya da Tilemahos armed sizin isteklerinize göre atolar